Димитров и Долгополов ще доиграват утре

12:19
Димитров и Долгополов ще доиграват утре
Сблъсъкът между  Григор Димитров и  Александър Долгополов от четвъртфиналите на тенис турнира в Сидни ще бъде доигран утре. Това стана ясно, след като организаторите решиха да отложат всички срещи от програмата на днешния ден заради проливния дъжд.
 
Двубоят между първата ни ракета и украинеца бе прекъсван на два пъти. Двамата се прибраха в съблекалните след края на първия сет, спечелен от Долгополов с 6-4. Последва пауза, която продължи повече от час, след което тенисистите се завърнаха на корта. Българинът изравни сетовете след успех с 6-3, а в решителния трети сет поведе с 4-2 гейма, след което дъжда отново принуди организаторите да прекъснат двубоя.
 
Според програмата за петък доиграването на мача между Григор и Долгополов ще бъде втора среща на централния корт "Кен Розуел Арина". В първия двубой, който е с начален час 01:30 българско време един срещу друг ще се изправят Бърнард Томич (Австралия) и Теймураз Габашвили (Русия).
 
При победа над Долгополов, на полуфиналите Димитров ще срещне победителя от двойката Жереми Шарди (Франция) или Жил Мюлер (Люксембург).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
14.01.2016 22:23

Мачкай Гришо.....в последно време си във форма...дано жената до тебе ти дава сили и кураж*smile*