Кобрата: Най-силната страна на Чисора е шоуто

18:10
Кобрата: Най-силната страна на Чисора е шоуто
На този етап не може да се проведе тук мачът. Но се надявам някой следващ мач, за световна титла, да се проведе тук", сподели българският боксьор Кубрат Пулев преди двубоя си с Дерек Чисора на 7 май.
 
Пулев и Чисора промотираха мача си за европейската титла, който ще бъде и елиминатор за титлата на IBF, която в момента е притежание на Чарлс Мартин. "Определено България си е България, но за съжаление, на този етап не може да се проведе тук мачът. Но се надявам някой следващ мач, за световна титла, да се проведе тук. Аз също смятам, че съм по-добрия, тук може да си говорим каквото си искаме, но истината е една и ние ще я покажем на 7 май в Хамбург", коментира Кобрата.
 
"Радвам се, че той не се плаши от мен, но това няма да му помогне на ринга. Както винаги, съм спокоен, доста време мина откакто не съм бил на ринга, и съм жаден да се завърна. Аз смятам, че моите възможности са по-големи от неговите и това ще изиграе роля в самия мач, защото ние и двамата ще се подготвим добре. Най-силната страна на Дерек е шоуто, определено е добър актьор. Определено се справя добре, след като и на мен ми хареса, а аз не гледам често комедии. Определено има голям шанс мачът да не е цял, но това ще го реши Господ. Аз може и да не плаша Чисора, но въпреки всичко той изпи втора чаша вода на тази пресконференция. Хубаво е, че е спокоен и стабилен, но дали го плаша или не, няма да изиграе роля на ринга. Аз съм спокоен. За подобен мач всеки се подготвя с максимално сили, максимално обороти и дава всичко от себе си. В един момент обаче нещата опират до лични качества и възможности на боксьорите. Аз смятам, че моите възможности са малко или много повече от неговите. Неведнъж съм казвал, че боксът паралелно върви с шоуто. Всичко си има граници и не трябва да ги прехвърляме. Не мисля, че Чисора осъзнава каква сила ми дава родната публика”, каза Кобрата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация