Титулярите на Верея не искат да играят срещу Пирин

10:20
Титулярите на Верея не искат да играят срещу Пирин

Основните футболисти на Верея отказаха да играят в решителния плейофен реванш от Първа лига с Пирин. Първата среща в Благоевград завърши при резултат 1:1, а реваншът в Стара Загора е утре. Титулярите на Верея вдигнаха бунт, тъй като не са получавали заплати вече пет месеца. 

„Добре, че са треньорът Томаш и неговите помощници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бойкот още преди месец. Стискахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин. Нещо повече - всички си тръгваме, тъй като без проблеми можем да разтрогнем договорите си", обяви пред „Блиц" един от играчите, решил да запази анонимност. 

Според непотвърдена информация Галин Михайлов ще се опита да потуши бунта и ще плати част от парите на футболистите.

„Имаме си проблеми, факт, който няма как да отрека. Титулярите не искат да излязат срещу Пирин", коментира самият Томаш. „Аз обаче имам уверението на ръководството, че нещата ще бъдат изгладени. За мен и за моя екип футболистите са най-важни. Те са професионалисти и до този момент изпълняваха задълженията си на 100 процента. Надявам се да е така и в реванша, въпреки че за момента те са категорични. Ние знаем, че собственикът на клуба прави и невъзможното да разреши проблема. Вярвам, че това ще се случи", завърши младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация