Родители кръщават бебето си на екзекутор на Юнайтед

09:31
Родители кръщават бебето си на екзекутор на Юнайтед
Ади Муур (23) и Лийн Ламбшед (25) са решили да кръстят първородния си син на звездата на Бърнли и екзекутор на Манчестър Юнайтед Роби Блейк. Както е известно, халфът ветеран вкара уникално воле във вратата на "червените дяволи", носейки победата на своя тим с 1:0 в мач от втория кръг на Висшата лига.

Муур и Ламбшед имали намерение синът им да се казва Роби и преди бившият играч на Лийдс да препарира Бен Фостър, но след уникалния гол на футболиста, щастливите родители взели решение да кръстят рожбата си с пълното име на звездата на "виненочервните".

Така новороденото сега носи името Роби-Блейк Муур и е на път да се превърне в символ на нова ера за скромния клуб от Ланкашър.

"Това действие на нашите фенове само говори колко много те обичат клуба. Мисля, че тази им подкрепа ще изиграе основна роля затова да се спасим от изпадане през този сезон", коментира пресаташето на Бърнли пред "Ланкашайър Телграф" по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pite_lordo
02.09.2009 10:52

Май имаш право, но щеше да израстне трениран и готов за боксьорче*smile* Аз не съм цесекар иначе, да не си помислите че с лошо го казвам това...

TigerJK
02.09.2009 10:44

pite_lordo и всички фенове на Литекс и Левски щяха да го спукват от бой *sick*

pite_lordo
02.09.2009 10:18

А аз ако се казвах Борис щях да си кръстя детето БАТЕ *smile*))