Реал смля Атлетико и гледа уверено към нов финал, Роналдо пак забоде хеттрик (видео)

23:39
Реал смля Атлетико и гледа уверено към нов финал, Роналдо пак забоде хеттрик (видео)

Отборът на Реал Мадрид взе класическа преднина срещу Атлетико Мадрид, след като надигра градския си съперник с 3:0 в първия помежду им мач от полуфиналите на Шампионската лига. Големият герой за Кралския клуб на "Сантяго Бернабеу" отново бе Кристиано Роналдо, който реализира поредния си златен хеттрик.

Двубоят в испанската столица започна равностойно. Първата сериозна опасност в срещата дойде в 7-ата минута, когато Даниел Карвахал нахлу в наказателното поле на дюшекчиите и стреля от малък ъгъл, но Ян Облак спаси, а последвалата добавка на Карим Бензема рикошира в противников играч и се стигна само до корнер.

Постепенно възпитаниците на Зинедин Зидан взеха инициативата и положенията пред вратата на символичните гости се редяха едно след друго. Натискът на белите даде резултат и Кристиано Роналдо осигури предимство на своя тим. Серхио Рамос центрира несполучливо отдясно, последва ново такова от страна на Касемиро и Роналдо вкара с глава отблизо за 1:0.

В 15-ата минута Рафаел Варан бе много близо да реализира второ попадение за Кралския клуб. Френският защитник засече с глава центриране от корнер, но Облак се протегна и със сетни усилия предотврати сигурен гол във вратата си. В ответната атака Кевин Гамейро профука най-чистото положение за гол пред вратата на Кейлър Навас. Нападателят на дюшекчиите се озова зад противниковата отбрана и излезе очи в очи със стража на Лос Галактикос, но реши да го залъже и костариканецът изчисти топката от краката му.

В 24-ата минута Лука Модрич пробва късмета си с диагонален удар ниско по тревата, но коженото кълбо мина встрани от целта. Малко по-късно Бензема направи задна ножица след центриране отляво на Роналдо, ала изпълнението на французина не бе точно. В 32-ата минута Диего Годин се откъсна зад защитата на Реал след заучено изпълнение на пряк свободен удар, но последвалият му шут от малък ъгъл бе твърде неточен.

В самия край на първото полувреме Реал загуби десния си краен бранител Карвахал, който се контузи и напусна терена принудително.

През втората част на мача футболистите на Реал наложиха тотална доминация, въпреки че Атлетико заигра по-добре в първите минути след почивката. Белите се отдръпнаха малко по-назад и това им позволи да играят на контраатаки. Тази тактика на Зинедин Зидан даде резултат и в 73-ата минута Роналдо покачи на 2:0. Звездата на Кралския клуб се възползва от груба грешка в отбраната на съперника и с мощен удар не остави никакви шансове на Облак.

След втория гол на португалеца ситуацията на терена стана много тежка за възпитаниците на Ел Чоло, които вече трябваше да вкарат поне едно попадение на всяка цена. Играта на дюшекчиите обаче така и не потръгна. 

В крайна сметка Реал уби напълно интригата в сблъсъка. В 86-ата минута резервата Лукас Васкес слезе почти до основната линия и върна топката към Роналдо, който оформи категоричното 3:0 за Лос Галактикос.

Така благодарение на головете с номера 101, 102 и 103 на Роналдо в Шампионската лига, тимът на Зинедин Зидан получи сериозна преднина преди реванша, който ще се играе на стадион "Винсенте Калдерон" на 10 май.

Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 3:0

1:0 Кристиано Роналдо '10

2:0 Кристиано Роналдо '73

3:0 Кристиано Роналдо '86

Състави:

Реал МадридНавас, Рамос, Марсело, Карвахал, Варан, Модрич, Кроос, Касемиро, Иско, Роналдо, Бензема; Резерви - Начо, Родригес, Касия, Ковачич, Васкес, Асенсио, Мората

Атлетико Мадрид - Облак, Луис, Годин, Савич, Хернандес, Габи, Саул, Коке, Караско, Гамейро, Гризман; Резерви - Моя, Тиаго, Торес, Корея, Партей, Гайтан, Родригес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Todor.Todorov
03.05.2017 16:19

Хала Мадрид! Дано не загубим титлата в Испания. Иначе При финал с Юве, ще е грандиозно. Стига да се класираме още не е 100%.

ComsteR
03.05.2017 15:46

Аз съм потресен от коментарите тук. Фенове на Байряма да ми коментират колко заслужена ще ни е евентуалната титла?!?!?! АЛАНКОЛУ С КАКВО ПОКАЗАХТЕ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ НА ФИНАЛ? С две нередовни дузпи, гол от засада и спестен червен в началото на второто, с това ли?!?!?!
Голът бил от засада? То значи първият на Барса срещу Псж беше кристално нередовен! Роналдо не игра с топката, даже се вижда как се отдръпва!
Четох коментари, че имало и червен за Рамос и Иско хахахахххххххаахахахаха

sviliev
03.05.2017 13:21

Тъй като някои катлаунски фенове много обичат след мачове на Реал да постват нечие мнение относно съдийството, да се включа и аз в тази тенденция, въпреки че не съм, а и никога няма да бъда фен на Барса.
"Кристиано Роналдо може би вкара два гола от засада в предишния кръг на Шампионската лига, но в тази ситуация определено не бе в засада. Португалският футболист бе в засада при първото центриране на Серхио Рамос, но той не взаимодейства с топката, нито попречи на противников играч, така че не се счита за положение на засада," обясни Пол в традиционната си рубрика в Daily Mail.

"При второто подаване вече той бе в съвсем стандартна позиция и вкара. Английските съдии бяха на добри позиции в ситуацията," добави Пол и похвали представянето на Мартин Аткинсън и екипа му.

sviliev
03.05.2017 13:48

И още мнения (впрочем този Оливер доста често бива цитиран от един индивид тук):
ъдийските анализатори на Marca и AS - Андухар Оливер и Итуралде Гонсалес, защитават тезата, че първият гол на Кристиано Роналдо във вратата на Атлетико Мадрид е редовен. "Роналдо е в засада при първото центриране на Рамос. Нападателят на Реал Мадрид е в нередовна позиция, но не влияе на играта", твърди Андухар, заключвайки, че правилно страничният рефер не е вдигнал флага за засада.

Друг бивш съдия - Итуралде Гонсалес, е на същото мнение: "Той е в засада, но не влияе на играта. Голът е редовен".
Толкоз, това беше, за да се видите как изглеждате. Казано с други думи, с вашите камъни, по вашите глави. Само че вие сте толкова нагли, безочливи и захлупени в черупките си, че няма шанс да се отървете от злобата, която ви е обладала.

marcho_89
03.05.2017 10:55

Дори и да беше свирена засадата Реал пак щяха победят.Аз толкова слаб Атлетико не съм виждал от доста време насам.Имаха късмет при жребия до тук,но приказката им приключи,а съдиите с всеки мач стават все по-неадекватни.

crip1
03.05.2017 10:55

А като добавиш, че обективните фенове са доста малко, остават хиляди деца или бавноразвиващи, които чакат шанс за изява.

norwich_ajax
03.05.2017 10:36

Първия гол е нередовен - Роналдо не играе с топката, но и на малките деца е ясно, че топката беше насочена към него и ВЛИЯЕШЕ на играта. Няма две мнения. Много специалисти и дори легенди на Реал го признаха. Ако не беше тоя гол мача можеше да тръгне в коренно различна посока. Просто Реал тоя сезон са яко бутани от съдиите. Явно ги гласят за шампиони.

KMFDM
03.05.2017 12:26

Я ми обясни как влияе на играта след като топката бе избита още в началото и с какво попречи на някой от играчите?

RoSKo0o0
03.05.2017 10:29

Видяхме ги колко струват срещу Байерн. :) Най-незаслужената титла, ако я вземат. Нямам против да ни отстраните, както беше преди години...чисто...с игра... сега с тея съдийски изгъзици и да показвате неуважение към противника. :)

sviliev
03.05.2017 11:00

По какъв начин сме показали неуважение към противника? Вие си го заслужихте с редовете сълзи и сополи от съдийството. Напротив, понеже много ви уважаваме, затова не ви писахме нови две четворки (минимум), както заслужавахте.

djarata
03.05.2017 10:57

По-скоро видяхме Байерн с/у Реал и как една немска машина се е превърнала в котенце.Ква игра бе ? Атлетико вчера ги нямаше никакви.

sviliev
03.05.2017 10:52

Не знам колко сме стрували срещу Байерн, обаче немците за 2 мача имаха 4 точни удара. И не успяха да вкарат нито един гол от игра. С оглед на тази статистика, щеше да бъде абсурдно, ако се бяха класирали. Най-справедливо бе да бяха преживели това, което Атлетико преживя снощи.

ub7
03.05.2017 08:36

атлетико си тръгнаха точно с толкова колкото заслужаваха - абсолютен ноу шоу..

mancityyy
03.05.2017 01:07

Жалко за Атлетико, много исках да сътворят някаква сензация, ама уви, с тая игра и повече трябваше да паднат. С една реална голова ситуация и без удар във вратата, толко. Гризман пак му стана лошо, като видя португалеца и глътна езика. А иначе на бялото трудно ще кажа черно - Реал Мадрид играе уникален футбол в момента. Дано утре Монако измислят нещо.

danialves2
03.05.2017 00:50

Честито на феновете на Реал! Без съмнение най-балансираното им представяне от началото на сезона. Бетон в защита, креативни в центъра и експозивни в нападение. Определено очаквах Атлети да предложат нещо повече, но Реал тотално ги обезвредиха във всички зони на играта. Надявам се утре да се получи по-конкурентен полуфинал и по-добрият отбор да спечели. Аз лично ще се разгранича от мнението на повечето фенове на Барса и Атлети, че Реал не заслужава да спечели турнира. За мен лично са най-силният и постоянен отбор в момента и въпреки класата на Юве (надявам се на подобен финал), мисля че може би Реал ще разбие статутното и ще стане първият отбор запазил трофея си в ШЛ след победа предния сезон.

mitko1010
03.05.2017 10:39

Адмирации за коментара. Не спирам да вярвам, че все още са останали нормални Хора в този форум.
Несъмнено, това беше един от най- добрите ни мачове за сезона. Както казваш- защитата ни се представи добре, но и опасностите пред нея не бяха много. Можем да го направим. На реванша трябва да се раздадем на макс и да завършим започнатото.

sviliev
03.05.2017 00:55

Браво, любезен коментар, не са много феновете на Барса, които пишат такива постове. Играем много силно в псоледния месец, но не смятам, че сме постоянни. Пропуснахме много в дербитата срещу Атлетико и Барса, както и срещу Байерн и си платихме скъпо. Ла лига трябваше вече да е наша. А как може някой да твърди, че Реал този сезон не заслужава да спечели ШЛ, не знам. Смачкаха Наполи, Байерн и Атлетико, а не били заслужавали... То не, че това е гаранция за успех, де - например Атлетико миналата година напълно заслужаваха Ушатата, но я изпуснаха. Реал този сезон заслужава трофея в най-голяма степен, откакто аз следя турнира, т.е. от пролетта на 2000 г.

lilikoli
03.05.2017 00:44

Атлетико не са това което бяха. Миналият сезон трябваше да я вземат, този са слабички и в Ла лига са непостоянни и в ШЛ стигнаха до тук защото се паднаха с Леверкузен и Лестър. Най-силното им звено беше защитата, а днес точно защитата им беше супер слаба. От 5-6 години насам не са били толкова слаби и май ерата на Симеоне приключи тази вечер. Честито на Реал този път играха много силно и заслужено спечелиха.

LIONHEART_
03.05.2017 00:34

Какъв кралски клуб може да е тоя съдийски клуб като Реал Мадрид? Става там да му се радват децата и това е... но на сериозен клуб не приляга това. И когато и да ги гледам все съдиите им помагат, то срещу Ман.Юн ли не беше, срещу Атлетико ли колко пъти не беше......

Pechenqgata
03.05.2017 07:45

Момче защо се излагаш така. Ясно ни е че мразиш Реал, но глупостите, които плямпаш не те правят по умен, по добре замълчи и остави страстите да отихнат и тогава коментирай. Когато мразиш нещо или някой негативите са само за теб, ти се товариш с тази омраза и злоба запомни го!

sviliev
03.05.2017 00:45

Народният театър те зове ;)

nikshan11
03.05.2017 00:24

Заслужена победа на Реал,иначе Роналдо последните 4,5 сезона в ШЛ навакса егати пасива от голове срещу Меси,гледам статистиката преди началото на сезон 2012/13 Меси е водил на Роналдо с 13 гола,а в момента Роналдо му води с околко 9 ли са 10 не съм много сигурен..

MaLkO_LuD94
03.05.2017 10:08

Другите са от засада хахах

sviliev
03.05.2017 00:29

Виж и срещу кои отбори и колко е вкарал в ШЛ за този период - 7 гола в 4 мача срещу Байерн, 5 гола в 4 мача срещу Ювентус, 4 гола в 5 мача срещу Атлетико, 2 гола в 2 мача срещи Юнайтед, 2 гола в 4 мача срещу Дортмунд. И от тези голове едва 3 са от дузпи. Футболист, който се крие в големите мачове, това е вън от съмнение.

ComsteR
03.05.2017 00:03

Страхотен мач изиграхме, реално не им дадохме да дишат! Какво значи слаб Атлетико? Реал пресираше още от центъра, и първата и единствена възможност Кейлор я спаси ! Още първото реално трябваше да водим с 2 гола. Второто без Карвахал, очаквах проблеми но Начо се справи отлично!

The_Godfather10
02.05.2017 23:57

Реалният резултат на този мач е 7-0, но така е във футбола,не винаги получаваш това,което заслужаваш, Атлетико без точен удар във вратата са срам за такъв престижен турнир като Шампионската лига.

BerbaTheBest
02.05.2017 23:54

Честита победа на феновете на Реал, напълно реален резултат! Атлетико са трагични, очаквах много повече от тях(въпреки трудните мачове срещу Лестър), но явно трябва промяна вече и при тях. Какво му става на Роналдо в ШЛ не знам, но се радвам, че пак бележи. А относно Гризман - за мен изключително прехвален играч (като цяло френските играчи в последно време). Цял мач не го чух.
Да видим утре какво ще се случи, но се очертава интересен финал между Реал и Юве.

BerbaTheBest
03.05.2017 00:07

Не, не ги подценявам, показаха огромно израстване последните сезони, определено имат шансове срещу Юве, но мисля, че италианците са пределно мотивирани да спечелят трофея тази година. А все пак да не забравяме каква защита имат... На Монако ще им е трудничко.

LMessi_Barca
03.05.2017 00:03

Подценяваш Монако! Изключителен отбор са с огромен потенциал! Не казвам, че ще успеят да отстранят Юве, но имат своите шансове!

sakata_97
02.05.2017 23:51

Malko lud,ще ти дам един полезен съвет,гръмни се и не се мъчи повече бе утайко смешна,защо си го причиняваш,а колкото до мача напълно си ги смазахме и да се говори за съдийските тесли е смешно,само болни индивиди като този много тъп се правят на интересни

LMessi_Barca
02.05.2017 23:48

Честита победа на феновете на Реал! Напълно заслужена и честито класиране! Колкото до мача очаквах зрелище с много борба, много картони и силен Атлетико! Нищо подобно, по-слаб Атлетико в последните 5-6 години не помня!! Гризман 1 пас не можа да върже, никаква преса и като цяло по-добре да се бяха класирали Лестър... Колкото до Реал няма какво да се каже чудесно играха за пореден път! Още веднъж честито на феновете на Реал и дано има по-интерес полуфинал утре, в което не се и съмнявам.

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.05.2017 23:44

Голям мач за Реал голям мач и за Роналдо а ако има идиот който си мисли,че 1-вия гол беше от засада по-добре да си реже вените.Обаче има реванш и то на Калдерон и докато има реванш има и надежда.

mitko1010
02.05.2017 23:41

Бихме ги напълно заслужено. Владеехме инициативата. Всичко тази вечер бе за нас. Но! Винаги има едно но! Трябва да очакваме пълна вендета на Калдерон. Но не смятам, че с тази преднина ще имаме проблем да се класираме напред. Погледите са насочени към 12- тата.

ivanrealmadrid1
02.05.2017 23:58

така е , и с 10:0 да бяха били, Атлетико не може да ги отпишеш най-трудния и опасен съперник са те , особено в ШЛ

ivanrealmadrid1
02.05.2017 23:37

еее сега ме е срам да говоря за мача , много несправедлив резултат с 4 нередовни гола , извинявам се като фен на отбора , но това е мафия

forsberg
02.05.2017 23:33

Феноменален Роналдо!!Честито на феновете на реал напълно заслужена победа

sundza
02.05.2017 23:32

Роналдоооооголллл, дето не става за големите мачове. Айде с дюшека на село.

sundza
02.05.2017 23:31

Роналдоооооголллл, дето не става за големите мачове. Айде с дюшека на село.

djarata
02.05.2017 23:29

Айдее лапаййй миличкааа ,да ти е сладкоо

sundza
02.05.2017 23:21

Бензема в Китай, всеки друг ще е по-полезен от него.

sundza
02.05.2017 23:18

Иии, стига де, пак засада,а луд? Я виж кво казва Марка...

djarata
02.05.2017 23:10

Аре ве Бензема кво прай на терена още...

ivanrealmadrid1
02.05.2017 22:48

много искам да бием с още 2-3 засадки ммммм ще свърша от кеф

crip1
02.05.2017 22:46

За какво му обръщате внимание и той не си вярва като говори :D

MaLkO_LuD94
02.05.2017 22:44

И в мадридският Марка са казали че има засада професори знаем че когато са за Реал не се вдигат спокойно ;) Общото м/у Роналдо и Пеле е че и двамата играят във времена без засади хахха

djarata
02.05.2017 22:49

Цял живот ще сте зад нас.Кво толкова не можеш да го приемеш.Ти не гледаш мачове на Реал ,ти следиш съдиите хахха паляк.

ComsteR
02.05.2017 22:38

Трябваше да водим с 2 гола.. поне, Бавнометъра е шокиращ отново.

djarata
02.05.2017 22:02

Както винаги Облак отново ще спасява шансовете на Атлетико.

MaLkO_LuD94
02.05.2017 22:01

Пак гол от засада защо изобщо се играят тези мачове не знам направо да им дават купата и да се приключва тая пародия :)

MaLkO_LuD94
02.05.2017 22:11

Топката е насочена към него ама не влияе на играта добри хахах

Omen
02.05.2017 21:27

За жалост мисля ,че Реал ще победят с 2-1.