Моряците посягат към Купата на БФС

18:52
Моряците посягат към Купата на БФС

Юношите старша възраст на „ Черно море“ за втора поредна година се класираха за финала за Купата на БФС. В сряда от 16 часа те излизат в спор за трофея срещу „Лудогорец“ на стадион „Трейс арена“ в Стара Загора. В надпреварата участват футболисти, родени през 1999 и 2000 година.

Според наставника на варненския тим Тодор Каменов двете загуби от „Лудогорец“ в Елитната група до 19 години  няма да им се отразят върху настройката за финала.

„Готвим се за двубоя – заяви за Медийна група „Черно море“ Каменов. – Този двубой се разви по възможно най-лошия начин за нас. „Лудогорец“ има национали и добър отбор, но не мисля, че ни превъзхожда чак толкова. Сега и двата тима ще сме коренно различни, тъй като няма да се използват момчета, родени през 1998 г. Залагам и на 7 момчета, набор 2000 и 2001 г. През целия сезон правим постоянно рокади и разчитаме на тези футболисти. Мотивирани сме и останем ли спокойни, смятам, че ще се поздравим с успеха. Имаме няколко момчета, които са с  леко вирусно заболяване, но ще са на линия за двубоя. Дано имаме и късмет“, заяви Тодор Каменов.

За успеха „моряците“ ще разчитат на вратаря Иван Дюлгеров и халфа Илиан Илиев, които през този сезон дебютираха при мъжете, както и на бековете Ертан Томбак и Добромир Добрев, централния защитник Емил Янчев и офанзивния полузащитник Румен Касабов.  В състава ще бъдат младият вратар Иван Дичевски и нападателят Мартин Минчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация