Барса разглоби Реал в Мадрид (видео)

21:09
Барса разглоби Реал в Мадрид (видео)
Реал Мадрид бе съкрушен от Барселона в Ел Класико номер 263 от 12-ия кръг на местната Примера дивисион. Двубоят на стадион "Сантяго Бернабеу" приключи при резултат 4:0 за каталунците.

Уругваецът Луис Суарес откри резултата в 11-ата минута, възползвайки се от хитро подаване на Сержи Роберто. Неймар покачи на 2:0 в 39-ата минута, а домакините претендираха за засада. Телевизионните повторения обаче показаха, че бразилецът е на една линия с бранител на Белия балет в момента на подаването на Андрес Иниеста. Неймар бе в основата и на третия гол - този път той подаде с пета на Иниеста за гола му в 53-ата минута, а малко след това на терена се появи Лионел Меси, който заради травма бе извън терена от края на септември.

В 68-ата минута Роналдо се озова сам срещу вратаря на гостите Клаудио Браво, но не успя да го преодолее. За сметка на това Суарес бе безпогрешен в 74-ата минута и направи пълен резила на Реал. В 84-ата домакините останаха с десет души - директен червен картон получи Иско за груба изява срещу Неймар. Две минути преди края на редовното време Неймар подаде отлично на Мунир, но 20-годишният нападател направи пропуск. В ответната атака Роналдо можеше да вкара почетен гол, но великолепният в този мач Браво отрази удара с глава на португалеца.

Барса в целия мач превъзхождаше противника си по всички показатели, ако се изключат изпълнените корнери (10-3). Преднината на каталунците пред мадридчани вече е 6 точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
23.11.2015 08:40

Много бой,само това мога да коментирам *smile* И нов треньор,ура! *lol*

yordak86
22.11.2015 15:25

Мисля, че това бе личното отмъщение на Луис Суарез към Реал Мадрид и гаврата, която си направиха преди 5 години с АЯКС с тогавашната к*рвенска тактика на Моуриньо да изчисти всичките жълти картони на играчите си преди 1/8 финалната фаза.. Чакам с нетърпение следващото ЕЛ-КЛАСИКО да се насладя как Суарез ще ви начатка още 2-3 гола..Заяждам се да ! Защото тогава имаше коментари с насмешка към Суарез и към Аякс. На ви сега ! И все пак да напиша нещо положително и за Реал Мадрид - ще е най-добре наистина за вас да се отървете от Рафа Бенитез и да назначите отново Анчелоти.Тони Крооз, Бензема и Иско ги махайте и тях .. и си намерете най-накрая някой убедителен нападател като ЛЕВАНДОВСКИ или КУН АГУЕРО.Само с един РОНАЛДО не става !

mitko1010
22.11.2015 18:42

Мнението ти е такова. Няма причина да махаме Кроос, Бензема или Иско. Сегашното ни положение е такова. Това е моментно състояние. Отбор като Реал няма винаги да бъде така.

Notlike
22.11.2015 03:20

За пореден път Суарез доказа, че е най-добрият играч в света към момента. Да, мнозина ще ми се изсмеят, но откакто започна да играе за Барселона, отборът е КОРЕННО различен. Внесе острота, това е играч, който принуждава съперника да бърка. Е, не е марка като Роналдо и Меси, но смея да твърдя, че КПД-то е унищожително в сравнение и на двамата. Луис е хищник, който дебне постоянно съперника и не просто чака играта да се върти около него, ами поема контрола, когато се налага. Е, няма как да е лидер в съблекалнята, тъй като е по-скоро и от Лео, и от Неймар. Но за мен той е съвършен нападател. Не избухва толкова често, колкото Лева в атака, но просто не знам футболист, който да показва подобно постоянство на терена. А Реал Мадрид си мисля, че просто тръгнаха назад заради отвратителната си политика. Не мисля, че някой може да ги спаси в момента. Прокудиха истинските си лидери Раул и Касияс в името на някой и друг позитивен резултат. Разкараха клубни легенди и куп треньори, за да се угоди на Роналдо. За съжаление обаче Реал Мадрид в ерата на Кристиано не постигна почти НИЩО. Да, самият той стана абсолютен рекордьор по голове, строши всички индивидуални неща, които може, но в този период Реал спечели едва веднъж Примера, веднъж Шампионска лига с триста мъки срещу Атлетико и 2 купи. Е, взе 3 "Златни топки", може и още 3 да вземе, но каква е ползата? За мен този отбор няма нищо общо с Галактико на Раул, Зидан, Бекъм, Феномено, Карлош, Касияс и един забравен великан, когото истинските фенове на футбола не забравят - Фернандо Йеро.

MaLkO_LuD94
22.11.2015 11:22

Откакто Суарес е в Барса атаката стана убийствена и Неймар свикна с футбола в Испания и вече не се разчита само на Меси да направи чудото смея да твърдя че в момента Суарес и Неймар са най-добрите в света просто нямат спиране а сега като се завърне и Меси ще стане страшно *thumb_up* А ако Неймар се задържи в Барса и отбора за в бъдеще да се гради около него тази доминация може да продължи *smile*

JUVE_BEST_CHAMP
22.11.2015 02:34

Не бях прав като казах, че мача няма да е интересен, но така като гледам май се е играл само на една врата*joking* Честито на Барса, и този сезон са основен фаворит за ШЛ.*smile*

Matteo_Poker
22.11.2015 02:06

За кой ли пореден мач Неймар и Суарес бележат....Много добри играчи.Техника,удар и прочие -невероятни.Роналдо не е отбелязал гол от 4-5 мача сигурно....Дано скоро го продадат.Вкарал е доста голове за отбора,футболиста вкарал най-много голове за отбора,но пак не ми харесва.Още при Моуриньо се въртеше играта около него,едни изстрели от далече все биеше...Някои вкара от там,друг път не.Бензема при положение,че Роналдо е на терена се представя добре.Бейл така и не ме грабна още от както го купиха не го харесвам...Като игра по ми допадат Родригес макар,че се не ми хареса,че заради него трябваше се продаде Ди Мария.И въпреки,че не бележи много.Също и Иско.Състава е най-добрия бих казал и от на Байерн Мюнхен и Барселона и който и да е отбор.Разполагаше треньора с най-доброто днес.Главния проблем както казах по-долу е честа треньорска смяна.

Matteo_Poker
22.11.2015 01:53

Аз лично искам Анчелоти да го върнат.Треньора бе много добър.Играта беше наслада за гледане,резултатна и прочие.Не прави ротации,но все пак мисля че това е правилния треньор за отбора,а и е свободен.Ама няма да се върне,защото бе изритан от президента,който ги сменя през 2-3 години.Прави някои други хубави покупки това-онова,обаче като се сменя треньора се сменят играчите постоянно,стила на игра,така не се гради отбор.Може да избързвам с изводите за треньора,да му дам време,че ако спечели щял да съм харесал ала-бала ,ама като не спечели ще му бият шута.МАКС 2 години му давам на Бенитез заради президента.

sviliev
22.11.2015 01:34

Абсолютно съм съгласен с колегата под мен, с изключение на Роналдо. Благодарим му за всичко, което е дал, за съжаление той направи много в личен, но не и в отборен план, просто хвана звездния период на Барселона. Но истината е, че вече издиша, няма и как да е иначе, поостаря вече и губи от бързината си, а при него това винаги е бил един от най-важните компоненти. За жалост, трябва да се учим от Барселона, сега е момента. Тази година я отписвам, няма да е кой знае какво ако отпишем и още 1-2 години, за да изградим основата. Навремето, когато ние доминирахме, Барса бяха доста зле, направиха 5 поредни нулеви сезона. След това 2 пъти станаха шампиони при Рийкард, взеха и ШЛ, но на третата година залязаха. За да дойде Гуардиола през 2008-ма и да ги направи бляскав отбор, какъвто са и до днес, със съвсем малки изключения през този период.

BIL0YE
22.11.2015 01:06

Честит разгром на феновете на Барселона, напълно заслужен при това.Последните години ние феновете на Барса можем само да се радваме, че имаме пълна доминация над кръвния враг с малки изключения.Истината е, че Барса достигна до тази доминация в Испания а и изобщо в Европа заради философията на клуба с налагане на юноши, купуване на малко, но много класни играчи на точните позиции там където школата издиша.Много важен е и стила който отбора проповядва вече доста години, независимо от съперника и формата на играчите.Точно там пък куцат нещата при Реал...клуба няма ясна политика за трансфери, купува ги ей така на килограм, както се казва.Отборът няма и ясно изграден стил в последно време.Какъв е стилът на Реал?Доминиращ футбол с много подавания, като Барса и Байерн ли?Футбол с здрава защита и много дисциплина, като Челси миналата година ли?Бърз футбол с опасни контри и много игра по крилата, като Юнайтед при Фъргюсън ли?Имам чувството, че цялата им тактика и стил на игра се върти около Роналдо и ако той няма ден...резултата го виждаме.В този ред, не съм съгласен с някой фенове на Реал, че Роналдо трябва да се маха, той е страхотен футболист и най-добрия ви играч, когато е в форма много трудно може да бъде спрян и тогава Реал много трудно губи, но друг е въпроса, че пика му вече мина и от тук на татък, подобни негови представяния ще са все по често, все пак не трябва да се отписва още...

Banditos
22.11.2015 00:10

Sviliev евала,знаеш си проблемите на отбора и ги споделяш и аз мисля съшо като теб.Успех все още титлата не е решена има много мачове до края *smile*

sviliev
22.11.2015 00:04

В Реал трябва да има повече колектив, повече отборен дух, по-голяма симбиоза между ръководство, треньори, играчи и фенове. При Анчелоти, въпреки провала миналия сезон (Реал заслужаваше не по-малко от Барса титлата в Испания), нещата бяха започнали да вървят в правилната посока. Сега отново се върнахме безкрайно много назад. Изходът е нов президент, Зидан треньор, а Раул спортен директор. Роберто Карлош също има място в отбора. Така ще се върне мадридизмът, според мен.

crip1
21.11.2015 23:27

Абе като се замисля сега, да остане, и дано това е началото на една нова ера в треньорската политика на клуба.Но проблема идва от там, че той и играчите не се разбират.

sviliev
22.11.2015 00:00

Промяната в треньорската политка, и не само в треньорската, ще дойде със смяна на президента. Аз съм убеден, че съвсем скоро на Перес ще му поискат оставката. Неизбежно е, вложи страшно много пари от 2009-а насам, а резултати почти няма. Имаме 1 титла на Испания и 1 ШЛ за този период, което е крайно недостатъчно. Барселона се превърна в абсолютен хегемон в Испания, на няколко пъти се изгаври жестоко с нас, започна редовно да ни бие и на Бернабеу. Вярно е, че след повторното идване на Перес започнахме да минаваме осминафиналите в ШЛ, но това не е достатъчно, мен четири отпадания на полуфинал не ме греят толкова. А относно какво се е случило, когато го нямаше Перес - ами станахме два пъти поред шампион на Испания и бихме Барселона 4 или 5 пъти поред, не си спомням вече. Не съм и особено съгласен, че е довел някакви супер играчи след завръщането си - мога да спомена само Роналдо, АЛонсо и Ди Мария. Това са тримата, които дадоха много на клуба и играеха с хъс. Но първият вече се е изчерпал, а вторият и третият бяха освободени по един много грозен начин, както и Касийяс. А за дълговете на клуба да не говорим...

crip1
21.11.2015 23:41

И какво ще стане братленце? Флорентино колкото и глупави неща да прави понякога, поне води свястни играчи.Нали помниш преди като не беше той какво ставаше? Докарва милиони на клуба защото умее да го ръководи, но наистина като че ли гледа повече на клуба от маркетингова гледна точка.Аз също вече не издържам тази игра, но замисли се.Ще дойде Зидан и какво ще стане? Аз също го искам, но е крайно време да се помисли за промяна в треньорската политика.Ако ще бъде изритан като Анчелоти, какъв е смисъла да се нагърбва да идва? Карло е човека за Реал и съм сигурен, че ако не беше изгонен, сега нямаше да се опитва да изкарва целия сезон на гърба на 15 играча.

sviliev
21.11.2015 23:33

Бе, как ще остава този? Да се махат, заедно с Флорентино и ББС и да започнем наново. Аз искам Зидан да поеме отбора и да се обръща по-голямо внимание на школата. Реал трябва да играе с повече хъс и страст, а не да бъде сборен пункт на лигльовци и егоисти.

Droktar
21.11.2015 23:20

Играч на мача за Барса - Рафаел Бенитес определено най-добрият ви играч днес в пъти над всички.

Barca_For_ever
21.11.2015 22:57

До коментар [@comment 1853727] от [@user ComsteR]:

Наистина доста похвално и достойно.

Banditos
21.11.2015 23:48

Все пак той донесе две европейски и една световна титла на Испания *wink*

RMRM7
21.11.2015 22:40

Единственият проблем на Реал в Испания е,че нямат ултраси, да бяхме ние там хора от България Сърбия,Гърция,Турция и да видят какво е публика и как се мотивират футболисти и да види треньора дали има право на грешки

barca_samuraj
22.11.2015 09:22

А Барселона да не би да има повече ултраси?

JUVE_BEST_CHAMP
22.11.2015 02:28

Да, да видят какво е публика от диви селяни*lol* то мачове въобще няма да се играят, всеки мач ще има ексцесии.


21.11.2015 23:11

Ултраси има, ама Перес ги изгони заради имиджа на клуба и заради оня случай с убития фен на Коруня от утраси на Атлетико. Пък и самите Ултрассур сами си го направиха защото при тях имаше вътрешно напрежение между умереното и радикалното крило, които водеха битка за власт и Перес реши въпроса радикално като ги изгони. Иначе аз добре си спомням с тяхна подкрепа колко велики обрати след невъзможни загуби бяха направени и тогава имаше връзка между фенове и отбор. Но проблема засяга цяла Испания.

danialves2
21.11.2015 22:49

Има нещо такова, но и нашата публика е доста скучна освен в големите мачове. Като цяло в Испания в Примера доста малко отбори имат качествена агитка на мачовете (Севиля, Билбао, Малага, Бетис и може би Депортиво). Иска ми се да видя в Примера отбори като Осасуна и Реал Овиедо. Притежават прекрасна публика и да играеш за емблемата означава всичко за тях.

Mesut213
21.11.2015 22:39

Пресата на Реал не успя и те отпаднаха физически = > 0 - 4 ! Барса хем владееха повече топката, хем имаха повече избягани километри, което означава, че Реал се осра тотално с тази преса, която се опитваше да налага и буквално се тътреха на терена. Все пак се отърваха само с 4 гола, което си е постижение отвсякъде с оглед на играта.

ComsteR
21.11.2015 22:39

Не знам какво ни чака в Шл, след като сме пребити по този начин на Бернабеу.

danialves2
21.11.2015 22:39

Честита ни победа! Много ми хареса поведението на феновете на Реал след края на мача, но незнайно защо някои фенове на МЮ решиха да пишат глупости. Не мисля, че има какво толкова да се коментира по мача. Абсолютно заслужена победа. Иниеста е просто един магьосник, никога няма да ми омръзне да наблюдавам играта му! Очаквам Бенитес да остане. Време му е на Перес да промени малко политиката си, която не се харесва на абсолютно никой фен на Реал!

sviliev
21.11.2015 22:38

Много лошо впечатление ми правят коментарите на феновете на Ман Юн. отдолу. Изобщо не им прави чест, още повече, че те са по-слаби и от Реал, а отделно от това никога няма да могат да играят като Реал. Въобще, като цяло, доста зомбирани и злобни са феновете на английския футбол. Адмирации от мен за феновете на Барселона в този сайт.

sviliev
21.11.2015 23:25

И феновете на МЮ не знаят какво е да си признат в цял свят, както тези на Ливърпул.

petko9305
21.11.2015 23:18

Фен на примера дивисион няма как да знае какви са феновете на английския футбол.

THFC1882
21.11.2015 22:24

Сега имам възможност да седна и да напиша няколко реда за мача. На първо място , честитя победата на Барселона. Напълно ни надиграха , измъкнахме се даже с малко. Трагична защита, трагична халфова линия, трагично нападение. Бенитес мисля, че ако има съвест сам трябва да се махне от отбора. Не става за голям отбор този човек. Жалко, защото поредна година оставаме без трофей. Отново честито на Барса и техните фенове.

MaLkO_LuD94
21.11.2015 22:21

[@link https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12278992_489918881184146_4516411813715603336_n.jpg?oh=f823f76acf286a02de78ce2565f6b92c&oe=56E23868] *joking*

petko9305
21.11.2015 22:18

Днеска беше прекрасен ден за феновете на футбола и най-вече за феновете на Ман. Юнайтед и най-вече за мен:
Първо - Ман. Юнайтед, победи със стил и излезе временно на първо място макар, че Лестър ни изпревариха и в крайна сметка сме втори във временното класиране.
Второ - Арсенал загуби нещастно от У.Б.А., а това е добра новина за червените дяволи.
Трето - през този ден нас феновете ни очакваха два големи големи дербита, Реал Мадрид - Барселона и Ман. Сити - Ливърпул.
Четвърто - Ман. Сити, загуби от Ливърпул, което отново е добра новина за червените дяволи. Освен това Ю. Клоп, е един от малкото хората на които симпатизирам, още във времето, когато водеше Борусия Дортмунд, а това беше неговата първа голяма победа в голям мач.
Пето - Реал Мадрид, нещастниците загубиха заслужено от Барселона, което е добра новина за истинските фенове на футбола и по-специално на Барселона, а не на Меси.

Futbolfen
21.11.2015 22:14

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* мачкаййййййййййййййййййййййййй

MU121
21.11.2015 22:08

До коментар [@comment 1853549] от [@user Brezov25]:

Той и още 2-3 трябва да не се показват поне до 02.01.2016 г.

Banditos
21.11.2015 22:06

Тази вечер работата стана бой,секс и каталунска музика хахахаха

Proud__Scouser
21.11.2015 22:00

Не съм гледал мача , но резултата е красноречив. Май за Реал нещата няма да се получат с Бенитес... Иначе честита победа на всички фенове на Барса. *smile**thumb_up*

crip1
21.11.2015 21:58

Единствения проблем при АНчелоти беше,че не правеше ротации.Тоя сезон ако беше начело щеше да си е взел поука.Уви. А за Неймар, не мисля че има по-добър играч от него в момента.

RoSKo0o0
21.11.2015 21:52

Хяахахахахахахахахахахаххахахаха, смях! Реал Мадрид както казах ще трябва да налеят още 500 милиона за нова титла :V

crip1
21.11.2015 21:51

Честита победа на стойностните фенове на Барселона. Най-категоричната от години насам.Жал ми е да гледам как отбора ми бива разбит пореден мач и то на Бернабеу, това трябваше да се случи още срещу ПСЖ.Бенитез откровено не знае какво прави и се надявам следващите часове да са му последните на Бернабеу.Защитата ни е отвратително слаба, избора му на Данило пред Дани Карвахал е под всякаква логика.Смяната на Хамес е дори още по-зле.Но честно казано въпреки неадекватността му ми е жал за него.В интернет качиха някакъв клип как яде по време на мача.Много гадно ми стана за него, сериозно.Това е отвратителна подигравка за мен, колкото и зле да води отбора.Личи си, че играчите са против него.Ходят по терена без никакво желание.Барса на ходом без никакви усилия спечелиха.Не мисля, че нещо би се променило ако остане.Това не е дори подобие на Реал.Тъжно ми е, но истината трябва да се приеме.

