ЦСКА вкара 8 на Левски през сезона (видео)

17:05
ЦСКА вкара 8 на Левски през сезона (видео)

Вечното дерби през сезон 2016/17 мина тотално под диктовката на ЦСКА. Червените реализираха цели 8 гола във вратата на сините, като допуснаха само 3 в своята. От изиграни четири дербита, армейците спечелиха два пъти с класически резултат, веднъж завършиха наравно и веднъж загубиха. Дори и при загубата червените бяха категорично по-добрият отбор в терена, но късметът в този ден не беше на наша страна. В следващите сблъсъци обаче класата на ЦСКА си пролича и червените разнищиха вечния си съперник на два пъти с по 3:0, като и в двата случая армейците пропуснаха още много чисти положения за гол и можеха да унижат още повече големия си противник. Въпреки това представянето на армейските футболисти стопли сърцата на червената публика, която във всички срещи беше категоричният победител и на трибуните. 

Така червена България изпрати един много добър сезон, след завръщането в елита и с нетърпение очаква следващите битки на своите любимци през новата кампания. 

Насладете се още веднъж на всички попадения във вратата на вечния съперник и си припомнете радостните моменти след всеки гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация