Белчев: Трябваше да решим мача още през първото полувреме

20:36
Белчев: Трябваше да решим мача още през първото полувреме

„Трябваше да си решим мача още през първото полувреме. За съжаление на два пъти сбъркахме в завършващия пас. Иначе според мен резултатът можеше да бъде много по-добър за нас.” Това заяви старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев след категоричната победа на неговия тим с 3:0 над Левски.

Мисля, че нашият отбор е по-добър, бяхме по-добри и в предния мач, но за съжаление тогава загубихме по един нелеп начин. Има още доста мачове до края на сезона и въпреки днешния успех имаме още какво да подобряваме. Все пак се движим в правилната посока.

Не е било поставяно условие от ръководството задължително да спечелим този мач. Старая се да си върша работата и да бъда полезен на отбора. Не мисля, че има нужда да коментираме тази тема. През тази година няма как да станем първи. Надявам се с нужните попълнения през лятото да изградим много по-боеспособен отбор, за да изглеждаме много по-добре през следващия сезон”, заяви Белчев.

Неговият помощник Стефан Генов бе уцелен от предмет през второто полувреме на дербито с Левски. Генов внесе уточнение за инцидента, като каза, че той е добре, но кондиционният треньор Томас Нойберт е бил уцелен с камък, а и друг от треньорите - Кирил Динчев също е пострадал от камък. „Добре съм. Удари ме парче от бомбичка, но леко. По-тежко пострада кондиционният треньор, той пострада повече, при мен проблем няма. Не са хубави тези неща, дерби е, двата гранда играят. Хората трябва да изпитват радост. Радвам се, че спечелихме. Нас не ни интересуват наказанията за Левски. Кондиционният треньор бе ударен с камък. Не можах да разбера какво точно ме удари мен, май парче от бомбичка“, разказа Стефан Генов за инцидента.

Футболистът на „червените” Антон Недялков пък коментира, че неговият тим е стигнал напълно заслужено до успеха.

„Този резултат е добър. Играхме добре. Публиката бе зад нас. Това е един подарък за феновете. Радвам се от факта. Важното е, че победихме. Не съм очаквал такъв резултат, но очаквах да победим“, добави бранителят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация