Пости скараха Благо с треньор

08:49
Пости скараха Благо с треньор
Нов скандал между национала Благо Георгиев и треньора на Терек Грозни Вячеслав Грозни е причината българинът да остане резерва при домакинската загуба 2:3 от Спартак Москва, разкри източник на “24 часа” от Русия.

На тренировката преди мача двамата се скарали жестоко. Грозни забранил на религиозния Благо да пости и обявил, че това са глупости. Нервите на футболиста не издържали и той напуснал заниманието. Заради това Георгиев, който е твърд титуляр и сред най-добрите в състава на Терек този сезон, остана резерва срещу Спартак. Същото се случи и с другия българин в отбора от чеченската столица - Валентин Илиев. Защитникът влезе в игра още в 37-ата мин на мястото на контузения Флорентин Петре.

За появата на Благо на терена обаче настоял президентът на клуба и на Чечня Рамзан Кадиров. Босът пристигнал след началото на мача и като разбрал какво става, се разпоредил Грозни да пусне Георгиев в игра.

Това става в 70-ата мин. До този момент публиката на Терек няколко пъти скандира мощно името на национала ни.

Скандалът между Благо и бившия треньор на Левски Грозни е втори, след като през зимата той отиде в руския отбор от Славия. В средата на май двамата се спречкаха и нашият бе пак оставен резерва. Резултатът тогава бе още по-лош - Терек падна 0:4 от Локо в Москва. А Благо обяви, че иска да смени клуба. От Терек обаче успяха да се разберат с него да остане поне до края на 2009 г. В началото на миналата седмица в Грозни пристигна оферта за Георгиев от ЦСКА Москва. При новата ситуация може да се стигне и до трансфер на Благо.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация