Нишикори отново се оказа непреодолимо препятствие за Григор (видео)

23:47
Нишикори отново се оказа непреодолимо препятствие за Григор (видео)
Григор Димитров претърпя поражение от японеца Кей Нишикори в три сета 3-6, 6-3, 2-6 в двубой от 1/4-финалите на турнира от сериите Мастърс "Роджърс Къп" в Торонто. 
 
Най-добрият български тенисист загуби и третия си мач срещу азиатеца, който в предпоследната фаза ще играе със Стан Вавринка. 
 
Това бе последна проверка за хасковлията преди Олимпийските игри в Рио де Жанейро, които ще се играят на същата настилка - твърди кортове. 
 
Вавринка по-рано днес елиминира Кевин Андерсън с 6-1, 6-3. 

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
30.07.2016 00:12

Справи се що-годе прилично..всеки си има неудобните съперници, а Нишикори е неудобен дори за Джокович. Много бързо ускорява темпото в разиграванията и има дразнещо добра защита. Супер форфенд и бекхенд с две ръце, което придава повече сила и сигурност. Чудя се на Григор защо е избрал като по-малък да го бие само с една ръка, така е по-атрактивно, но се правят доста непредизвикани грешки и Нишикори го цели само там през целия мач. Общо взето единия игра предимно форхенди, а другия бекхенди. Григор ме учуди, че има доста подобрение в бекхенда си, а и в сервиса. Успява да прави и доста пробиви, дори на трудни за пробиване играчи. Малко по малко си мисля, че ще се нагодят с новия си треньор, който е със супер визитка. Все пак и това е турнир от категория АТП 1000 и Григор би трябвало да дръпне в ранглистата с поне 5 места след този четвъртфинал. Има още малко време за подготовка преди Ю Ес Оупън. Дано се представи добре на Олимпиадата и на Големия шлем след това. Знае ли човек-мисля, че има шанс да е дори поставен на Ю Ес Оупън сред първите 32-ма, което ще му спести кофти съперници в първите 2 кръга.