Рио Фърдинанд е поредната голяма звезда в шоуто на Бербатов

13:55
Рио Фърдинанд е поредната голяма звезда в шоуто на Бербатов

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед и Англия Рио Фърдинанд е поредното голямо име, което ще вземе участие във футболното шоу ALL Stars 2017 между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. За това призна самият Фърдинанд чрез видео съобщение до българските фенове. Футболният спектакъл ще се проведе на 14 юни на Националния стадион „Васил Левски” в София. Във видеото, в което присъства и Бербатов, шесткратният шампион на Англия сподели, че освен да се включи в благотворителната кауза, ще се възползва и от възможността да опознае страната ни.

„Ще бъда в София на 14 юни, така че бъдете там, за да видите „The Мan”. От доста време Бербатов ми говори за това колко красива е България, за това какво невероятно място е. И затова, когато ме попита дали ще играя – казах да, никакъв проблем. Играем за страхотна кауза, но също така ще мога да опозная България - каква е храната ви, кои са забележителностите, какво е времето. Дано да има слънце! А когато пристигна на летището – ако няма армия от хора, които да посрещнат The Man, се качвам обратно на самолета и се връщам у дома”, заяви Фърдинанд.

Ето пък как Димитър Бербатов представи поредната звезда, която ще играе в неговия отбор:

„Постоянно ми обясняваше колко е техничен и накрая си измислихме прякори Бербатиньо и Риориньо. Той със сигурност е един от най-интелигентните защитници, с които съм играл - винаги беше където трябва и четеше играта със затворени очи.

Той е сред най-успешните английски футболисти. Спечелил е цели 16 трофея. 6 пъти е шампион на Англия с „Манчестър Юнайтед“, триумфира и в Шампионската лига. Големият му потенциал се разкрива в ранните му години в „Уест Хем“ – още в първия сезон в професионалния футбол феновете го избират за №1. През 2000 г. е купен от „Лийдс“ за 18 милиона лири – британски трансферен рекорд. А преди да навърши 23 г. вече е капитан на тима.

През 2002 г. е купен от „Манчестър Юнайтед“ за над 29 милиона лири и става най-скъпият защитник в света. Прекарва 12 незабравими години на „Олд Трафорд“. Легенда, достойна да носи капитанската лента на „Манчестър Юнайтед“ и на Англия.

Рио Фердинанд. Очакваме го в София! В моя отбор, разбира се…”, написа още Бербатов във Фейсбук.

Мащабното събитие All Stars 2017 е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион „Васил Левски“. Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“. Генерален спонсор на All Stars 2017 е Първа инвестиционна банка (Fibank).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация