"3:0 може и да не ни стигне срещу Барса"

14:30
"3:0 може и да не ни стигне срещу Барса"

Топреализаторът на Ювентус – Гонсало Игуаин, е предпазлив в изказванията си преди 1/4-финалния реванш с Барселона от Шампионска лига.


Двата колоса се изправят един срещу друг на "Камп Ноу" утре и аржентинският стрелец е на мнение, че победата с 3:0 в Торино може да се окаже недостатъчно за преминаване в следващата фаза на най-силния клубен турнир.


"Не знам дали преднината ни ще е достатъчна. Трябва да излезем на "Камп Ноу" готови за битка и да играем по същия начин, както в първия мач в Торино. Барселона показа срещу ПСЖ, че e способен да прави чудеса, така че трябва да сме много внимателни", каза Игуаин пред клубната телевизия.


"Но и те също ще внимават за нашите действия. Ще търсим възможности за отбелязване на гол и сме сигурни, че имаме необходимите качества да продължим в следващия кръг", добави още стрелецът, цитиран от Juventusbulgaria.com.


Относно битката за титлата в Серия "А", където шампионите имат комфортен аванс от 8 точки пред Рома, той заяви: "Много съм доволен от развитието на сезона. Остава още малко над месец и искаме да спечелим всяка надпревара, в която участваме. Намираме се в решителен момент в първенството".


"Все още титлата не е решена, остават 18 точки, за които да се борим, така че не трябва да намаляваме темпото. С всеки изигран двубой се доближаваме все по-близо до шестото поредно Скудето, което всички желаем толкова силно. Контролираме напълно ситуацията", каза още Ел Пипита.


"За Алегри всички мачове са от първостепенно значение. Той се подготвя за всеки един двубой по един и същ начин, което ни позволява да сме в добри позиции за спечелването на всеки мач. Това е тайната да се състезаваш правилно на всички фронтове", завърши голмайсторът на Юве.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация