U19 на Локо Пловдив изпусна Левски в София, U17 удари Марек като гост

10:58
U19 на Локо Пловдив изпусна Левски в София, U17 удари Марек като гост

Елитните гарнитури на Локомотив Пловдив -U17 и U19 постигнаха победа и равенство през изминалия кръг на шампионатите за най-добрите отбори в съответните възрасти. 

U17 - Локомотив победи като гост Марек с 4:2.  Пловдивчани поведоха с гол на Даниел Чаушев от дузпа в 3-тата минута, а Симеон Димитров изравни в 13-ата. Петър Шопов отново изведе Локомотив напред в 20-ата, а до почивката последва ново равенство.

20 минути преди края Палазов пусна в игра две момчета, родени 2001 г., за които гостуването в Дупница бе дебют - Павлин Стойчев и Филип Колев.

Дебютът е успешен, тъй като двамата изработиха трети я и четвъртия гол за Локо. В 65-ата Стойчев бе спънат, а от свободния удар Октай Юсеин реализира за 3:2. Десетина минути по-късно самият Стойчев отбеляза, асистиран от Филип Колев - 4:2 за Локо.

U19 - Локомотив и Левски София завършиха на равно 2:2 в мач от Елитна група U19. Мачът се игра в София и предложи на публиката много футболни моменти.

След като изоставаха с 2 гола, момчетата на Димитър Палазов съумяха да се отърсят и изравниха с попадения на Мариян Тонев и Ангел Денчев. ,,Черно-белите'' изпуснаха няколко изгодни положения през второто полувреме и точката бе най-малкото, което взеха от този мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация