Потвърдено: Кубрат Пулев ще се бие отново в София през април

20:23
Потвърдено: Кубрат Пулев ще се бие отново в София през април

Българските фенове на професионалния бокс ще имат нова възможност да видят Кубрат Пулев на живо в София.


Мениджърът му Кале Зауерланд заяви в интервю за Нова телевизия, че родният боксьор ще сложи ръкавиците за нова битка в "Арена Армеец" през април месец.


Това ще бъде и неговата генерална репетиция за сблъсъка с победителя от мача между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който ще се състои на 29 април на "Уембли".


Кубрат изигра първия си мач на професионалния ринг пред родна публика на 3 декември тази година в "Арена Армеец" и победи по безапелационен начин нигериеца Самюел Питър. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbolfen
23.12.2016 12:02

да се изправи след 2 рия нокаут ли, ти май си гледал някой друг мач, та Кобрата не знаеше къде се намира, ако брояха до 120 сек можеше и стане, за мен Д.У в наши дни си остава най добрия боксьор

val_gg
23.12.2016 02:50

Кобрата си има мениждър и хора зад гърба си, които бачкат за него и вярват в него.Аз също мисля че Джошуа в момента е най-добрият, но всеки про боксьор иска да се бие за титла.А и има доста боксьори, които са по възрастни от Кобрата..Когато Кубрат се би с Кличко, след 2рия нокаут можеше да се изправи, но не го направи, защото тогава вече можеше да има серизни щети..така че недей да мислиш лоши неща, а се радвай че българин ще се бие за шампионски пояс.Постоянно плюете Кобрата и Гришо....
За мен е интересно, защо не предизвикът от щаба на Кобрата Паркър

val_gg
23.12.2016 02:36

nikolaigalata
Колко противници на Джошуа са получили травма за цял живот?
Твоите виждания са един вид .... българските отбори да не играят в евротурнирите, защото няма смисъл да победят силни отбори и да не печелят пари ?!В такъв случай недей да ходиш в заведение, до магазина или да заговаряш някого, щото може също да ти се случи някой да ти причини щети за цял живот, физически или психически , емоциаонално да не превъзмогнеш случилото се*smile*)Да не мислиш че ще се бият с бухалка или ще се стрелят с Макаров...Малък е шанса, но аз вярвам и в 0,01%, стават и грешки..Айде по позитивно

nikolaigalata
23.12.2016 00:05

Всъщност ето това исках да напиша първоначално ,но нямах време и написах две бързи изречения .
- Притеснявам се за нашия. Ясно е че Антъни Джошуа ще е победителя от двубоя с Кличко . Но защо Кубрат ще си причинява това ? Кобрата може да излезе от този двубой осакатен завинаги . Ония Джошуа е силен изродски звяр . Дано да има късмет нашия и след двубоя да може пак да говори нормално и да се възтанови до един месец . Не знам как се е съгласил нашия на това наказание, но той си е боксьор и с това си изкарва парите все пак. Ще сме свидетели на един ужас направо . Гледката ще е ужасна за нас като българи . Ония Антъни ще му строши главата на нашия за жалост .

nikolaigalata
23.12.2016 00:02

До коментар [@comment 1943342] от [@user titan25]:

Не съм чуждопоклоник. Тук не помагат патриотизъм и национализъм . Просто съм реалист и виждам нещата такива каквито са . Нашия по-добре да не ходи да се бие срещу този Джошуа , защото наистина има голяма вероятност да получи травми за цял живот . Плюс това Кобрата вече е на години и най-добре да се откаже от бокса докато все още има някакъв имидж . Защото след боя от Джошуа ,няма да му остане никакъв . Но за жалост толкова си може нашия , това са му възможностите. На мен лично ми се искаше Кобрата да е най-добрия в света , обаче не е . На всички ни се иска , но ... Такава е реалноста.

nikolaigalata
22.12.2016 21:23

На нашия ще му е последната победа срещу който и да е там неговия противник-боксова круша. И след това ще получи комоцио от Антъни Джошуа и ще стане като Мохамед Али - ще има тикове до края на живота си.

nikolaigalata
22.12.2016 23:54

Владо ако се махне , Лудогорец ще си подобри резултатите с 40 % .

Rezors
22.12.2016 22:45

Владо Стоянов ако се махне от Лудогорец зимата, ще имат ли шанс да спечелят ЛЕ напролет?