Тайсън Фюри: Пенсионирам се след мача с Кличко

22:35
Тайсън Фюри: Пенсионирам се след мача с Кличко
Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри за пореден път взриви спортната общественост. Британецът оповести на официалния си профил в Twitter, че предстоящата битка с Владимир Кличко ще бъде последната в неговата боксова кариера.

206-сантиметровият гигант написа, че започва здрава подготовка, която ще продължи 8 седмици, а след това със сигурност ще се откаже от спорта, за да може да прекарва повече време със семейството си.

“Днес давам начало на изключително тежък 8-седмичен тренировъчен лагер, защото това ще бъде най-добрият ми мач, а след това на 100% ще се откажа”, написа Фюри.

Реваншът между двамата е планиран за 9 юли, а домакин на зрелището ще бъде “Манчестър Арина” в едноименния английски град. Първата среща между Фюри и Кличко бе на 28 ноември миналата година в Дюселдорф, когато определящия се като Крал на циганите Фюри спечели срещу украинската легенда с единодушно съдийско решение.


Освен разкритието, че се пенсионира, днес Фюри сподели пред феновете си, че се намира във "фантастична форма", показвайки снимка на отпуснатия си корем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AC_Milan_92_45
01.05.2016 23:25

Аз да бях на Кличко, щях да се пенсионирам, само от срам, че съм оставил този клоун да ме победи. Ако Кличко падне и в Манчестър, ще видим двама боксьора ставащи за резил след края на мача.

night_wolf1984
01.05.2016 23:39

няма да има резил за двамата..Кличко бие и се отказва тоя цирк втори път няма да стане*smile*

night_wolf1984
01.05.2016 23:24

той Кличко ще те пенсионери предварително...муха еднодневка*wink*