Прохазка: Играхме слабо и загубихме

20:41
Прохазка: Играхме слабо и загубихме

Един от основните футболисти на Левски Роман Прохазка призна, че тимът му е играл слабо и логично е загубил дербито с ЦСКА София. На Националния стадион "Васил Левски" сините отстъпиха с 0:3 в пряк сблъсък за второто място в класирането на Първа лига. 

"Не играхме добре и затова загубихме по този начин. Направихме грешки. Много лош мач за нас. Като ти вкарат във втората и петата минута голове, после е тежко. Не започнахме добре и не мога да си обясня каква е причината. Няма какво да се оправдаваме играхме слабо и затова загубихме", сподели футболистът на сините

В края полузащитникът на сините получи червен картон за сблъсък с противников играч. 

"Накрая направих глупост, изнервих се и сега съжалявам", коментира той.

"На феновете ще кажа, че са перфектни и ще направим всичко, за да спечелим следващия мач. Тежко е да се коментира след такъв мач. Не може да направиш такива грешки в началото, после трудно се обръща от 0:2. Искахме да ги пресираме през второто полувреме, но те ни вкараха трети гол и там свърши всичко. Не искам да коментирам дали сме играли в добра схема, ние бяхме на терена, ние трябва да играем по-добре. Всички сме виновни, ние сме един отбор", каза още Прохазка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация