Шефовете на Реал увещават Роналдо да остане

15:39
Шефовете на Реал увещават Роналдо да остане

Ръководството на Реал Мадрид полага всички усилия, за да подбуди Кристиано Роналдо да промени решението си да напусне "Сантяго Бернабеу", съобщава Marca. Испанският вестник потвърждава информацията на португалския A Bola, който днес оповести новината за категоричното желание на Роналдо да си тръгне от Реал.

То е продиктувано от последните събития около него, а именно обвинението от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци. В Реал се надяват да убедят Роналдо да остане, въпреки че той е уведомил президента Флорентино Перес, че позицията му е категорична. Ръководителите на "Кралския клуб" в същото време не искат да държат никого насила в клуба и е много вероятно да се стигне до трансфер в следващите дни. Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен са фаворити за подписа на Роналдо, но в битката може да се намеси и клуб от Китай.

Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина в Реал през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания. Кандидати за него са Пари Сен Жермен, Монако, Манчестър Юнайтед и китайски клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
17.06.2017 16:07

Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро няма да напусне Реал Мадрид! Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро може да играе футбол до 41 годишна възраст! Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро трябва да се надсмива на подобни спекулации! Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро е в устите на всички. Защо ли? Защото Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро е най- добрият и известен футболист, играл някога на планетата. Резултатите го докозват... Тихо!!!