13 за една седмица

08:37
13 за една седмица
В последната седмица на трансферния пазар закъсалия Портсмут направи нов трансферен рекорд, привличайки цели тринадесет нови футболисти, отбелязва британската преса.

Южняците, които в момента са дъното на Висшата лига, бяха взети от арабския милиардер Сюлейман Ал Фахим, който обаче встъпи официално на "Фратън парк" едва в края на миналата седмица и несигурността доведе до това, че почти всички звезди на тима от миналата година напуснала през юли и август.

Затова новият стар мениджър на тима Пол Харт бе принуден да се развихря едва в последните няколко часа на трансферния прозорец.

Сухите цифри показват, че само вчера в "Помпи" са пристигнали трима нови в лицето на Тал Бен Хаим от Манчестър Сити, Майк Уилиамсън от Уотфорд и халфът Хасан Йебда от Бенфика, който идва при южняците като преотстъпен. Други десет играчи акостираха на Фратън парк в предишните шест дни.

Това е своеобразен рекорд в историята на Висшата лига и е странно явление на фона на стагнацията на британския пазар през това лято.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация