Трабзонспор идва за Краев

11:04
Трабзонспор идва за Краев

Левски може да се усмихне от ми­лионна оферта от Тур­ция за Божи­дар Краев. "Меридиан Мач" научи, че представители на Трабзонспор ще бъдат днес на трибуни­те на ста­диона в Разград, за да гледат дербито Лудогорец - Левски. Скаутите на турския клуб са пробвали да влязат на стадиона инког­нито, а за целта не са поискали про­пуски за мача от ръководството на "орлите". Роден мениджър обаче ни информира, че целта на пратеници­те е Бо­жидар Краев от Левски. Освен това те ще гледат за по­реден път и на­падателя на Лудого­рец Клаудиу Кешерю, към кой­то имат сериозен афинитет.

Припомняме, че хора на Трабзон наблюдаваха на живо и мача на на­ционалния отбор с Холандия. Тогава медиите в Турция обявиха, че целта им е била Божидар Чорбаджийски. За­щитникът на ЦСКА игра 90 минути в срещата и се предста­ви на високо ниво. Към края на терена се появи и 19-годишният Божидар Краев, който блесна с ня­колко майстор­ски отигравания срещу лале­тата. Нaвярно скаутите на Трабзон са харесали и юношата на Лев­ски при победата над Холандия с 2:0 и днес ще бъдат в Разград, за да затвърдят впечатленията си от качества­та му.

Сините нямат никакво намерение да продават Божи­дар Краев, но са в такава ситуация, че раздялата с таланта през лятото може да е задължителна. Мла­докът има договор с клуба до края на календарната година, а на "Гере­на" вече те­кат преговори за подновяването на ня­колко пъти. Младо­кът обаче може и да откаже да остане в Левски, а тогава шефовете ще фор­сират продажбата му, за да не си тръгне без пари през януари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Napadatel_9
14.04.2017 13:34

И пак играчи на Левски в анадолски отбори....

Teemo
14.04.2017 17:25

Ами играчи на ЦСКА няма как да видиш където и да било по света след 9 септември 2016г.