Цвети Найденова: Мечтаехме за този медал

10:13
Цвети Найденова: Мечтаехме за този медал
"Не мога да опиша с какви емоции се връщаме. Не мога да осъзная какво точно се случва в момента". Това бяха първите думи на Цветелина Найденова при пристигането на ансамбъла ни по художествена гимнастика тази вечер на Летище София.
 
Цвети заяви, че вече е време да се откаже, защото “това ще бъде най-достойният начин, по който ще се откажем”. За емоциите в Рио, младата гимнастичка беше категорична, че всичко е било много трудно, но на многобоя момичетата са се стегнали, защото са следвали мечтата си.
 
“Играхме и за нас и за нашите треньори, за цяла България, за Цвети, разбира се, тя е част от нас и благодаря на всички за подкрепата”, заяви тя.
 
Сега следва почивка за момичетата и тези от тях, които напускат отбора, тепърва ще се ориентират за това, какво ще правят в бъдеще.
 
“Цената беше много висока. Само ние знаем, какво сме платили за него. Мечтаехме за него, жадувахме го този медал и няма как накрая да не се получиш това, което толкова много искаш”, допълни още Цвети.
 
Тя разказа, че са имали много състезания, но това е било игра на нерви, защото първия ден не са се представили по начина, по който са искали, но “вторият ден, просто си оставихме сърцето и душата на килима”.
 
Капитанката на тима Михаела Маевска пък за пореден път заяви, че на Игрите в Рио златните ни момичета са изиграли своето последното състезание. „Това ни беше последното ни посрещане на летището като състезатели. Надявам се оттук нататък всяка да намери своя път”. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация