Бердих посочи бъдещия номер 1 в тениса

15:48
Бердих посочи бъдещия номер 1 в тениса
Седмата ракета в света Томаш Бердих не скри, че е силно респектиран от играта на младия немец Александър Зверев. 18-годишният тийнейджър оказа изключителна съпротива на 12 години по-възрастния от него тенисист в двубой от Купа Дейвис между Германия и Чехия.
 
Петсетовият мач продължи 4 часа и 20 минути.
 
"Уверен съм, че Саша го чака голямо бъдеще. Ако съумее да избегне травми и продължи да работи усърдно, той ще стане първа ракета в света", сигурен е Бердих. Това бе трета победа за него от три мача със Зверев, но немецът в петък вечерта показа изключителни неща в маратонския двубой. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
06.03.2016 22:32

Офф, стига глупости.. този Зверев няма никаква физика още, 1-ва ракета ще го правят*erm* Бердих да влезе в риртм най-накрая, че издиша доста.. пъро Григор го биеше, като беше още по-млад от сега, после го мачкаше Нишикори, минахме този сезон на поредни загуби от Кириос и сега се мъчи със Зверев.. явно има трудности срещу младоците. Зверев има шанс за топ 10 със сигурност, дори за топ 5, просто защото когато е на 23-24 години Джокович и Мъри ще са в залеза на кариерите си, Надал сигурно ще се е отказал, както и Федерер, Ферер, Вавринка и доста други от сегашните тенисисти в топ 20.