Най-после: Ливърпул спечели титла във Висшата лига на Англия!

12:21
Най-после: Ливърпул спечели титла във Висшата лига на Англия!
Чаканата 20 години титла на Ливърпул във Висшата лига вече е факт! Мърсисайдци убедително печелят надпреварата за най-търсен английски клуб в "Гугъл", показва изследване на британските медии.

Само през миналия месец 16 милиона потребители на най-известната световна търсачка са се интересували от положението на "червените", като Челси е втори по популярност с три милиона пъти назад.

Трансферите на Шаби Алонсо в Реал Мадрид и на Алберто Акуилани на "Анфийлд", както и премеждията на Стивън Джерард в съда със сигурност са изиграли важна роля в тази надпревара.

Въпреки този успех на мърсисайдци Рафа Бенитес отново е победен от своя стар познайник сър Алекс Фъргюсън, който е бил най-търсеният мениджър в "Гугъл".

Челси печели битката при футболните съпруги, където половинката на Ашли Коул Черил е била най-желаната персона сред футболните дами в известната търсачка.

От Арсенал също могат да се похвалят с доста престижна първа позиция, след като в последния месец "билети за Емирейтс" са били търсени най-много в интернет в сравнение с ценните хартийки на всички останали отбори от елита.

А ето и идеалният отбор от Висшата лига на "Гугъл", съставен по това кой е бил най-търсеният играч на своята позиция:

Вратар: Дейвид Джеймс

Десен бек: Глен Джонсън

Централни защитници: Джон Тери и Рио Фърдинанд

Ляв бек: Ашли Коул

Десен халф:Тио Уолкът

Ляв халф: Райън Гигс

Дефанзивен халф: Хавиер Масчерано

Атакуващ халф: Стивън Джерард

Нападатели: Уейн Рууни и Фернандо Торес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
14.08.2009 15:08

крискоБГ ти си много прост ... , говориш за нас (Манчо) и Ливърпул , по - точно историята ни . Я погледни историята на Челси бе галош , ако не бе ерата Р.А щяхте още да се борите с отбори като Фулъм , Блекбърн и Уест Хям така , че по добре вземи се погледни и неговори за другите отбори преди да видиш тфоя отбор . Аз съм за Манчестър , но към Ливърпул гледам със голям РЕСПЕКТ *thumb_up*

Takeo
13.08.2009 21:55

Ross_bg къде точно се показах много умен,че не успях да разбера. Относно гатанката ти - има я във всевъзможни варианти. Отговора разбира се е старата баба,защото другите герои са измислени. Много забавно.. Но отново стигаме до един въпрос: КОЙ С КОГО СЕ ЗАЯЖДА! Философ е последното, на което бих се оприличил. А и не виждам нищо философско в мнението си. Просто казвам нещата, които мисля. Понякога се самозабравяме, като това важи и за доста фенове на Ливърпул. Поздрави.

me7all1ca
13.08.2009 21:44

Вървели много стара баба, баба Яга и фен на Ливърпул по някоя си улица и всички виждат в едно и също време банкнота от 100 лева, та въпроса е кой от тримата ще вземе банкнотата и защо?

Фенът на Ливърпуул, защото положението в клуба е отчайващо.. ако не бяха продали Алонсо, нямаше да има календарчета на Лишърпуул тази година.. *smile* *joking*

ross_bg1981
13.08.2009 20:35

Ботев1912 да те питам кой е първия англииски отбор спечели КЕШ и ако не беше нелепата тргедия със смолета дали сега най титолувани щаха да са Реал? Почит към загиналите!!!

ross_bg1981
13.08.2009 20:27

Такео ти философ ли си, братле? Фен съм на Man Utd и съм съгласен с теб, до момента в който не започнеш да се изкарваш много умен. Естествено че Ливърпул са фактор, но нека ти задам една гатанка. Вървели много стара баба, баба Яга и фен на Ливърпул по някоя си улица и всички виждат в едно и също време банкнота от 100 лева, та въпроса е кой от тримата ще вземе банкнотата и защо? А иначе до Ботев 1912 в тази година Мначестер са изкарани от групата, затова ги наричат червените дяволи. Ако са ти нужни обяснения дай знак!

Takeo
13.08.2009 19:33

1. Отново забелязвам,че има хора, които критикуват пунктуацията на другите. Ще ви кажа,че половината форумни герои тук не само не могат да изразяват и без това съмнителните си мисли, а и пишат като третокласници.
2.Искам да попитам, кой започна със заядливите коментари - фен на Ливърпул или на Манчо?
3.Независимо от това колко години не сме печелили премиършип, Ливърпул си остава фактор в Англия и Европа. Нека не говорим за цифри, защото и Манчо има с какво да се "похвали" така да се каже.
4. И не забравяйте,че не освен тези отбори има и други, достойни за уважение. Те разполагат с много по-малки възможности, но дават всичко от себе и постигат забележителни резултати.

el_n1n0
13.08.2009 16:51

ей такива ***** кат тебе най-много ме нерват. хул... щом ние сме били отбор до 89-а, а манчо след 93, твойте челси кога са били отбор уе умник.. ако не знаеш, в което съм сигурен, аз ше ти кажа - НИКОГА. да не би само ние да имаме дълг бе сладур, половината отбори в англия също имат, а манчо имат по-голям от нас даже. да не би само наште играчи да искат да си ходят бе - оная путка роналдо да не би да искаше да стои бе красавецо, а също и карвальо от ваште. а такива кат тебе, хубавци мамини, мой да казват лузърпул когато мизерното им отборче достигне и половината от това което сме постигнали ние смешнико,а ти сам можеш да се досетиш кога ще стане когато ти отидеш да играеш там. и не ние ами ти ще си мълчиш, щот и сма не знаеш кво търсиш тука

krisoBG
13.08.2009 16:27

фенчетата на Лузърпул е редно да замълчат в една такава статия , която е създадена , само и единствено за гавра с тях .. тръгнали да ми говорят , че Манчо били отбор от 1993 г. *lol* .. по тая логика вие сте били отбор до 1989 г. .. не се гордейте с титли на черно-бели снимки .. гледайте реалността в момента и се вижте колко сте жалки .. имате огромни дългове , ваши важни играчи искат да ви напуснат (Алонсо) ... кво се фукате с това 1-4 .. верно голяма победа е , но само с това ли можете да затапите феновете на Манчо ..?? а те да ви говорят ли как миналия сезон ви биха с 0-1 като гост и 3-0 на "Олд Трафорд" , а ?? казвам всичко напълно безпристрастно , и Ливърпул и Манчо ги мразя до дъното на душата си .. тоя сезон отново борбата за титлата ще е между Челси и Манчо , вие не се вкарвайте много много в сметките , че отново около Коледа ще сте без шансове за титла и ще се борите само в ШЛ .. Chelsea Forever ! ! !

bezuuu
13.08.2009 15:10

Ае кво са заяждате е,аз съм фен на БАРСА когато някой от паляшките английски отбори има някога такава игра като тяхната тогава можете да говорите ......кво ми говорите кви уговорки имало през бдбдб132300 година , то и сега има уговорки що се отнася до новия сезон примерно чЕЛСИ си запази състава от миналия сезон и с някой нови играчи имат най-голям шанс за титлата аиде и ЛООЗАРПУУЛ И МАН. да палят ските и да ги няма *lol*

DuFkaTa
13.08.2009 14:51

Cris_7 Ае ейй Как така вица на годината еее !!! Това е вица на века ее *joking*

pe6obg123
13.08.2009 14:40

нека да сме реалисти ливърпул наистина не са пе4елили от 20 години титла в англия но може би миналата година бяха наи добрия отбор в англия биха вси4ки от топ 4 освен арсенал и те заедно с аякс байерн реал мадрид и милан са наи великите отбори за сега въз основа на представянето им в европа

samomanutd
13.08.2009 14:35

от 20 не сте и кво от тва ве ботев изпаднахме през 1987 май и кво ве поне не сме безплодни кат вас спечелете една титла и спрете да говорите ко е станало преди 100 години само тва можете да казвате шот сте слабоумни о да и 1:4 ДРУГО ЗНАЕТЕ ЛИ ВЕ

Cris_7
13.08.2009 14:34

Заглавието е вица на годината *joking*

me7all1ca
13.08.2009 14:31

Хаха.. много ми е интересно как фенчетата на LiverFOOL още си мислят, че имат факти, с които да преборят успехите на Ман. Юнайтед.. ако бях на тяхно място щях да си замълча и да чакам мойто отборченце да спечели нещо, та тогава да се правя на разбирач.. за щастие, обаче, не съм фен на жалкото отборче, което и в близките 20 години няма да спечели Висшата лига, и не пускам жалки коментарчета, с които да провокирам феновете на ' *devil* ', с това, че сме загубили в една контрола или в 1 или 2 мача от първенството.. ВАЖНОТО Е - кой е шампиона СЕГА!

BOTEV1912_
13.08.2009 14:29

През 1915 година Ливърпул е въвлечен в грозен скандал с Манчестър Юнайтед . Ливърпул е в златната среда на таблицата, Юнайтед се бори да не изпаднат и някои играчи от двата тима решават да уговорят крайния резултат от мача . Юнайтед печели мача с 2:0 . След серия от разследвания по 4 играча от двата отбора са отстранени от участие в каквито и да е било дейности , свързани с футбола , дори от посещение на футболните стадиони за цял живот . *joking* ако тука не сме ви пуснали сега не се знаеше да ли въобще щяхте да сте отбор *sick*

BOTEV1912_
13.08.2009 14:26

кво са кефите ве *sick* 19 год не сме печелили титлата и сега чак ни настигнахте.до преди 1990 юн са взели първенството 7 пъти демек от 93 год вие сте отбор В европа имаме къде по-големи успехи от вас 5 пъти ШЛ,3 УЕФА(ЛЕ) ,3 пъти супер купа на Евр.Може да не сме били първи таа год ама ман юн и челси бяха насрани *stop* 2:1/1:4-0:1/2:0.от отборите стигнали 1/4финал на ШЛ Юн най-малко заслужаваха да са на финал(то се видя на финала)

iotto112
13.08.2009 14:09

абе spirata ти да не учип в некое ромско училище *joking* ? една вярна запетая нямаш , а на феновете на ливерпуул .. честито *wink*

samomanutd
13.08.2009 13:51

абе поне печелим титли и стигнахме до финала то и иванович вас ви усмихна 2 пъти *joking* ние поне печелим титли а и са ше ви видим тоя сезон в най-добрия ви от 20 години бяхте на 2 място *sick*

spitarata
13.08.2009 13:35

samomanutd ами ти спука ли се от СМЯХ когато Торес ви направи за смях пред целия свят и то не кадето и да е .. поне не се ли усмихна 4 пъти ,или пък на Анфилд ?Смя ли се на играта на отборчето ти срещу барса на финала .. сигорен сам ,че си се бил ухилил , смя ли се как Еветрън със осакатен састав ви победиха в ФА къп ,оо падало е смях ..аиде като си нямаш друга работа поне мисли малко и пиши дебил ,излезни навън лято е само се ,чудиш кво да измислиш...това ,че сте победили в някакви контролни мачове нищо не значи ... аа да те питам ,а смя ли се оня ден на Бен Фостър ?

DuFkaTa
13.08.2009 13:27

Това заглавие трябва да отиде в сектор вицове *joking*

Futbulfen
13.08.2009 13:15

Проблема на Пуул е че няма пари! Само с желание и великата публика няма да стане..съгласен съм с момчето преди мен

samomanutd
13.08.2009 13:04

не вярвам да ти е било толкова смешно когато еспаниол си самочеститиха стадиона или когато агуеро ви го пробута *joking*

Takeo
13.08.2009 12:58

Брей много ви бива да оригиналничите *smile* Само ако можеше да не бъдете толкова банални в бъзиците, щеше да бъде добре. Особено samomanutd разкрива върховните си комедийни възможности. Благодарим ти момче за това,че провокира усмивка на лицата ни ( пък била и тя снизходителна *joking*

mamadou86
13.08.2009 12:26

ти гледай как тоя сезон ще спечелят и на друго място *smile*

samomanutd
13.08.2009 12:21

е да ливърпул там и на фифа само ше печелат титли