Кличко се закани да съди Фюри

14:48
Кличко се закани да съди Фюри
Боксовата легенда Владимир Кличко оповести, че е принуден да даде на съд екипа на британеца Тайсън Фюри. Украинецът съобщи това във видеообръщение в акаунта си във Фейсбук.
 
"Скъпи запалянковци, искам да ви държа в течение със събитията около мача-реванш срещу Тайсън Фюри. За съжаление, отборът на Фюри се опитва да промени условията на вече подписания контракт за ответен бой. За да защитя своите права, съм принуден да се обърна към съда", обяви Кличко.
 
Фюри трябва да се бие отново с Кличко на 29 октомври в Манчестър.
 
Реваншът трябваше да се състои на на 9 юли, но бе отложен заради травма в глезена на британеца, който има в кариерата си 25 победи (18 с нокаут) и нито една загуба.
 
Първият бой между двамата се проведе през ноември миналата година и завърши с победа на Фюри с единодушно съдийско решение. Британецът детронира Кличко в Дюселдорф, като това бе първа загуба на украинеца от 11 години.
 
Тези дни стана ясно, че Фюри ще започне подготовката си за боя в Манчестър на 15 август.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_Kahn
17.08.2016 16:33

До коментар [@comment 1917854] от [@user biserms]:

Шоу голямо пада и в долните категории, гледам на олимпиадата пръскат се зрелище и нокаути. И само не ми казвай че не са професионалисти. Разбира се къде къде по-зрелищно да ги чакаш 2 години да решат да се бият и накрая да се прегръщат 8 рунда. Може да е махленски бой ама поне е бой и истинското зрелище е там. В бокса се намесиха огромните пари и горе долу само те останаха.

Barca_Kahn
17.08.2016 14:57

Този спорт защо не го закрият не знам. Ще се бием, няма да се бием, ще се бием, няма да се бием. По-голяма пародия от този спорт няма. 2 години ги чакаш да решат да се бият и накрая 8 рунда се прегръщат. Бият се по веднъж на година а понякога и на 2 години. Хората в пъти по-тежки бойни спортове ( ММА, К1 ) правят по цели турнири и нищо им няма а на тези след 1 мач прегръщане им трябва цяла година почивка.

rimlianin
23.08.2016 03:24

Виж какво , никой не ги е карал да стават насила боксьори , зрителите малко ги интересува какво ще му се случи след 20 години и колко тежко ще му е . Ако искаш дай да играят шах на ринга само и само да не се ударят по-сериозно . Неприятно е да те хване паркинсона , но пак казвам те сами са си го избрали и си знаят какви са рисковете , боксът в днешно време просто не струва в сравнение с този преди години !

AC_Milan_92_45
17.08.2016 17:11

А осъзнаваш ли този термин "атрактивен за зрителя", до какво всъщност води. Колкото да мразя флойд, това неговото е бокс, удряй без да те удрят. Защото като фенове, може да го мразим щото е скучен, но няма фен, който ако има избор да си избере каква боксова кариера би искал да има, всеки би казал, тази на Флойд, най-горе с Али с невиждано ниски щети по тялото и най-вече главата. А че парите движат и този спорт, естествено, жалкото е че още не сте го разбрали. Докато всеки боксьор си има представители така ще е, всеки гледа своя, ако бокса беше като UFC 1 шеф и нищо друго, щеше да е съвсем различно

rimlianin
17.08.2016 15:09

И аз съм на подобно мнение , друго си е било преди , времаната на Тайсън и преди това на Али въобще самият бой е бил много по открит , по атарктивен за зрителите ...