В Шотландия изригнаха: Накажете симуланта Едуардо!

10:12
В Шотландия изригнаха: Накажете симуланта Едуардо!
Играчите на Селтик настояват УЕФА да накаже нападателя на Арсенал Едуардо Да Силва за симулацията, която донесе на "топчиите" дузпа във вчерашния мач между двата тима.

Въпреки че и без това спорно отсъждане на съдията Арсенал пак щеше да отстрани "детелините", футболистите на шотландския гранд призоваха европейската централа да наложи сериозна санкция на футболиста на лондончани.

"Ок, реферът прави грешки и даде тази дузпа, но от дисциплинарната комисия на УЕФА могат да видят видеото от мача и да накажат Едуардо. Знаете, в Шотландия наказаха Кайл Лафърти от Рейнджърс за неговата симулация именно след наблюдаване на видео материал", коментира халфът на Селтик Масимо Донати.

"Смятам, че ако подобни постъпки се санкционират с поне два мача лишаване от състезателни права, футболът ще започне да се изчиства от доста срамни явления", допълни италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
06.09.2009 21:24

Яжте ми кура зелено-бели гейове.Като не можете да вкарвате пропищяхте като ощипани госпожици.Нахендриха ви головете,а сега ревете с разпорени дирници. :

Naiki_14
27.08.2009 13:15

Прави сте и двамата!К.Аналдо е по-голям е симулант ама за него нищо не се пише а за Дуду сички с обиди

fishky
27.08.2009 11:31

А Велизар ? Сигурно до 2109 г. не трябва да играе *lol*

TigerJK
27.08.2009 10:30

то ако се наказваше с 2 мача к.роналдо нямаше да играе и половината мачове, докато беше в МЮ *lol*