Ел Харуби подписал предварителен договор с ЦСКА

12:10
Ел Харуби подписал предварителен договор с ЦСКА

Вратарят на Локомотив Пловдив Ясин Ел Харуби ще премине в ЦСКА София след края на сезона, научи "Марица" от два независими един от друг източника. Националът на Мароко дори имал подписан предварителен договор с червените. Той обаче ще влезе в сила едва след 30 юни, а за момента няма юридическа стойност. 

Близки до Харуби казаха, че той склонил на червената оферта, след като се уморил да чака конкретно предложение от президента на черно-белите Христо Крушарски и от директорите, на които е поверил да управляват клуба. Освен това на вратаря му писнало от станалото традиция от октомври насам забавяне на заплатите. Към момента ръководството дължи по 2 заплати и още толкова наема за квартирите на играчи и треньори.

Самият Ясин Ел Харуби бе изваден от групата за мача срещу ЦСКА. Личният му треньор Стоян Колев обаче заяви, че това няма общо с факта, че не е подновил договора си. 

"На Ясин му се събра доста напрежение покрай загубите, треньорските оставки и другите неща. Затова решихме с колегите да му дадем почивка срещу ЦСКА. Нито за момент не съм се съмнявал в неговата лоялност към Локомотив. В никакъв случай отсъствието му от разширения състав не е наказателна мярка срещу него. Той си е част от отбора, тъй като има договор. Вярно е, че допусна някои грешки, не отричам това. Кажете ми обаче кой не допусна грешки срещу Лудогорец и Левски. Отборът просто се намира в една мини криза, от която всички заедно трябва да излезем", сподели за "Марица" Стоян Колев. 

Той допълни, че ще продължи да работи с младите вратари Павлин Ефтимов и Стефан Дафовски от юношеските формации.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация