Кралев: Ще се боря в следващия парламент законът за спорта да види бял свят (видео)

19:02
Кралев: Ще се боря в следващия парламент законът за спорта да види бял свят (видео)

"Тази зала не е наша собственост. Това са взаимоотношения между собственик и наемател и наемодател. Доколкото разбирам залата е опасна за експлоатация и трябва да се намери някакво решение, за да може младите волейболисти на ЦСКА да имат къде да тренират", отговори министърът в оставка Красен Кралев на въпроси относно нашумелите в публичното и медийното пространство теми за зала "Армеец" и стадион "Българска армия".

 

Красен Кралев присъства днес на церемонията по награждаването на Най-добър млад спортист за 2016-та година, като след това отговори на актуални въпроси свързани със спорта у нас. 

 

"Ще търсим някакъв вариант да помогнем. Ако не стане сега, след април месец… Министерството на спорта не е страна в случая. Ние можем чисто морално да подкрепяме г-н Попов и клуба. Ще се опитам да проведа разговор с Министерството на икономиката, за да се проведе някакъв разговор, но съгласете се, че ако залата е опасна за експлоатация, как ще пратим децата да тренират там. Нямаме собствени наши зали, които да предложим", коментира той. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
14.01.2017 22:20

Дано се бориш в затвора заедно с дружката ти Тиквун!