Закотвят Раул на резервната скамейка

16:56
Закотвят Раул на резервната скамейка
Наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини, който никога не се срамува да остави звезда на отбора на резервната скамейка, бе пределно ясен в съблекалните, коя от звездите няма да участва в предстоящата среща на "Белия балет".

С толкова много "галактически" трансфери през лятото, чилиецът доста ще обмисля избора си за атака, но самият той заяви, че когато се налага няма да има никакво притеснение да остави някое от големите имена да гледа мача от резервната скамейка, като например капитана на тима Раул.

"Раул е като всички останали, може да остане и извън състава много пъти, но той би го разбрал", заяви Пелегрини.

След това наставникът коментира най-добрите позиции за Кристиано Роналдо, а също така похвали и Кака.

"Най-доброто място за Кристиано не е по крилата. За него най-добра е всяка позиция. Относно Кака, той е суперзвзда, някой който може да променя, както темпото на играта, така и темпото на отбора", коментира още Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
25.08.2009 00:33

Най-после някой да се сети че Раул може да поседи и на пейката.Хайде да не си кривим душата,ама от 2-3 сезона насам КПД-то на Раул не е кой знае какво.Не е този Раул от времето когато в тандем с Мориентес късаха мрежите.Според мен е грехота играч като Игуаин да седи на пейката само заради заслугите на капитана.Миналата година плюха Арагонес че не го взел на европейското,но се видя че и без Раул Испания са най добрите в момента.Гледайки предсезонните мачове на белия балет,разбрах едно нещо.Бензема ще е твърд титуляр а партньорът му ще бъде Раул или Игуаин.Надявам се да е аржентинеца.Моите уважения към Раул,но за благото на отбора мисля че Игуаин е по-добрият избор в момента.

Kartelat_medlin
24.08.2009 22:01

РАУЛ е единствения човек, на когото му пука за РЕАЛ(заедно с Касияс де) другите са наемници и затова РЕАЛ ЩЕ ЯДЕ ХУРКАТА ПАК *stop*

Lollipopp
24.08.2009 21:58

докато Перес си избие парите , всички които са направили много за този отбор ще седят на пейката , за да може "отбора по продажбите" (К.Роналдо,Кака,Бензема) да мога да върнат някаква част от парите дадени за тях чрез екипи , сувенири и всякакви глупости *smile* футбола не е игра , футбола е бизнес ... жалко за играта ...

YAYA
24.08.2009 21:22

MVP_ напълно се съгласявам с теб!Абсолютно прав си за всичко, което каза *wink*

Fen0mena
24.08.2009 19:57

Въпреки годините Раул е сърцето на отбора и не заслужава да стои да резервната скамейка !!!!

MVP_
24.08.2009 18:10

Очаква се скоро смяна на треньора значи *joking* Не се научиха че при икони като Раул, Дел Пиеро и Тоти например годините нямат абсолютно никакво значение. Те са както казаха по-долу полубогове за феновете на отборите си а и не само на тях..

shitfyyy
24.08.2009 17:50

Ако оставя Раул резерва до Януари е аут. РАУЛ е институция в Мадрид, а за феновете е като полубог.

g0ldmember
24.08.2009 17:32

Тоя луд ли е?
Капитанът да седи на резервната скамейка?
Най-великият голмайстор на Реал?
И уж за Роналдо "най-добра е всяка позиция", а пък в същото време "Най-доброто място за Кристиано не е по крилата".
Някой да го разкара тоя.

nasran_chorbar
24.08.2009 17:12

В Реал както уволняват треньори за щяло и не щяло...Пелегрини няма да изкара до края на месеца *joking*