Дейли Стар: Юнайтед и Валенсия се надцакват за Варди

13:00
Дейли Стар: Юнайтед и Валенсия се надцакват за Варди
Манчестър Юнайтед и Валенсия ще се опитат да привлекат звездата на Лестър Сити Джейми Варди през януари, твърди "Дейли Стар".

От началото на сезона Варди наниза 14 гола във Висшата лига, а лисиците са на първо място във временното класиране с 32 точки.

В миналия 14-и кръг Варди счупи рекорда на Рууд ван Нистелрой за голове в последователни срещи, като успя да се разпише в 11 поредни мача от английския елит. Вчера той се отчете само с асистенция за успеха с 3:0 над Суонзи Сити.

Цената на 28-годишния футболист е около 10 милиона паунда.

Новият треньор на Валенсия Гари Невил много държи да вземе на "Местая" Варди, но конкуренцията за подписа на голаджията ще е жестока.

През миналия месец Манчестър Юнайтед успя да реализира едва пет гола и от ръководството на клуба вярват, че именно Варди може да се окаже решението за проблемите в атаката на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
08.12.2015 00:21

Най-добре е този сезон да го завърши в Лестър, а лятото каквото сабя покаже.

JimmyEatWorld
07.12.2015 14:08

Юнайтед не се спряха... пръскат ненормално много пари за посредствени играчи и се чудят, защо няма резултати? ЛвГ е твърдо решен да ги закопае! Дали е умишлено или не, остава само да гадаем...

General96
07.12.2015 08:58

Варди не трябва да напуска Лестър.Отиде ли в по-голям клуб, не очаквайте от него голове.В по-голям клуб ще се очаква много от него, ще се чакат голове, защото е платена колосална сума, а също така ще се подаде на напрежението и след един сезон ще бъде натирен в малък клуб.В Лестър, никой не е очаквал да вкарва толкова много голове, както и да бъде лидер при голмайсторите в лигата.Играе без напрежение, фенове на Лестър не чакат всеки мач той да им носи головете, защото знаят, че тази форма е временно явление.Ще се получи нещо като с Керъл.

ComsteR
07.12.2015 00:48

Ей Диемаджии, излезте от филма.
В Испания има много солидни отбори, Реал,Барса,Валенсия,Севиля,Селта,Атлетико Мадрид,Атлетик,Селта,Малага,Сосиедат и Депортиво.
Това че не сте изгледи един мач, между примерно Сосиедат и Билбао си е ваш проблем, много здрави мачове се получават, техниката е на много по-високо ниво, климатичните условия също са по-добри.
Напудрените Английски грандове, да се радват че имат тв права за 2 милиарда че и групите няма да минават, с натуралните си дървета. Защото играчи като Агуеро,Яя,Силва,Навас,Де Хея,Мата,Ерера,Фабрегас,Коща,Куртоа,Белерин,Боян,
Касорла,Педро и др. Нямаше да ги има*stop*

manutd_forlife
07.12.2015 09:34

Сигурен съм, че и те така си мислят. Разликата е, че на останалия свят не им пука, защото вече гледат най-доброто. Приеми го просто. *beer*

Rezors
06.12.2015 23:15

А защо Английското е най-гледано? Тоя въпрос някой от феновете на Ла Лига задава ли си го? Ами,защото, момчета в Англия е най-конкурентното футболно първенство в Европа. Не случайно имат в пъти по-големи приходи от Ла Лига,Бундеслигата,Лига 1 и останалите водещи европейски първенства. Защото никой няма да си даде парите,за да гледа рутинните победи на Реал и Барса,между които тук-там се промъква някоя загуба. Кога за последно в Ла Лига отбор,който се е смятал за изпадащ е бил водач в класирането по Коледа? Всеки човек иска да гледа хубав футбол,в Испания отборите,които играят красив футбол са 4-5. В Англия с изключение на Стоук( и те даже вече не го играят селската) и още един,два отбора няма други,практикуващи "дърварски" футбол. Всички други са тактически грамотни и не се плашат от Челси,Арсенал и двата Манчестъра. Не може да отречете,че 50% от срещите си Реал и Барселона си ги взимат преди да са почнали,просто 14 от 18 тима не могат да им се противопоставят и нагласата,с която излизат е да паднат с възможно най-малко. А Борменут с тази нагласа ли излезна срещу Челси? Разлика в Англия и Испания е,че на Острова няма отбор,който да не може да се противопостави на "Големите",а в Испания няма такива(с късмет веднъж на 3 сезона,да). Реал и Барса са много добри и е неоспоримо,че са по-добри от английските тимове в Европа. Но дали ще са същите машини,ако играеха във Висшата Лига? Не мисля. Тук е ви е разковничето на проблема. *wink*

General96
07.12.2015 08:42

И Сити тресна Севиля.( два пъти )*smile*

Rezors
07.12.2015 00:58

Не гледам мачове на Реал и Барса. От Испания следя Сосиедад и Билбао. Кво значи истинския Челси?? Тва да не е някъв фалшив клуб,че да не е истинския Челси? Сравни стартовата единайсеторка на Борнемут с тази на Челси. Азар,Фабрегас,Матич и Коста в колкото и слаба форма да са пак са по-класни (тук е спорно да се каже дали са) от играчите на Борнемут. Обаче "Черешките" не се нас*аха в тунела,а излезнаха и си изиграха мача,че и го спечелиха. А в Испания такова явление има веднъж,дваж на сезон. Това казвам,че това е разликата между първенствата,в Англия малките отбори не ги е страх да играят срещу големите,а в Испания почти всички треперят срещу двата гранда. Те затва Арсенал биха Байерн с 2:0.

Moskovskia
06.12.2015 23:50

Не следиш дадената лига и я коментираш..гледаш мачове само на Реал и Барса и си правиш изводи от тяхните мачове.То и в Англия няма кой да им се противопостави.Борнемут излезли с нагласата за победа с/у ЧЕЛСИ?Ама не истинския Челси ,а някакъв трагичен ,където Барселона,Байерн и ПСЖ ги хванат и 5+ не им мърда просто ,същото и за Манчо важи ,Арсенал и те го опитаха...Дефакто ГОЛЕМИТЕ ядат бой от ПО-ГОЛЕМИТЕ.

Manchester4o
06.12.2015 23:03

И другото което не ми харесва в Испание е ,че ако те погледнат на криво или някой само леко те докосне и има падане,и разбира се директно се свири нарушение,след това следва обграждане на противниковия отбор на садията и се накъсва супер много играта,тва го има на всеки мач по 15-20 пъти.

Moskovskia
06.12.2015 21:31

Момчето ти четеш ли кво пиша?И кви са тия простотии ,кой кви играчи има.Вчера Борусия М без кой знае какви звзди отупа Байерн.На Селта едвали знаеш и един играч ,но напълниха торбата на Барса.Направиха го без световни звезди.А в Англия едвали някой ще може да го направи на Барса.

Manchester4o
06.12.2015 22:26

Пич тия примери където ми ги даваш са супер смешни,не може отбор да ми бие 20 мача с разгром,да падне веднъж и да ми кажеш ето виждаш ли че не е толкова слабо първенството има кой да ги бие*joking* ,не може Роналдо и Меси да ми вкарват по 50+ гола на сезон,тва в Англия няма как да стане,краката ще им счупят ама толкова голове никога не могат да вкарат.Най силното,най красивото за гледане,най големите звезди играят там,а Английското винаги е било най гледано,защо ли *smile*

Manchester4o
06.12.2015 17:08

Не ни трябва нападател,още повече пък Варди,проблема на отбора е че не създава положения а не че няма кой да ги вкара,по добре да им вземем Рияд Марез.

sdw
06.12.2015 19:43

Ако си мислиш,че не ви трябва нападател доста грешиш.Както казах в по-долния коментар - Рууни отдавна не е чист нападател.Ван Перси го няма,Фалкао го няма(не че е голяма загуба и за двамата де).Марсиал и Депай са си крила,а не чисти тарани.Всъщност аз смея да отбележа,че за мен Юнайтед нямат чист нападател.

rimlianin
06.12.2015 15:42

Защо да отива в Манчестър на 29 години и Ван Гаал тотално да му прецака кариерата не мога да разбера . В Лестър го смятат за ПолуБог в момента , мястото си му е там според мен

IGK
06.12.2015 14:49

Слабо английско първенство??
Ако първенството в което всичко се случва - последния играе като равен с равен срещу първия, то не знам тогава какво да ти кажа за Примера Дивисион - всеки кръг мачовете на Реал и Барса завършват с резултати 4/5+ на 0 или 1.
Хора наричащи английската Висша лига слабо първенство ясно доказват, че футбола не е за тях - просто смени спорта брат *wink*

Arsenal966
06.12.2015 22:46

По тема за която говорим,човека под мен е засегнал и други неща и съм напълно съгласен с неговия коментар,така че имай и това в предвид !

Arsenal966
06.12.2015 22:44

Относно това,че 3-то и 4-то място винаги е успорвано и се борят за него минимум 4 отбора....ще кажа само,че и в Германия,както и в Англия е същото.Дори и във Франция.Просто колко е голяма разликата между Валенсия примерно и Барселона ако мога да попитам ? Мача завърши 1:1,но колко хора очакваха такъв резултат всъщност ? Говорим за Валенсия,а хората очакваха Барса да си вземе и този мач,рутинна победа все едно.Давам това само като пример,не искам да се фокусираш пак върху само това,както направи с Осасуна.Ок...били са Реал и Барса,точно те в последните години...а сега ми кажи,колко победи имат Реал и Барса миналите сезони с по над 3:0 ? Доста са май,не мислиш ли...във ВЛ това трудно става.Казваш също и че винаги 3-ти отбор се "борел" за титлата,както Реал и Барса.Това,което направиха преди 2 сезона Атлетико,нали знаеш че нито този сезон,нито в следващите сезони няма да стане отново.Атлетико са на само 1 трансфер от това да са средно ниво отбор....говоря за евентуална раздяла с Гризман.Но тук не говорим само за Атлетико,така че както и да е.Ако Барса и Реал са играли във ВЛ....това ако е много голямо,защото Барса и Реал както ги знаеш,нямаше да изглеждат като Барса и Реал.Ще изглеждат като английски отбор,ако кажем че биха играли във ВЛ.Схващаш ли ? Нямаше да си играят толкова свободно както в Испания,нямаше Барса да въведат изобщо тики-така,защото.....ще им е далеееч,по-трудно срещу дърварски отбори като Стоук Сити,Блекбърн и т.н.

Manchester4o
06.12.2015 22:20

И какво се опитваш да ми кажеш,че това че испанските отбори имат по малко пари ги прави по добри отбори ли,значи нашата А група е номер 1 *joking*

lazera0
06.12.2015 21:17

Стига се оправдавахте с тая зима защо в момента само Сити си е осигурил място напред в ШЛ, а другите 3 отбора още не са и най-вероятно 2 ще отпаднат, а програмата в момента е почти една и съща

lazera0
06.12.2015 21:03

Я пак му прочети първото изречение

Manchester4o
06.12.2015 21:00

Достатъчно е да видиш само отбори като Сток Сити,Суонзи,Нюкясъл какви играчи имат и отбори като Ейбар,Сп. Хихон,Депортиво какви играчи имат и може да си направиш сметка кое първенство къде е.Просто както Мауриньо беше казал,че в Англия всеки един малък отбор те изтощава всеки мач на макс,а в Испания Реал и Барсе всеки мач им е тренировка,нормално в Европа да са по добре докато едните си остават дробовете всеки мач и са изтощени напълно то другите всяка седмица си тренират и са свежарки за мачовете си в Европа.

lazera0
06.12.2015 20:46

То по същата логика нашата А група се нарежда до ВЛ

Moskovskia
06.12.2015 20:28

Ако в Испания отборите получаваха парите ,които отборите в Англия получават ,щеше да си на друго мнение.Отбори като Валенсия и Севиля постоянно имат проблеми с финансите си и им се налага да продават водещи футболисти.ВЛ не е най-силното първенство ,ВЛ е най-гледаното първенство и нормално повечето хора си мислите ,че това е Най-доброто първенство ,само защото следите само него.Пък от другите топ лиги ,гледате само мачовете на топ отборите.Това е дълга тема ,всеки си има мнение.

MarkoPolo
06.12.2015 20:05

Значи по товята логика Исканското първенство, с 20 отбора, е силно защото има 2 супер силни отбора ? Ами да ти кажа честно и твоята логика не е много на ниво.

sdw
06.12.2015 19:38

1. Противоречив коментар.Защо 2 отбора,които мачкат всички отбори в собственото си първенство,ще са и много добри в Европа?Причината е друга,замисли се.Играеш със силни,задобряваш.Играеш със слаби,тъпчиш.Причината е просто,че Барса,Реал и Байерн са едно ниво над всички други отбори в Европа последните години. 2. Има една малка подробност.Ако Реал и Барса играят в Англия,резултатите няма да са по-различни.Не говоря за всички противници де,но за 2/3 от тях. 3. Как го измисли,че испанците почиват зимата?Има кръг на 30-ти.Единствената разлика е,че не играем на връх на нова година.Нямаме никаква почивка. 4. В Испания винаги има 3-ти отбор,който се бори почти наравно с Реал и Барса. 5. Битката за 3 и 4 място в Испания се води винаги от най-малко 4 отбора. 6. Именно Осасунци имат победа над Реал и Барса последните години.Мога да се сетя и за други отбори като Гранада,Хетафе,Малага,та дори и Хихон. 7. Не го приемай като хейт коментара ми.Чел съм ти други коментари и горе долу си обективен.Просто си казвам гледната точка.

Arsenal966
06.12.2015 18:34

Испанските отбори се представят добре в Европа,първо на първо заради това,че зимата само ВЛ играе и отборите въобще не почиват и 2-ро....разликата между 1-вия и последния там е огромна ! Толкова огромна,че както каза един в коментарите,Реал и Барса всеки кръг си бият с по 4/5 на 0/1 ! Във ВЛ това просто не се случва ! Малките отбори играят до последната минута,борят се за всяка точка,а примерно Осасуна - Барса,още преди да е започнал мача знаеш,че до края на първото полувреме ще е минимум 2:0 !

crazy_rabbit
06.12.2015 18:22

"Равностойно" не значи "Силно". В последните години всички, които не са слепи, видяха "СИЛАТА" на английските отбори.... В тази връзка, мнението ти е абсолютно неадекватно !

tonisport
06.12.2015 14:03

Поредното английско менте, което прави един силен сезон и йок. Ще отиде в по-силен клуб където където няма да издържи на очакванията. Нещо подобно на Хари Кейн. И на двамата им липсва повратливост и технически умения. Единствения английски ,наистина грамотен ,съвременен футболист е Рууни,а тези двамата са просто едни ментета,еднодневки . В слабото английско първенство лакатушат между тъпите английски защитници,но в големия футбол не ги търси, камо ли в Испания!

one2win
06.12.2015 20:29

А Стъридж я изиграе 1 мач на 2 месеца, я не.

sdw
06.12.2015 19:41

От много отдавна позицията и ролята на Рууни не е толкова да бележи.Не знам защо го сравняваш със Стъридж,отдавна Рууни не е централен.

pesholudiq
06.12.2015 16:53

Мога ти кажа, че Рууни не може да стъпи на малкия пръст на Стъридж последните 2-3 сезона вече.. Руни я вкара 1 гол на 2 месеца, я не..