Криза за фенове в Литекс

15:56
Криза за фенове в Литекс
Литекс може и да направи най-бляскавата селекция от българските отбори през това лято, но това явно не е успяло да привлече вниманието към ловчанлии, нито пък любовта на привържениците на футбола.

Поредното доказателство за това е фактът, че фенове на "оранжевите" не успяха да се организират за пътуване до Беларус, където да подкрепят своите в решителния двубой от турнира за Лига Европа срещу БАТЕ Борисов.

От фенклуба на Литекс организирали екскурзия с автобус на нормални цени, но всичко пропаднало, когато станало ясно, че не повече от 15 човека са изявили желание да пътуват до бившата съветска република.

По този начин не може да се събере групата от минимум 40 души, които да запълнят автобуса и така момчетата на Мъри Стоилов не за първи път ще играят във важен мач бе да бъдат подкрепяни от никой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
17.08.2009 19:12

Еми от къде фенове. Първо са отбор от 10-тина години. Второ Ловеч е може би областният град с най-малко население. Трето Литекс няма почти никакви успехи.

UltraBlueHool
17.08.2009 17:36

Наистина такова село не заслужава да играе в А група.Заради такива отбори вече ги няма големи футболни центрове като Дунав , Плевен и т.н.Надявам се скоро да отпаднат или поне да остъпят място на отбори които ще имат добра подкрепа в Евро турнирите.Иначе са симпатичен отбор , но просто според мен не заслужават нещо повече над средната линия на таблицата.

deko1991
17.08.2009 16:38

феновете са вечни а не кат паднаш един мач и вече да викаш че не си фен *evil* *devil*

nasran_chorbar
17.08.2009 16:34

Как няма фенове,бе?Я го вижте тоя пезевентин с татуировката на Fred Perry!!!Голем "хулиган",почти като тъпите чорбари,наричащи себе си "кежуали" е *joking*

radoevmw
17.08.2009 16:26

Еми как ще имаме фенове при такава трагична игра на литекс затова ще имат малко фенове а за селексията е пълен провал като ги учат така да играят така ще е винаги.

Kalinho
17.08.2009 16:01

литекс постепенно ще станат пак същия селски отбор от преди 15 год. С времето стават все по малко феновете и по малко иначе са симпатичен отбор с най - добрата селекция от бг отборите в момента