Супер дерби в Дания

13:20
Супер дерби в Дания
Мидтиланд с Николай Бодуров в състава си посреща Копенхаген в дербито на върха в датската Суперлига. Двубоят на стадион "МСХ Арена", който ще бъде ръководен от Михаел Тикгаард, започва точно в 21:00 часа българско време.
 
Разликата между настоящите съперници е 6 точка в полза на столичани, които оглавяват еднолично класирането с 38, докато вълците от Хернинг заемат 3-о място с 32. През последните години преките им сблъсъци се развиват с променлив успех, но в мащабен исторически план лъвовете имат сериозен превес.
 
Копенхаген е в серия от 8 мача без поражение в Суперлигата. Мидтиланд от своя страна не е никак убедителен в изявите си в последно време. Основните проблеми на шампионите са в защита. За отбелязване е, че в последните си 14 официални мача те не успяха да регистрират суха мрежа, което е сериозен хендикап.
 
Довечера наставникът на Мидтиланд Йес Торуп отново няма да може да разчита на трайно контузените шведи Йохан Далин (вратар) и Петер Андерсон (полузащитник). Кадровите проблеми за колегата на Торуп - Стале Солбакен, са далеч по-сериозни. Той ще бъде лишен от услугите на трима от титулярите си - вратарят Стефан Андерсен, бранителят Перн Нилсон и полузащитникът Юсеф Туту



 
Профит - 3918
Брой прогнози - 406
Успеваемост - 56.4%
Осреднен коефициент: 2.01
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chiki11
03.03.2016 15:41

Някой по-запознат може ли да ми каже дали в Скандинавия футболът е популярен

svetoslav_0206
03.03.2016 16:30

Разбира се че е популярен Дания и Швеция са класи пред нас *beer*