Китанов припаднал преди допинг проба

10:24
Китанов припаднал преди допинг проба

Вратарят на ЦСКА-София Георги Китанов е бил сред играчите, които е трябвало да дадат допинг контрол след дербито с Левски, спечелено с 3:0, научи "Меридиан Мач". 

Дали от новината, че е сред изтеглените от жребия за теста или заради силната емоция от успеха и празнуването в съблекалнята, националът е припаднал в банята и е наранил главата си. Това е наложило веднага да бъде откаран с линейка до болница, където раната на главата му бе зашита с няколко шева. Така вместо него на допинг контрола се е явил негов съотборник. Допинг ченгетата не са имали друг вариант и са приели принудителната смяната в лагера на червените. 

Георги Китанов е сред основните футболисти на ЦСКА-София, които получиха по-голяма почивка и бяха разпуснати още преди края на сезона. Причината е, че вратарят е играл неизменно почти във всички мачове на отбора с изключение на две срещи през месец октомври, когато лекуваше контузии. 

Китанов е и сред избраниците на Петър Хубчев за световната квалификация с Беларус и ще бъде на лагер с тима тези дни, преди отпътуването за Минск. На него обаче му се събра седмица почивка, след като бе освободен от Стамен Белчев след победата над Левски на 28 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация