От Борусия (Д) разкриха: Обамеянг може да премине в Барса или Реал

18:47
От Борусия (Д) разкриха: Обамеянг може да премине в Барса или Реал

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке коментира ситуацията около бъдещето на голямата звезда на тима Пиер-Емерик Обамеянг. Според шефа на жълто-черните, габонският национал ще напусне Сигнал Идуна Парк единствено при оферта от страна на испанските грандове Барселона и Реал Мадрид.

Иначе нападателят, който има договор с Борусия до лятото на 2020 година, е трансферна цел на редица топ европейски клубове. Интересното е, че преди време самият Обамеянг призна, че иска един ден да облече екипа на Реал, с което ще изпълни обещанието си към своя дядо.

"Мисля, че той ще остане при нас, но ако от Реал или Барселона отправят оферта, може би той ще помисли по въпроса. Останалите отбори, които проявяват интерес, реално не са алтернатива за него. Определено не можем да говорим и за трансфер в Байерн, защото просто не бихме позволили да заиграе при тях", заяви Вацке.

През настоящата кампания Обамеянг има на сметката си 25 гола в Бундеслигата, с 1 по-малко от нападателя на Байерн Роберт Левандовски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация