Моуриньо: Важни са титлите, а не топ 4

12:23
Моуриньо: Важни са титлите, а не топ 4

"За нас е по-важно да печелим титли, отколкото да завършим в топ 4", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. 

Вчера "червените дяволи" допуснаха загуба с 1:2 от Тотнъм и на практика се простиха с шансовете си за класиране в първите четири във Висшата лига. Все пак тимът може да се класира за Шампионската лига при успех във финала за Лига Европа срещу Аякс, който ще се играе на 24 май в Стокхолм.

"Ако спечелим трета титла ще бъде великолепно за нас. Това ще бъде голямо постижение", добави португалецът.

"Знаем, че ако загубим финала няма да играем в Шампионска лига. Но ние се борим за трофеи, а отборите които са топ 4 вероятно биха искали да са на нашето място и да се борят за титлата в Лига Европа", коментира Моуриньо.

Наставникът заяви също, че има идея относно състава, с който ще излезе срещу холандския гранд. 

“Разбира се, че имам идея в ума си на кого ще разчитам. Това обаче донякъде зависи и от самите играчи, които могат да променят мнението ми с индивидуалното си представяне. Това може да стане както в позитивна, така и в негативна посока”, каза Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
15.05.2017 23:19

Тоя ли беше, дето не обичал да играе в четвъртък? Нещо напоследък ВЛ му е кисела май...
Ама прав е, че трофеите са по-важни от топ4. Усещам, че в следващите сезони Юнайтед ще е фокусиран върху Ауди Къп, Жоан Гампер и Лятната Купа на Саудитските Камилари...