Митов: Прави са феновете да бойкотират

08:13
Митов: Прави са феновете да бойкотират

Треньорът на Левски Николай Митов прие позицията на феновете да бойкотират тима на мача с Черно море (2:2). Според него е нормално те да искат резултати и по-добра игра от неговите футболисти. Сините обаче отново разочароваха и не успяха да завършат сезона с победа. Наставникът коментира и ситуацията с евентуалния плейоф, който тимът трябва да играе за Лига Европа, като обвини БФС, че е трябвало по-рано да обявят какво ще бъде крайното решение по този казус.

"Стана открит мач с много положения, много пропуски. Можеше да затворим срещата по-рано, имахме положения при 2:2, но не успяхме да спечелим. Трябва да показваме много повече. Това не е най-доброто. Разчитахме на много млади момчета. Те се стараят, но има много да учат. Няколко наши висяха с картони и затова ги запазихме. Не знаем какво се случва с евентуалния плейоф за Лига Европа. Всякакво решение може да има, така че трябва да сме готови за игра. Трябваше много по-рано да се обяви и да се знае. Това е най-малкото. Това са юридически неща. Третият да играе плейоф, четвъртият да не играе - то може и шестият да поиска да играе. Не знам какво се случи при втория ни гол. Не видях играч от техния отбор да е на земята", заяви Митов.

"Прави са феновете да бойкотират. Хората искат промяна, искат много неща. Публиката иска положителни резултати. Когато тях ги няма е нормално да ни освиркват. Няма да подавам оставка, защото има много неща, които сме говорили и трябва да направим. Днес просто трябваше да довършим сезона. Клубът иска да върви напред. Не искам да коментирам в момента какви са бъдещите планове", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация