Вижте номинациите за идеален отбор на 2015

19:03
Вижте номинациите за идеален отбор на 2015
Световната футболна централа обяви 55-те номинирани, които ще се борят за място в идеалния тим за 2015 година. Близо 25 000 професионални футболисти от 70 държави избраха 55 играчи, имайки право да гласуват за един вратар, четирима защитници, трима полузащитници и трима нападатели.
 
Сред номинираните с най-много представители е тима на Реал Мадрид, който има 12. На второ място е германският колос Байерн Мюнхен, който е с 11, а на трето европейският шампион Барселона с 10.
 
Ето и пълният списък с номинираните:
 
Вратари: Джанлуиджи Буфон (Ювентус), Икер Касияс (Порто), Давид Де Хеа (Манчестър Юнайтед), Кейлор Навас (Реал), Мануел Нойер (Байерн)
 
Защитници: Давид Алаба (Байерн), Жорди Алба (Барселона), Дани Алвес (Барселона), Жером Боатенг (Байерн), Даниел Карвахал (Реал), Давид Луис (ПСЖ), Диего Годин (Атлетико), Матс Хумелс (Борусия), Бранислав Иванович (Челси), Венсан Компани (Манчестър Сити), Филип Лам (Байерн»), Марсело (Реал), Хавиер Масчерано (Барселона), Жерар Пике (Барселона), Серхио Рамос (Реал), Тиаго Силва (ПСЖ), Пепе (Реал), Рафаел Варан (Реал), Джон Тери (Челси), Джорджо Киелини (Ювентус)
 
Полузащитници: Чаби Алонсо (Байерн), Тиаго Алкантара (Байерн), Серхио Бускетс (Барселона), Еден Азар (Челси), Андреас Иниеста (Барселона), Тони Кроос (Реал), Лука Модрич (Реал), Андреа Пирло (Ню Йорк Сити), Пол Погба (Ювентус), Хамес Родригес (Реал), Артуро Видал (Байерн), Давид Силва (Манчестър Сити), Яя Туре (Манчестър Сити), Марко Верати (ПСЖ), Иван Ракитич (Барселона)
 
Нападатели: Серхио Агуеро (Манчестър Сити), Гарет Бейл (Реал), Карим Бензема (Реал), Дъглас Коста (Байерн), Кристиано Роналдо (Реал), Златан Ибрахимович (ПСЖ), Роберт Левандовски (Байерн), Лионел Меси (Барселона), Томас Мюлер (Байерн), Неймар (Барселона), Ариен Робен (Байерн), Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед), Луис Суарес (Барселона), Алексис Санчес (Арсенал), Карлос Тевес (Бока Хуниорс)
 
Победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 11 януари 2016 година в Цюрих. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_City16
27.11.2015 19:24

Нойер
Алвеш Рамос Компани. Алба

Азар. Крос. Силва

Меси. Суарес. Неймар

caramell
27.11.2015 14:52

Буфон , Алаба , Киелини , Рамос , Алвеш , Пирло , Погба , Иниеста , Суарес , Неймар , Меси. Незная защо хората не добавят Пирло? Просто тази класация е безумна , защото всички са пристрасни към определн отбор или играч.

zakhaev
27.11.2015 12:57

4-4-2:

Нойер, Лам, Тиаго Силва, Киелини, Алаба, Давид Силва, Погба, Видал, Еден Азар, Ибрахимович,Томас Мюлер

sksw
27.11.2015 10:59

Това феновете на Барса сте лудо племе *smile* Няма излизане на глава с вас. Всеки друг е слаб, омаловажаван, само вашите играчи са най винаги *smile* Нищо, че Неймар и Суарез през НОВИЯ сезон по всеки показател изостават от Коста и Левандовски или от Мюлер и Левандовски (което си изберете от двете), вие пак се опитвате да ги изкарате най-великите и че великото трио трябвало непременно да е в този идеален отбор. Приятели има доста кадърни нападатели, които могат да са там, не само Меси, Суарез, Роналдо и Неймар. Да не говорим, че Роналдо направи толкова слаба година и от началото на този сезон играе на толкова ниско ниво спрямо обичайното си, че единствено ИМЕТО му го праща в този идеален отбор. За мен той няма никакво място там за момента, колкото и голямо име и футболист да е. Но в днешно време се гледа и името, а Меси и Роналдо са обожествявани и закъде без тях.

MaLkO_LuD94
27.11.2015 14:09

Изгледай мачовете от ШЛ когато ви отстранихме и ще видиш къде е разликата защото и Неймар и Суарес и Меси ви правиха криви *thumb_up* Коста откакто е в Байерн колко важни и ключови мача е изиграл ? Да силен е но срещу Падерборн и Хофенхайм *wink*

crip1
27.11.2015 12:42

Човек, ти си този с който не може да се общува.Кажи ми кога за последно си дал пример с някой играч дето не е от БАЙЕРН? Сравняваш ми някой си Дъглас Коста с вече доказани играчи.Малко по-сериозно.Що не дадеш пример с Варди? Или да изчакаме да премине в Байерн? Всеки ще ти каже, че ти си точно това, което написах.

kiril_kovachev
27.11.2015 11:55

С нас феновете на Барса.. Ти чуваш ли се ? Под този пост ти си единствения, който развива теории, единствения, с който не може да се излезе на глава и т.н, а накрая ни обобщаваш всички нас като едва ли не супер пристрастни. Моля те, чети си коментарите на глас преди да ги постнеш.

kiril_kovachev
27.11.2015 01:52

Пишеш, че сме развивали теории някакви. Само ти развиваш теории. Какви числа говориш че подлрепяли Коста и превъзхождал Неймар по всичко? А това за немкире отбори в Европа.. Аз не се ровя толкова по статистики, но 2014 и 2015 и ЛЕ и ШЛ бяха спечелени от испански отнори. На това как ще отговориш ? Толкова пристрастни коментари не съм виждал..

sksw
27.11.2015 01:44

Ще си говорим с вас в края на този сезон и като цяло през 2016, когато ще видим кой колко гола е вкарал и т.н. Сега няма какво да сравняваме. За момента Мюлер и Лева са хегемони и ако продължават така, догодина ще ми е любопитно как ще сравнявате тях с дуото и триото на Барса специално по голове *smile*

kiril_kovachev
27.11.2015 00:33

Странно е отсъствието на някои играчи, но както и да е. Моя отбор е: Де Хеа- Алвеш, Рамос, Киелини, Алаба-Бускетс, Хамес, Иниеста- МСН. А този пич sksw няма против него, поне не обижда и т.н, обаче с тоя Байерн направо не се спря..

El_Fenomeno_9
27.11.2015 00:04

Как ще сложите Киелини , че и Бонучи ... Тва е престъпление срещу футбола ... За мене вратаря трябва да е Буфон , защото имаше по - успешна година от Нойер ... Алвес , Лам и Рамос задължителна тройка в защита , ако трябва да е 4ка бих добавил Алаба , защото рядко защитните чки се състоят както трябва да е с 2 централни и 2 бека , говоря за класациите на уефа и фифа ... Халфовата линия е малко по - сложно , тъй като нямаше сериозни изпъкващи , освен може би Погба , задължително е да се добави Ракитич , тъй като беше основен играч във важните мачове в ШЛ , а и вкара първия гол на финала няма как ... Трети халф да е защо не Верати ?! И Силва и Туре и Пирло и Иниеста и Кроос са имали къде къде по - добри сезони , а Модрич с неговите контузии малко незаслужено ще е да влезе ... Атаката вече със сигурност се води от триото на Барса , макар да е сигурно че ще сложат Роналдо на мястото евентуално на Неймар , но Агуеро както са сложили някои ще е престъпно

Futbolfen
27.11.2015 00:02

не спорете етого етого идеалният отбор за 2015 Браво,Пике,Алвеш,Алба,Масчерано,Бускец,Ракитич,Иниеста,МНС*cup**cup**cup**wink**wink**wink*

sksw
26.11.2015 23:13

Всички заслужават, само незнам защо повечето от вас подценяват да кажем Коста и Лева спрямо Неймар и Суарез или Нойер спрямо Буфон. Всички те са страхотни, но не смятам изобщо, че Коста да кажем играе по-слабо от Неймар, да не говорим пък за Левандовски, който до момента прави много по-силен сезон от Суарез. За Буфон не споря, но не мисля че е по-добър от Нойер. Просто ми стана интересно и затова коментирам. Не случайно коментирам именно тези 3ма от Байерн, не защото съм фен на отбора, а защото в момента те чупят рекорд след рекорд и заедно с Мюлер са на върха на всяка ранглиста било то по голове, асистенции, спасявания и т.н, а Байерн е може би най-силния тим в момента с който може като игра да се мери само Барселона. Затова направих тази съпоставка, да не ме нападне някой *smile* Дори Роналдо прави супер слаб сезон за момента и само защото е име и защото има много фенове, е слаган постоянно в тези класации.

sdw
29.11.2015 15:38

Ама виж сега.НИкой не отрича качествата на Неймар,камо ли пък на Суарез и Меси.Лично мое мнение е,че като таран Суарез може да се мери само с Агуеро.Ама човека,който визираш ти го каза ясно и точно - слагаш 3-мата нападатели на Барса в идеалния отбор на Европа.Еми осъзнай се малко.Слабата форма на Роналдо му е донесла 20 гола вече за сезона,Агуеро бележи всеки мач,Левандовски вкарва 5 гола за 9 минути.Има доста добри футболист,които не са свързани с твоя любим отбор.И пак казвам - никой не отрича качествата на вашите нападатели,със сигурност сред най-добрите в целия свят.

MaLkO_LuD94
27.11.2015 18:06

Или трябва да тръгна да ти обяснявам Неймар каква техника има и как влияе играта му на отбора и тн ??? Като не си гледал мачове на Барса какво се напъваш *wonder*

MaLkO_LuD94
27.11.2015 18:04

Когато изгледаш 5-6-10 мача на Барса тогава коментирай това е една от причините но не е единствената но няма смисъл да коментирам фактите сами говорят думите са излишни *thumb_up*

ziLonG
27.11.2015 17:50

Ма то това е твоята логика , с която слагаш 3та от Барса в идеалния отбор ;/ за пореден път се убеждавам ,че си доста глупаво момче

MaLkO_LuD94
27.11.2015 16:48

За мен и 3-мата нападатели на Барса правят по-добър сезон от Роналдо това си е мое мнение *thumb_up*

ComsteR
27.11.2015 16:37

[@link http://messivsronaldo.net/calendar-year-stats/] от Януари 2015 е най-резултатният футболист, с 4 мача по-малко от Меси.

MaLkO_LuD94
27.11.2015 16:31

Нормално хората си ценят играчите не са като едни други за които маркетинга е над всичко и си гонят легендите по най-долния начин *wink*


27.11.2015 16:05

И като календарна година Роналдо е вкарал повече от меси, да не говорим за Суарес и неймар. Пък ти ако искаш сложи целия отбор на барселона в идеалната 11-торка, както комплексирания ви бивш президент Лапута, който се беше изцепил, че Роналдо е 12-тия най-добър футболист защото първите 11 били в барселона !

MaLkO_LuD94
27.11.2015 14:37

Нападателя на Левадия Талин вкара 50 + дайте него ебати логиката честно къде отидохте *erm*

ziLonG
27.11.2015 14:27

То и Кейн вкара 38 гола ако не се лъжа по твоята логика трябва да е фаворит в тая класация

MaLkO_LuD94
27.11.2015 14:18

И нещо друго Роналдо направи много силни мачове в края на миналата година и именно тогава дръпна с доста голове на Меси след това Меси го застигна така че като календарна година това е една от най-слабите му а като игра със сигурност е най-слабата му от доста години насам *thumb_up*

MaLkO_LuD94
27.11.2015 14:03

Твоите контузии ми е писнало да ги слушам замълчи моля те в Барса също имаше много контузии но Неймар е невероятен през цялата година и в решаващите мачове в ШЛ беше на висота за разлика от Роналдо за който се чудехме там ли е или не е *thumb_up* Един гол не означава добра игра защото Роналдо вкара и на Юве но в 2-та мача само това му беше това не означава че е играл силно напротив от доста време е трагедия *thumb_up*

sksw
27.11.2015 11:00

Не, Рибери не е по-добър от тях, но специално 2013 бе ПО-ДОБЪР, когато Байерн спечели за капак и требъл. Но уви дадоха пак златната топка на един от двамата..


27.11.2015 09:17

Момче, с примера за Дъглас Коща сам си противоречиш защото и Неймар само в последните два месеца има по-добри показатели от Роналдо. Обаче тук се гледа цялата година, а Роналдо в личен план направи силен сезон, 47 гола в Примера като остана само на 3 от рекордните 50 на меси, но и пропусна мачове заради наказания и травми иначе тия 50 гола на меси отиваха в историята. Задмина меси като голмайстор в ШЛ и вече е са 80 и няколко, взе златна обувка, класира Португалия предсрочно за европейското с важни голове като победния в Дания или хеттрика в Армения. Единствено липсата на трофей ще му попречи да вземе златната топка, но присъствието му в тройката и в идеалния отбор не подлежи на съмнение за всеки непредубеден фен, като изключим 15-годишните заблудени фенчета на барса като оня дето е наредил цялата ви 11-торка в идеалния състав. Последните два месеца на Роналдо не му бяха добри, но си има причини като контузиите на партньорите му в атака и схемите на Бенитес, но само човек, който не разбира от футбол или е суперпристрастен би го махнал от класациите.

stefanBG111
27.11.2015 03:02

Моля ти се спри да бълваш глупости, сега ще изкараш Робен и Рибери по-добри от Меси и Роналдо, които безспорно са най-добрите играчи в света.

stefanBG111
27.11.2015 02:55

Човек по-големи глупости може ли да напишеш. Сравняваш ми Коста с Неймар, направо си е смешно това. Това трио Меси, Суарез и Неймар разбиха всякакви рекорди и продължават да разбиват и колкото да не ти харесва фактите са си факти, това трио вече е в историята, като едно от най-добрите. Ти можеш да ми вадиш сумати статистики, но си ги запази, вместо да ръсиш и плямпаш до сутринта.

MaLkO_LuD94
27.11.2015 02:47

То в тази ''оспорвана'' и ''силна'' Бундеслига вярвам че и с женския отбор няма да се затрудните много да я спечелите *beer*

MaLkO_LuD94
27.11.2015 02:43

Приятел сам се оплиташ в дългите си съчинения хем казваш че Дъглас Коста заслужава не по-малко от Неймар да е в идеалния отбор хем пък ,,И е смешно да сравняваме двамата през 2015, защото Коста играе в Байерн от лятото, преди това нямаше как да изпъкне толкова в Донецк.'' Последно смешно ли е или не е смешно да ги сравняваме ??? Значи по твоята логика трябва да изберат футболист който е играл 3 месеца пред Неймар който знаем какво постигна през ЦЯЛАТА годината *thumb_up*

MaLkO_LuD94
27.11.2015 02:35

Резултатите в Европа го доказват да и там Испания доминира в последните години *thumb_up* В Германия са само Байерн и всички други са украса *wink* Живей си с потта на Барса и Реал щом това те утешава *wink*

sksw
27.11.2015 01:41

Защо да не ги сравнявам пък, я ме просветли ? Ако си си направил труда да погледаш малко играта на Коста, щеше да разбереш за какво ти говоря. О, предполагам ти си от тези, които ги интересуват само головете нали ? В Байерн обаче приятел е важен отбора, ето затова Коста макар да не вкарва постоянно е не по-малко добър и ценен играч от Неймар. Ако ги сравним двамата, Неймар с нищо индивидуално не е по-добър, дори като скорост е по-бавен доказано. Коста обаче има роля в Байерн освен да бележи когато му се отдаде възможност, главно и да асистира. Не случайно той е лидер по този показател не само в Бундеслигата, а изобщо. Тези около 50-на гола които Лева и Мюлер са отбелязали заедно до момента, половината са благодарение на Коста, без да смятам и неговите там голове, които е вкарал. И е смешно да сравняваме двамата през 2015, защото Коста играе в Байерн от лятото, преди това нямаше как да изпъкне толкова в Донецк. Ако сравниш Неймар и Коста от лятото насам, то втория го превъзхожда по всичко. Няма да се мъча да споря за подобни простотии с вас, цифрите са достатъчни. Вие гледате имена, нищо повече. Как можело великия Неймар да се сравнява с някакъв си Дъглас Коста.. Тези ваши теории ги знаем. Така пишехте и преди за Рибери и Робен, как можело да се сравняват с бог Роналдо и бог Меси *smile* Ясни сте ми. Вие залагате само на името и нищо повече и в повечето случаи на вкараните голове, без да погледнете кой каква роля има. Защото тези големите ви играчи, ако не са техните съотборници, никога нямаше да постигнат това. Може да са добри, велики, големи, но нямаше да вкарат никога толкова голове. Играта на отборите им е ориентирана около тях и дори децата които си нямат хал хабер от футбол, могат гледайки даден мач да видят на кой се подава най-много и кой се търси най-много по терена. В Байерн този филм го нема, там отбора е пред всеки друг, затова не е важно кой бележи, а е важно отбора да бие. Ето затова играчи като Рибери, Робен, Коста сега и Лева, може да нямат 200 гола, но като качества изобщо не отстъпват на никого от великите ви имена. Не мисля да споря изобщо повече по тази тема. Вие гледайте голове, а аз ме интересува Байерн да бие всичко живо по пътя си и да печели трофеи, което вярвам че с тази игра която демонстрира, няма как да не се случи.

sksw
27.11.2015 01:30

Просто приятел бях дал тук и можеш да намериш навсякъде статистика, която откъдето да я гледаш и въртиш е в полза на Бундеслигата *smile* По всеки един фактор тя превъзхожда Примера. Това е положението. Това Ел Класико изобщо не ми го давай за пример, особено след таз годишната пародия *smile* В Испания винаги е било така, Реал и Барса, а другите за украска. Аз Ел Класикото и т.н. ги гледам, но те съветвам теб и останалите коментиращи тук да си пуснете мачове от немското, за да се убедите колко добър футбол играят и другите тимове, не само Байерн. Мисля че резултатите в Европа го доказват, след като всички немски тимове се представят на ниво, давал съм примери и ще ги дам пак. Байерн и Дортмунд са ясни, няма да ги коментирам в последните години. Ще дам пресни примери как например Волфсбург този сезон доста изпоти Юнайтед, Леверкузен който доста изпоти шампиона Барса, Шалкето предния сезон, които изпотиха доста Реал и т.н. Това говори, че не само Байерн и Дортмунд играят добре в Германия. Затова не се правете на разбирачи, без да сте гледали изобщо мачове от Бундеслигата, освен може би на Байерн. Бундеслигата не е Байерн приятели и това че няма интрига за първото място, не я прави нито слабо първенство, нито безинтересно. Пак повтарям имаше статистика и аз я бях дал дори тук, според която и по голове и по каквото се сетите тя бе лидер сред топ първенствата в Европа. Затова си спести коментарите, моля те. Ел Класико си е Ел Класико, само че Бундеслигата не е само Байерн и Ел Класико НЕ Е Примера *smile* Показателите на тези първенства се определят от всички тимове играещи там. Това исках да ти кажа, а ти ако искаш до утре сега ми обяснявай твоите теории *smile*

MaLkO_LuD94
27.11.2015 00:24

Роналдо е в много слаба форма това е ясно на всички и ако не беше Роналдо а някой друг нямаше да е в идеалния отбор на 100% но понеже е Роналдо мисля че ще намери място и в идеалния отбор и в 3-ката за ЗТ и най-вероятно за едното ще изгърми Неймар а за другото Суарес въпреки че мисля че и 2-мата правят много по-добър сезон от него *thumb_up*

ComsteR
27.11.2015 00:20

А като цяло го остави него, болен си е. Преди 3 месеца не знаеше кой е Коста, пък го гласи за отбор на годината. Като цяло бих сменил Нойер с Джиджи Буфон и Модрич с Погба може би.

ComsteR
27.11.2015 00:16

Значи Роналдо също има място? 1 гол повече от Меси има. Не са само головете, гледат се и индивидуалното представяне на играчите, ясно е че Меси и Суарез напълно заслужават да са там за Неймар няма да говоря, защото има други не лоши избори за тази позиция

crip1
26.11.2015 23:41

Човек не знам дали осъзнаваш, че сравняваш Коста с Неймар.Не съм сигурен."Не случайно коментирам именно тези 3ма от Байерн, не защото съм фен на отбора...." Да, да, знаем.

MaLkO_LuD94
26.11.2015 23:31

Головете за Барселона през 2015 година: Меси – 43 гола Суарес – 39 Неймар – 39 Излишно е дори да коментирам с какво са по-добри от Коста и Лева статистиката говори достатъчно да не говорим че в Бундеслигата отборите са доста по-слаби *thumb_up* Просто си пусни Ел Класико и гледай *wink*

sksw
26.11.2015 23:26

Ама чакай сега малко. Броя вкарани голове е само един от факторите. Има и други фактори, които се гледат когато се определя този състав. Сега не е нужно да ги изброявам, но има и не по-малковажни фактори като асистенции, като създаване на положения, като техника, скорост и т.н. Не мисля, че Суарес независимо от това, че общо тримата имали 129 гола е по-добър с нещо от Левандовски да кажем, дори напротив.. Да не говорим, че е ясно предимно кой е вкарал по-голямата част от тези 129 гола. За мен качествата трябва да са определящи и представянето на дадения играч, а не да се гледат триота, дуота и всякакви такива. Кажи ми само с кое Неймар е по-добър от Коста (където е на кантар) и особено с кое Суарез е по-добър от Лева, особено през новия сезон *smile* Меси е ясен, него няма нужда да го коментираме.

MaLkO_LuD94
26.11.2015 23:19

Нито едно нападение не може да се мери с Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар по отбелязани голове през 2015 година, показва статистиката. Трима са изключително ефективни. За единайсете месеца от началото на 2015 година Меси, Суарес и Неймар са отбелязали 129 гола от общо 156 попадения, които има на сметка си Барселона. За сравнение целият отбор на Байерн Мюнхен е вкарал 122 гола до този момент от началото на годината. Пари Сен Жермен има 115 гола, а Реал Мадрид има 108.

nikolaigalata
26.11.2015 23:11

Виждам малко слаби футболисти ,които не са за класацията , като:
Дани Алвес , Жерар Пике , Серхио Бускетс , Иван Ракитич , Луис Суарес , Златан Ибрахимович , Уейн Рууни и Карлос Тевес . Ако ги съберат в един отбор ще се смеем доста .
Тези определено не са за най-добрия отбор в света .

Futbolfen
26.11.2015 22:46

Буфон,Алаба,Рамос,Киелини,Силва,Пирло,Лам,Иниеста,Меси,Суарес,Неймар

methazoid
26.11.2015 21:55

Буфон,Алаба,Киелини,Масчерано,Алвеш,Ракитич,Пирло,Видал,Неймар,Роналдо,Меси

Kirilov_10
26.11.2015 21:52

Къде е Бонучи ? Един от най-стабилните защитници в Европа, които е в основата на дубъл и финал в ШЛ липсва?! Подигравка....

Luxury
26.11.2015 21:51

4-3-3 :

Де Хеа, Алаба, Рамос, Компани, Лам, Иниеста, Пирло, Хамес, Неймар, Суарес, Санчес

FcB189928
26.11.2015 21:45

Буфон;Алвеш-Киелини-Бонучи-Алаба;Пирло-Бускетс-Иниеста;МСН !

biserms
26.11.2015 21:17

Хахах са гледам, че Бонучи дори не е номиниран *lol**lol**lol**lol* Та той беше по-стабилен от Киелини през целия сезон, Киело е там, Лео го няма хахахах И вместо Бонучи ми сложили Пике, Масчерано, Иванович, Годин, Боатенг.... Порнография пълна.*money*

MaLkO_LuD94
26.11.2015 21:17

Буфон, Давид Алаба, Компани ,Тиаго Силва, Дани Алвес, Бускетс, Иниеста, Хамес , Неймар, Суарес, Меси

stefanBG111
26.11.2015 21:17

Схема 4-3-3
Вратар: Буфон
Защитници:Алаба, Киелини, Масчерано, Лам
Халфове: Иниеста, Пирло, Хамес/Модрич
Нападатели: Меси, Суарез, Неймар

Futbolfen
26.11.2015 21:13

Жоро вратарчèто тия двамата ония двамата двама млади среден опорен ония от враца и Барбуков отбор мечта

MaLkO_LuD94
26.11.2015 21:12

Странна работа Барса печелят всичко Реал нищо Реал с повече номинирани WTF *wonder*

biserms
26.11.2015 21:26

Ти кво говориш, Реал с 0 титли имат 12, а ние с Титла, Купа и ФИНАЛ сме с 6 (ако броим Пирло и Видал, които бяха в отбора)...... Просто са скандални тия класации и номинации не знам на къв принцип се изготвят, но са пълен цирк и комерсиал *smile* Рууни и Бензема по дефоут са там, цял сезон пълни дупки. Робен и Модрич цял сезон в лазарета, ама и те са там *joking**joking**joking*

biserms
26.11.2015 21:12

Буфон - Алаба - Бонучи - Киелини - Лам, Погба - Пирло - Иниеста, Меси - Суарез - Неймар

Futbolfen
26.11.2015 20:50

браво иниеста меси неймар суарес тва е идеалния отбор на 2015 всичко друго е излишно *lol**lol**lol*

123321
26.11.2015 20:43

Нойер,Алаба,Рамос,Силва,Лам,Модрич,Иниеста,Хамес,Меси,Суарез,Неймар.

stimulant
26.11.2015 20:22

За мен като оптимален състав на показаното през 2015 трябва да е този: Нойер ; Алаба - Тиаго Силва - Киелини - Лам ; Погба - Ракитич - Крос (Пирло) ; Роналдо - Меси - Суарез (Алексис Санчез)

sdw
26.11.2015 20:06

Ето и моето мнение :

Нойер ; Алаба-Рамос-Силва-Лам ; Кроос-Верати-Яя Тууре ; Роналдо-Агуеро-Меси

razbiracha87
26.11.2015 19:38

Нойер-Алаба, Рамос, Лам-Хамес, Алонсо, Погба, Кроос-Роналдо, Меси, Левандовски
Със сигурност няма да е това отбора на годината, но по мое мнение това е Дрийм Тима.

razbiracha87
26.11.2015 20:52

Именно и аз съм сложил Лам като в защита. Хамес, Погба, Кроос и Алонсо са халфовете при мен. Интересно ще е обаче кой ще е 3-ият нападател до Роналдо и Меси, тъй като Левандовски, Неймар, Суарез, Санчез и Мюлер правят уникално добър сезон. Всички са равностойни, а Коста откакто премина в Байерн също набира голяма инерция. Тевес ако беше останал в Юве и беше продължил с добрите игри също можеше да има някакъв шанс. Изненадата е отсъствието на Обамеянг, Хари Кейн или пък Пауло Дибала или Алваро Мората за сметка на наш Руньо или Бензема изнудвача, но Обамеянг задължително трябваше да бъде включен в списъка.

sdw
26.11.2015 20:04

А защо Лам и Хамес на една позиция? Със сигурност Лам ще бъде сложен като десен бек в тази класация и със сигурност ще го има,но не вярвам да го сложат в импровизираната халфова линия,особено като се има впредвид,че Хамес е офанзивен,а Лам е дефанзивен ...

ComsteR
26.11.2015 19:21

Нойер,Алба,Рамос,Силва,Карвахал,Модрич,Иниеста, Хамес,Меси,Суарез и Санчез.

marioooooooo
26.11.2015 19:12

Вратар : Мануел Нойер
Защитници : Лам,Рамос,Тиаго Силва,Алвес
Полузащитници : Модрич,Бускетс,Погба
Нападатели : Меси,Суарез,Неймар