Кирьос: Намирам се в най-добрата си форма

14:32
Кирьос: Намирам се в най-добрата си форма

Австралиецът Ник Кирьос заяви, че се чувства в най-добрата си психическа форма, с което смята да помогне на Австралия за предстоящата битка срещу САЩ в четвъртфиналите за Купа Дейвис.

Световният номер 16 оказа сериозна съпротива върху Роджър Федерер на полуфиналите в Маями този петък, на който Маестрото впоследствие завоюва своята 91-а титла в кариерата си и трета от началото на сезона. Кирьос постигна и две изключителни победи срещу номер две в света Новак Джокович в рамките на един месец.

"Мисля, че моето ниво винаги е било на висота, но в момента психически се чувствам прекрасно, за да се боря за всяка топка, както и да играя толкова силно, за което преди не съм имал нужната психическа нагласа.

"Чувствам се мотивиран, като искам да се съревновавам и да печеля. Може би се намирам в най-добрата си форма", споделя още 21-годишният австралиец.

"Обичам да съм със съотборниците си, обичам да тренирам с тях. Искам да играя, за което те ме подкрепят неимоверно. Хубаво е тези момчета да знаят, че имат гърба ми, в което е и химията в нашия отбор. Играя много добре и сега имам много добра възможност да се боря за победа срещу САЩ", каза още той.

Кириьос е първа ракета на Австралия, като капитана на "кенгурата" Лейтън Хюит е включил и Сам Грот, Джордън Томпсън и Джон Пийрс. Същите разбиха на 1/8-финалите отборът на Чехия. Капитанът на американците Джим Къриър е заложил на Джак Сок, Джон Иснър, Стийв Джонсън и Сам Куери. Срещите между двата отбора са от 7-9 април в Бризбейн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация