7 червени картона и бой в дербито на Парагвай

20:55
7 червени картона и бой в дербито на Парагвай
В истинска битка на живот и смърт се превърна най-голямото дерби на Парагвай между съставите на Олимпия Асунсион и Портено от същия град.

Символичните домакини от Портено успяха с девет души да надделеят над осемте от Олимпия в типичен южноамерикански трилър.

Шампионите вече бяха с два червени картона напред в резултата след десет минути игра. Първо бранителят Мигел Торен беше изгонен за груб фаул, а после наставникът на тима бе пратен на трибуните за гневната си реакция.

Въпреки неприятностите за Портено, в 11-а минута те поведоха в резултата след автогол на защитника на Олимпия Дарио Кабалеро. Ужасният следобед за Кабалеро продължи, след като той бе ударен с предмет хвърлен от феновете на домакините. Футболистът получи рана на челото. Този инцидент забави срещата с няколко минути, а веднага след нейното подновяване халфът на Олимпия Клаудио Варгас причини масов бой между играчите на двата тима и като най-деен в конфликта, бе изгонен от рефера. Наставникът на гостите също последва своя възпитаник, тъй като отправи груби реплики към човека в черно.

До края на полувремето отборът на Олимпия остана с осем души заради червени картони на защитниците Визкарондо и Кабалеро заради груби нарушения.

Въпреки че гостите бяха с двама души по-малко след почивката, те контролираха събитията на терена след почивката и имаха няколко чисти голови положения, с които можеха да изравнят резултата. Шансовете на Олимпия се увеличиха, когато 20 минути преди края на мача съдията вдигна седмия червен картон в срещата, изгонвайки капитана на Портено Бритез. В крайна сметка шампионите спечелиха ценни три точки.

В момента лидер в първенството на Парагвай е Олимпия с 12 точки, докато Портено е натрупал седем пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fi4o_CskA
01.09.2009 09:46

абе мене ми се струва че в парагвайското първенство жълти картони няма там се дават директно червени *lol**lol**lol**lol* иначе ебати лудаците евала

Pennage
01.09.2009 08:19

По скоро са с бронежилетки заради куршуките от публиката .Поради липсата на каски се стигнало и до инцидента със нараненото лице... *joking*

iksvel
01.09.2009 08:00

Литеж=Литекс, предполагам. Иначе то се вижда какви са ти я момчета. А вижте двамата най-отпред - и двамата са с наднормено тегло за футболисти. *smile*

MB_KrisS
31.08.2009 22:03

Хахаха как може с 10 срещу 8 да не можеш да спечелиш и да те надиграват *lol*

greenred
31.08.2009 21:07

Един потребител беше написал, че червените картони са 5, а не 7. Ами, ако беше прочел малко, щеше да разбере. И треньорите са получили червени картони *stop*

realsamomanutd
31.08.2009 21:03

аз сам оптимист и го гледам по този начин:кво толкова се оплакваме от нашто първенство *joking*