Специалния подсилва Юнайтед с четирима нови

11:21
Специалния подсилва Юнайтед с четирима нови

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще ограничи лятната селекция на отбора до трима или четирима нови и качествени играчи, твърди "Би Би Си". Португалецът иска да подсили защитата и нападението на "червените дяволи" и в тези зони са насочени усилията на клуба. След успешния финал за Лига Европа Специалния разкри, че вече е дал своя списък с желаните футболисти на изпълнителния директор Ед Уудуърд.


Първи в списъка на Моуриньо са нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и бранителят на Бърнли Майкъл Кийн, който е бивш играч на Манчестър Юнайтед. Разбира се, мениджърът има и резервни варианти. Следващата опция за атаката е голмайсторът на Торино Андреа Белоти. За поста централен бранител другите две имена са Върджил Ван Дайк (Саутхамптън) и Виктор Линдельоф (Бенфика).


"Би Би Си" допълва, че Моуриньо вероятно ще се опита да привлече и още един ляв краен бранител, но без да се посочва конкретно име за този пост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheGame_93
26.05.2017 15:13

Минимум 5 или 6 трябва да бъдат привлечени..

Daley_Blind
26.05.2017 16:42

Пак ли ще трябва да се привлича половин нов отбор и да чакаме цял сезон да се обриграят? 4-ма ще са напълно достатъчни (според мен) да се надгради над отбора. Имаме и доста качествени младоци, които също чакат своя шанс. Дори ги предпочитам пред наемниците със седмична заплата от 250к.