Мюсюлманите скочиха на Моуриньо заради Мунтари

19:38
Мюсюлманите скочиха на Моуриньо заради Мунтари
Изказванията на Жозе Моуриньо за пореден път предизвикаха полемика в обществото, като този път засегнати от думите на португалеца се оказаха мюсюлманите в Италия и по целия свят. "Специалния" си позволи да каже, че може би не е най-умното нещо на света в момента Съли Мунтари да пости в чест на празника Рамадан, тъй като това тотално вреди на играта му.

По този начин "Моу" обясни защо е сменил халфа още в 30-а минута на срещата с Бари в неделя. Интер се провали грандиозно срещу новаците в елита, завършвайки 1:1, а наставникът на "нерадзурите" заяви, че не иска да търси вината в никой друг, освен във футболистите си.

"За жалост, Рамадан не дойде в идеалния момент за моя футболист. Едва ли беше най-добрата идея света в момента той да пости, но това е положението" , коментира Жозе Моуриньо на пресконференцията си след срещата.

"Мисля, че Моуриньо трябва да спре да говори толкова много. Няма значение дали един футболист изповядва исляма, християнство или юдаизма. Това не вреди на представянето му на терена", заяви лидерът на италианската мюсюлманска организация Мохамед Нур Дахан пред "Ла Република".

Както е известно, по време на празника Рамадан всички мюсюлмани са длъжни да се въздържат от приемането на каквито и да е напитки и храна преди да се стъмни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
29.08.2009 18:24

Нищо особено не е казал тоя път какво пискат пък тия *sick*

sasedq
25.08.2009 22:59

Е кво е казал нито е засегнал някой нито нищо ...