Белчев: Прибързаните действия ни лишиха от победа

22:45
Белчев: Прибързаните действия ни лишиха от победа

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира равенството срещу Локомотив Пловдив. Според него основният проблем са били прибързаните действия. Белчев е на мнение, че рокадите в състава не са били причина за домакинското реми. Треньорът обяви първото полувреме за пропиляно и е на мнение, че това е изиграло лоша шега на армейците. Белчев говори и за предстоящото гостуване в Разград в събота.

За съжаление не можем да отбелязваме положенията си. През първото полувреме играхме доста припряно. Нямаме търпението да изчакаме своя момент. Подценихме своя противник. Всеки от играчите иска да вкараме по-бързо гол, но това не стана. Искахме да играем силно през центъра. На моменти ни се получи, в други - не.

Всеки един футболист трябва да е готов във всеки момент да си защити името. На моменти не играехме както на мен ми се иска. Всеки мач трябва да показваме най-доброто от себе си. Феновете ни подкрепят винаги и заради тях трябва да сме на ниво.

Има още мачове и нищо не е решено. Ние не сме направили нищо кой знае какво. Чака ни мач с Лудогорец и трябва да възстановим футболистите по възможно най-бързия начин", каза треньорът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация