Кристиано: Добре е, че играя слабо

16:20
Кристиано: Добре е, че играя слабо
Кристиано Роналдо заяви, че е доволен, че все още не е навлязъл в най-добрата си форма за Реал Мадрид. Рон сподели, че е уверен, че до няколко месеца ще е в състояние да даде най-доброто от себе си в най-важните мачове за своя отбор.

"Щеше да е лошо да съм в перфектна форма още на този етап. Моята цел е малко по малко да се подобрявам и в най-важните мачове от кампанията да дам най-доброто от себе си. Работя здраво, за да мога да помогна на този отбор да стигне до титлите, които така желае", коментира португалската звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villitu
21.08.2009 00:37

Прав е в началото на мин сезон той не бе на ниво,но го видяхте в края като влезе във форма *wink*

Jikata_RM
21.08.2009 00:08

Ех, пстт fishky, това на колко ракии го написа, бе? *lol* Че е малко по-индивидуален (добре де немалко), но да кажеш, че е неефективен, ти мачове на Ман гледал ли си. Головете, ако са неефективност, не знам *smile* И това "аз да ритна топката пък... уахуахаухауахуа . Или е позагубил част от качествата си... в Лас Вегас сигурно, или просто не си ги е възвърнал Но че е от най-добрите (айде поне в топ 5,а?) то си е неуспоримо. Няма да влизам в ниакакви спорове, ти си пиши ако искаш, заяждай се, лично мнение *wink*

zhivkot
20.08.2009 18:02

Bullshit, търси си оправдания. Ако беше в добра форма щеше да каже, Страхотно е, че успях да вляза в оптимална форма преди началото на сезона...Гроздето е кисело ми се струва.

fishky
20.08.2009 17:49

Къв е тоя мангал ? Той винаги си е играл неефективно. Не знам само защо всички толкова се захласват по него. Добре, че червеният нос го научи да прави повече от 1 финт и да играе на принципа "аз да ритна топката пък да става каквото ще".

danman
20.08.2009 16:30

Браво на теб!Направи най-голямата грешка в живота си.Внимавай да не тръгнеш надолу.