Кобрата се шегува с Чисора: Какво стана със заканите, че ще ме проснеш на пода?

14:32
Кобрата се шегува с Чисора: Какво стана със заканите, че ще ме проснеш на пода?
Европейският шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев се завърна в София, след като победи в Хамбург британеца Дерек Чисора с 2:1 съдийски гласа.

“Ще питам сега Чисора: Какво стана със заканите, че ще ме просне на пода? Той много ми се канеше, а резултатът го видяхте”, заяви Кобрата.

Пулев показа и наранената си ръка, с която е нанесъл най-тежките удари на Чисора.

“Ръката ще ми мине за една седмица. Сега ще си почина малко. След това ще изиграя още един мач до края на годината. Той вероятно ще бъде за защита на евротитлата. Надявам се скоро да имам мач в София!”, добави Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
10.05.2016 10:38

Браво на Кобрата и страхотен успех. Но има едно голямо НО. Това изказване ми идва малко лицемерно предвид, че и Кобрата се пънеше пред Кличко как щял да го смаже, да го пребие, какъв аматьор бил и пр., но му нашокаха тиквата и се правеше на клоун на ринга и си трайкаше. Кличко направи ли подобно изказване по адрес на Кобрата!? По мои спомени, не! Точно обратното - поздрави го за добрият бой и го похвали колко добър боксьор е. ТОВА е истински победител. Победител с класа.

Отново казвам - браво на Кобрата и постигна страхотен успех. Напарви много българи горди. Но подобен тип изказвания показват само колко е далеч от класата.

Amateur1878
10.05.2016 11:40

Ясно ми е, че много се говори преди мач от всички боксьори. Това за вибратора съм го пропуснал, но за мен това са нормални стойки преди голям и важен мач. Някои дори и се бият на пресконференциите, а пък и да не забряваме какви глупости правеше Шанън Бригс с Кличко. Пулев пък обяви Кличко за непрофесионалист, както и че Кличко бил с "модерна сексуална ориентация". Е... какво е това!? Това не заслужаваше ли хаплив коментар от страна на Кличко? Така че аз не говоря за чупките и стойките преди двубой. Там сме се наглеждали на всякакви циркове. Аз говоря за СЛЕД мача, когато даден боксьор трябва да покаже класа. Ами моите извинения. но Пулев както след загубата от Кличко (че и по време на мача), така и сега след победата не показа такава, а само и единствено се излага.

lubomirsb
10.05.2016 11:10

Кличко е от различно тесто. Отделно не му се налага да си промотира мачовете като другите боксьори защото самото му име го прави вместо него. Мач без гледаемост не е никакъв мач. Всички бойци правят разни закани и пресилват малко ситуацията. Нашият направи същото. Отделно Чисора му беше казал, че ще му подарява черен вибратор. Еми извинявай ама и на мен да ми говорят така и аз няма да покажа класа, а ще му се присмея. А това как Кличко реагирал, неговото си е класа и маркетинг. Разграничава се от многото което пак продава билети.

Ivan017
09.05.2016 22:52

Браво, Кобра! Чисора единствено заслужава реванш срещу теб, за да можеш следващия път ти да го нокаутираш! Голям е късметлия че успя да издържи!

sdw
10.05.2016 10:32

Може би за "реванша". За мен по-гадно е да няма шансове мангала,отколкото да има шансове да бъде нокаутиран.Нека бъде пратен в трета глуха!

lubomirsb
10.05.2016 10:30

За какво са ти дали минуси един бог знае...