Кобрата изпревари Кличко, Пулев вече е втори в ранглистата на IBF

16:29
Кобрата изпревари Кличко, Пулев вече е втори в ранглистата на IBF

Родната гордост в тежка категория изпревари Владимир Кличко


Първите дни на новата година донесоха ново и очаквано признание за интерконтиненталния шампион на Световната боксова асоциация (WBA) Кубрат Пулев. Родната гордост в тежка категория се изкачи до второ място в ранглистата на планетата, администрирана от Международната боксова федерация (IBF).


Първата позиция в класацията остава вакантна, а носител на пояса продължава да е Антъни Джошуа (Вбр). На британеца обаче му предстои защита на титлата в края на април в двубой, насрочен срещу Владимир Кличко.


Трети в света, веднага след Кубрат Пулев в ранглистата на IBF, обновена на 4 януари, е именно Кличко, четвърти е Дейвид Хей (Вбр), пети е Карлос Такам (Фр).


Призовата десетка на Международната боксова федерация допълват Луис Ортис (Куба), Вячеслав Главков (Укр), Дейвид Прайс (Вбр), Александър Поветкин (Рус, но в процес на разследване за употреба на допинг – б.р.) и Джарел Милър (САЩ).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ross_m1
09.01.2017 17:55

1.Anthony Joshua
2.Deontay Wilder
3.Wladimir Klitschko
4.Luis Ortiz
5.David Haye
6.Joseph Parker
7.Kubrat Pulev
8.Lucas Browne
9.Jarrell Miller
10.Gerald Washington

Това според мен е реалната ранглиста , Поветкин не съм го включил понеже не спря да се друса , към Дейвид Хей имам симпатии и може би съм го надценил ,но горe долу това е РЕАЛНОСТА

ivanrealmadrid1
10.01.2017 00:35

има, Тайсън Фюри

Ross_m1
09.01.2017 20:51

ХАХ не не Дионтей Уайлдър е страхотен боец. Записал е 37 победи от 37 мача - 36 от които с нокаут , само една победа по точки , това беше мача с Bermane Stiverne за Континенталната титла WBC. В един от последните си мачове Бомбера прати в кома Артур Шпилка (най-добрият боксьор на Полша ) , които още не могат да събудят . *joking* След няколко седмици приема друг поляк Ваврик. За мен към днешна дата , той и Джошуа са най-добрите боксьори в тежка категория. Надявам се , че към края на годината ще се стигне до сблъсък между двамата и то не в Лондон ,а в Las Vegas, Nevada, USA. Даже мисля , че Дионтей Уайлдър ще излезе победител ,ако се стигне до подобен мач , може би по точки нз. Предимствата сравнение с Джошуа е , че е по подвижен , има чисто много , много чисто мускулесто тяло. Тук не , че Джошуа му отстъпва по мускули , но Дионтей Уайлдър е малко по обигран , висок е 201 см. , три см. по-висок от Джошуа и забележете 211 см. е разстоянието между върховете на пръстите на разперени ръце ! Такъв боксьор с подобен замах мисля , че няма.

ivanrealmadrid1
09.01.2017 19:59

брат, само тоя Уайлдр не ми харесва , така де медийния балон, който ще падне в първия мач който играе с някой от 10-те които си изброил

nikolaigalata
09.01.2017 18:26

Почти съм на същото мнение с тебе за твоята класация . С изключение на това че на Владимир Кличко му давам 5-то място ,а не 3-то . и на нашия дебелак Кобрата му отреждам 10-то място .

Ross_m1
09.01.2017 16:57

С приказки ли с какво го изпревари ?

Man7united
09.01.2017 17:29

На българина все някой му е нагласил, измамил, прокълнал и каквито щеш още глупости, оставяме на страна, че Кличко беше в 300 пъти по-добра физическа форма и го превъздхождаше в почти всичко, но не тук е имало корупция.

RoSKo0o0
09.01.2017 17:06

Да не бъдем крайни, защото 9 от 10 неща в мача помежду им бяха нагласени в полза на Кличко. Така че аз лично не мога да бъда убеден, че ако нещата бяха се провели ПО ПРАВИЛАТА, Кличко щеше да е толкова изразителен.