Верхувен спечели с технически нокаут "Битката на века" (видео)

11:33
Верхувен спечели с технически нокаут "Битката на века" (видео)

Битката на века в света на бойните спортове продължи по-малко от два рунда, но предложи невероятни емоции. Световният шампион Рико Верхувен триумфира срещу Бадр Хари в световните кикбокс серии Glory, макар че победата му бе плод преди всичко на късмет.


Шоуто, което бе излъчено пряко по RING, започна подобаващо - с бой на феновете в пълната докрай 13-хилядна зала "Кьониг Пилзенер Арена" в Оберхаузен. След това дойде ред на същинския сблъсък. Холандецът и мароканецът се хвърлиха в безмилостна битка на ринга и си нанасяха свирепи удари с ръце и крака.


Още в първия рунд от носа на Верхувен шурна кръв, но това по никакъв начин не сломи решимостта на шампиона. Втората част започна още по-вълнуващо, като постепенно Хари взе превес и успя да разклати съперника с няколко здрави крошета. И точно когато сблъсъкът навлезе в решителната си фаза, всичко приключи по ужасяващ начин.


След ожесточена схватка край въжетата Хари се оттегли в ъгъла и даде знак, че няма как да продължи - ръката му светкавично се изду в областта на лакътя, а реферът спази регламента и преброи до десет. Това означаваше само едно - технически нокаут за Рико. А съперникът му избухна в сълзи на разочарование и болка.

 

btvnovinite.bg

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
11.12.2016 14:53

Много лошо стана,че Бадр Хари си счупи ръката,мисля че когато Верхувен го притисна до въжетата стана тази контузия,жалко за шоуто,но както каза Бадр Хари следващия път няма да има прошка и ще го нокаутира,Бадр е един от най-великите във тази категория,94 нокаута-луд е

vasil74
11.12.2016 12:55

мисля че мача беше 50/50 но нелепата контузия на мароканеца ни прееба шоуто.

djarata
11.12.2016 12:16

Това момче Рико ,не му прави чест вчера да се прави на големия „бияч” ,видяхме го.Яде бой от батко Хари ,както си му е реда.Реванша ще яде много бой заради голямата си уста.Жалко за развоя на мача и това дето де случи с Бадр.Реванша Рико ,ще пада по очи.