Джошуа може да се бие с Пулев след реванша срещу Кличко

13:26
Джошуа може да се бие с Пулев след реванша срещу Кличко

Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд заяви, че би бил много разочарован, ако Антъни Джошуа оваканти световната си титла на Международната боксова федерация (IBF).


Както е известно, англичанинът трябва да проведе задължителна защита срещу официалния претендент - Кобрата - или да се откаже от пояса. За последно такова нещо се случи на Тайсън Фюри, защото той имаше ангажимента да проведе реванш за трофеите срещу Владимир Кличко, а в същата позиция в момента е именно Джошуа, който също обмисля реванш срещу украинеца.


"Бих бил разочарован и честно казано, не очаквам Джошуа да се откаже от титлата", обяви Зауерланд пред Sky Sports. "Антъни е изградил репутация на много добър спортсмен и не се отказва от нито едно предизвикателство. Също така става въпрос за първия му пояс сред професионалистите, а именно от тези човек не иска да се отказва толкова лесно.


Бих бил наистина много изненадан, ако избере да не се бие с Пулев. В крайна сметка IBF ще вземе решението, а тя не е като някои други боксови организации, където може да се сключат сделки на тъмно и някой да получи някакви пари, за да се откаже. При IBF такива неща няма, така че със сигурност поне федерацията ще се погрижи да има някакво ниво на сигурност за претендента. Например, ако има реванш между Джошуа и Кличко, може да има договор, че победителят ще се изправи срещу Пулев при определени условия", каза още Зауерланд.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinski88
06.05.2017 08:12

Иначе Пулев нека се петелчи и да се излага.Той си е селски бек. Онзи ден в интервюто пак ги дрънка едни врели некипели. Аз в очите на Джошуа видях един културен добряк по душа. Естествено на ринга е машина.

Накрая ще стане като мача с Кличко - тръгна аслан и се върна насран.

Kalinski88
06.05.2017 08:08

Какво толкова се чудите ? Защо искал та защо...? Ми много ясно , че заради пари. Вече е на 36 и няма още много бокс пред него. В боя с Кличко нашия прибра към 1.5 млн. лева. Идеята му е пак да се "пробва" за една тлъста за него сума преди пенсия. Че щял да отнесе пердаха - голям праз. Парите са си пари. Предполагам , че това му е идеята. От др. страна Джошуа не го ще защото Пулев за него е крачка назад. Нито е достоен опонент, нито пари ще изкара от него. Тоест няма изгода от Пулев. Хората си го казаха - Пулев не може да напълни Уембли.

plamzzz
06.05.2017 10:24

Чак пък да не е достоен опонент не баш, ако се бие с Джошуа ще е втория му най-добър противник след Кличко. Има и друг момент в който Джошуа не може да се бие директно с Уайлдър както всички искат, защото това са много, много тежки мачове. Да се бие с Пулев в Азия и да го отметне от списъка - хем мача ще е по-скоро отколкото реванш с Кличко/мач с Уайлдър хем нашия да излиза в пенсия, че само простотии се говорят. Както и да го въртим такива мачове трябва да има и Кличко се биеше с някакви пешки все по едно време, после пък Фюри му се натресе пак каъо задължителен претендент и уж беше турист, пък виж тя каква стана...

Rashford
05.05.2017 23:49

Нашия ще нокаутира негъра до 4тия рунд

nikolaigalata
05.05.2017 17:54

Аз не мога да разбера какво толкова се натитка наши Опулев . Джошуа ще му подуе главата от бой и ще го нокаутира още в първия рунд