Мейуедър загатна за завръщане на ринга

11:52
Мейуедър загатна за завръщане на ринга
Боксовата звезда Флойд Мейуедър разкри, че не е отхвърлил напълно възможността да се завърне на ринга. Американецът се отказа от професионалния бокс, след като записа рекорд от 49 поредни победи и 0 загуби. Последният му двубой бе в средата на месец септември миналата година в Лос Анджелис, когато победи сънародника си Андре Берто с единодушно решение на съдиите.
 
На въпрос дали парите или възможността да закръгли рекорда си на 50 победи биха го мотивирали да се върне на ринга, 39-годишният Мейуедър заяви: И двете ще са от значение. Всички ми задават въпроса дали ще се върна. Истината е, че в момента съм щастлив да бъда от другата страна на въжетата, но никога не знаеш какво ще се случи в бъдеще. Разбира се ако се завърна на ринга то ще е срещу 9-цифрена сума и вероятно в мач за шампионска титла” уточни бившият световен шампион в полусредна категория. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
01.05.2016 19:45

Супер голяма грешка би било да се върне,за сега е непобеден , точно това е перфектният завършек на една кариера,защото историята ще помни точно 49 победи и 0 загуби.

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.05.2016 02:07

Арсенал*beer**beer**beer*

night_wolf1984
02.05.2016 00:37

но пък беше бит от Серафим Тодоров,макар и на аматьорско ниво*smile*