Оуен смени Ферарито си от суеверие

19:47
Оуен смени Ферарито си от суеверие
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен си поръча нов модел Ферари в чест на трансфера си при "червените дяволи" и ще продаде стария си модел от същата марка от суеверие, свързано с номера на фланелката си в Юнайтед.

Както е известно, Майкъл Оуен наследи от Кристиано Роналдо седмицата на "Олд Трафорд", а през януари месец CR7 щеше да се убие, след като разби чисто нов модел ". "Ферари GTB Фиорано F1".

Точно такъв автомобил караше доскоро и Майкъл Оуен, който е обявил за продажба колата за "скромните" 149 хиляди паунда, след като преди година я купи за 222 хиляди.

Новото Ферари на Оуен пък е на стойност 170 хиляди. Майкъл все още не бил получил новата си придобивка, тъй като имал някои свои изисквания към производителите за допълнителни екстри.

"Майкъл наистина си поръча ново Ферари. То е с различна форма от предишната му кола и не е толкова скъпо, но е впечатляващо. Той го направи най-вече, за да отпразнува трансфера си в Манчестър Юнайтед", сподели агентът на футболиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZeroCold
06.08.2009 12:34

Абе всички сте много тъпи, да ви кажа. Нито преди, нито сега не е бил нито CR7, нито CR9 нито LGX183 нито пък 200WS8FS! Кво само му измисляте баркодове? Тоя човек си ИМА ИМЕ! И толкоз! На кой друг футблоист по света му пишете баркода, че на Роналдо да го правите? Шибани идиотчета. Що не почнеда да пишеште за WR10 или за FT9? Или може би за LM10?