Гризман: Има шанс да премина в Манчестър Юнайтед

08:37
Гризман: Има шанс да премина в Манчестър Юнайтед

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман призна, че вероятността да премине в Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец е много голяма. Всичко около бъдещето му ще се реши в близките седмици.


Договорът на французина с "дюшекчиите" е до 2021 година, а клаузата за разтрогване е огромна - 100 милиона евро, но е съвсем по възможностите на богат клуб като "червените дяволи".


"Бъдещето ми ще се определи в близките две седмици. Манчестър Юнайтед? Възможно е. Вероятността по скалата от 1 до 10 е 6", каза Гризман в тв ефира.


Трансфер на Гризман на "Олд Трафорд" не се приема положително дори в родината му Франция. В анкета на "Екип" 59 процента от отговорилите се обявяват против, докато едва на 41 на сто подобен развой на нещата им харесва.


Все пак самият Гризман заявява в интервюто, че вероятността да остане в Атлетико е по-голяма от тази да премине в Манчестър Юнайтед. Отново по десетобалната система той слага оценка седем на това, но настоява, че всичко ще стане ясно до две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
24.05.2017 09:53

ако бях на негово място не бих преминал в студената и мрачна Англия. В момента едва ли взима ниска заплата, герой е за отбора си и участва в ШЛ - какво повече иска!? В Англия контузиите са му сигурни, а не се знае дали стила на игра ще му пасне, въпреки че всички нападатели от Ат. Мадрид, преминали в Англия полазаха добри резултати - Торес с Пуул, Агуеро със Сити и грубянчо с Челси. За Юнайтед това ще е най- добрия трансфер след ерата САФ, вероятно само от фланелки ще спечелят едно 50-60 милиона.