Юноша на Юнайтед към феновете на тима: Не ставате!

19:47
Юноша на Юнайтед към феновете на тима: Не ставате!
Юношата на Манчестър Юнайтед Дани Симпсън направи изненадващо изказване, в което заяви, че феновете на родния му клуб отстъпват значително на привържениците на Нюкасъл и Съндърланд.

Десният бек през миналата година защитаваше цветовете на "черните котки", а до януари ще играе на "Сейнт Джеймсис Парк" като преотстъпен.

"Честно казано, не може да става сравнение между атмосферата в Съндърланд и Нюкасъл. В сряда те събраха 41 хиляди души на домакинство срещу Челси, а тук срещу Шефилд Уензди бяха 43 хиляди. Колкото и да е странно и на двете места е доста по-шумно от "Олд трафорд" например.", коментира Симпсън пред "Ивнинг Хроникъл".

"Надявам се да остана при "свраките" и след януари. Усещането да играеш пред тази публика беше уникално. Никога досега не съм се чувствал толкова щастлив досега след спечелен мач", допълни бранителят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
24.08.2009 00:53

Абе бъзпитани те и Англичаните са едни от най-големите селяни да не кажа и най-големите селяни.Не ги гледаите тия предстажителни личности по телевизията.Там феновете колко друсат не е истина , какви побоища прават след мачове ... добре , че ги има вече тия правила в Англия.Англичаните са най-големите селяни ... това е!

St0qNch0
23.08.2009 23:31

Еми така е там хората са доста по васпитани *wink* ..

vill
23.08.2009 22:34

ultraslan_1905

Явно говорим на различен език.Аз казвам,че англичаните си подкрепят отборите много добре само с песни.Без селски изпълнения като хвърлене на бомбички.
Пък на Балканите и Ю. Америка стадионите се пълнят основна на дербите.
Ако в Ю. Америка има същите правила и мерки за феновете в Англия и та ще видим каква атмосфера ще правят.

ultraslan_1905
23.08.2009 22:09

vill за кви 80те говориш е човек, 30 години назад неме бърка кво ставало, гледам сегашното. И димки и бомбички да имашре, по Английските стадиони освен за 1 или 2мин когато има гол има шум и пищене, иначе 90мин пълна скука, публиката им не създава никаква тръпка. Точно Балканите и южна Америка ги бият по всички показатели!

vill
23.08.2009 21:15

ultraslan_1905

Гледал ли си мач от Англия през 80те,че да коментираш ? *wink*
Сега ще кажеш,че на Балканите се палят димки и т.н.. Само,че в Англия на някои стадиони е забранено да се пуши,а да не говорим за димки.
Англичаните добре си подкрепят отборите без селски изпълнения като палене на димки,хвърлене на бомбички,биене на барабани.

Всеки стадион в Англия дори в 4та дивизия е пълен.

ultraslan_1905
23.08.2009 20:13

Не само феновете на юнайтед, но по принцип всички английски фенове отсъпват значително на останалите по света, особенно на Балканците!

vill
23.08.2009 20:02

Фен съм на Юнайтед , но не мога да си кривя душата,че момчета е право.
Последно време феновете на отбора са много зле.
Естествено за това си има логично обяснение.
Олд Трафорд е 76 хиляден стадион трудно е всеки на този стадион да пее. Докато Андфилд например е 45 хил. на такъв по-малък стадион повече хубава атмосфера се прави по-лесно и естествено акустиката е по-добре.

Има и други причини.

В определени сектори е забранено да се пее. Цените на билетите и сезонните карти са прекалено високи и за истинските фенове.Заради тези високи цени те предпочитат да гледат мачове в близкия пъб. Хубавото е , че сезонните карти важат само за мачовете във Висшата лига. В Шампиосната лига няма разни китайци и истинските фенове са точно на тези мачове.
Също така много истински фенове се отказаха от отбора и създадоха нов,след като американците купиха тима.
Ман Юнайтед един от отборите с най-много наказани футболни хулигани да не посещават мачове.
ПРез 80те години отбора на Юнайтед има най-добрата публика в Англия.В момента на Острова най-добрата атмосфера е на стадионите на Селтик и Ренджърс.

Eто публиката на Юнайтед през 80те на един мач в КНК