Fcb10
21.11.2015 21:47

Не обичам да се заяждам , но някой виждал ли е този сладур BlakYellowPower който винаги пишеше барса с малка буква? *beer**joking**lol*

bojkt
21.11.2015 21:34

е то си беше ясно.... с тоя треньор пак с малко се разминахте.

Banditos
21.11.2015 21:32

И най-големия фен на Реал знаеше, че мача е 2

ilkoc
21.11.2015 21:31

Проблемът на реал е треньорът ,не може да се играе така ,наредил ги в някаква схема от рода на 4-2-4 и очаква нещо ,няма как да стане.Роналдо просто Бенитес го направи такъв не остарял просто това недоразумение не става за треньор,как така преди5 месеца вкарваше по два гола на мач минимум ,а сега 11 мача без гол, това не е от играча ,а от треньора.Трябва да си заминава и да дойде Зидан на него му е ясна красивата и атакуваща игра ,каквато трябва да играе Реал така или иначе този сезон ,ако остане Бенитес няма да спечелим нищо ,от треньорска смяна само ще спечелим.

Banditos
21.11.2015 21:30

Aко не друго поне си оправихме головата разлика,честито на всички каталунци *beer*

sviliev
21.11.2015 21:28

Не само Бенитес трябва да се махне. ББС и Перес също *wink*

mitko1010
21.11.2015 21:23

Поздравления за каталунските фенове. Днес просто ни разбиха. Направихме много недопустими грешки и е нормално да бъдем наказани по този начин. Сега е време Перес да се замисли дали трябваше да уволнява Анчелоти! Всички грандове го искат, а Перес го уволни толкова лековато. Заради онази загуба с 4-0 на ,, Висенте Калдерон''. Тогава също загубихме тежко, но с течение на времето се върнахме на правилния път. Сега, с този треньор, не се знае дали ще можем да се възстановим след това поражение. А и не се знае дали той ще продължи да ни е такъв!

sviliev
21.11.2015 21:22

Честита победа на всички фенове на Барселона, подчертавам, фенове на Барселона! Напълно заслужена, голям резил за нас. В последните 10 години много ни мачкат, за съжаление.

sakata_97
21.11.2015 21:21

Надали играчите на Реал осъзнаваха каква жалка картинка бяха днеска.Аз просто незнам каква е точната причина за този срам.Във такъв мач който е наблюдаван от стотици милиони по-света да се представяш по-подобен начин си е необяснимо *angry**angry*

123321
21.11.2015 21:19

Много ми е интересно защо феновете на Юнайтед са толкова комплексирани от Реал?

Red_Manc
21.11.2015 21:31

Братле игнорирай ги, няма смисъл да спорите за глупости. Футбола е за да обединява, а не да разделя.

Daley_Blind
21.11.2015 21:27

Изобщо не съм "компУексиран" от Реал, но щом така си мислиш. Бай дъ уей, нещо не виждам BlackYellowPower.*lol**lol*

123321
21.11.2015 21:23

Нямах предвид теб, а valdes021 и Daley_Blind. *beer*

Man7united
21.11.2015 21:21

Глупости, аз бях за Реал даже, но Барса просто си цъкат със страст.. уникална емблема, уникален град, атмосфера и настроение е името Барса, Реал винаги са били по-скоро марка *smile*

Barca_For_ever
21.11.2015 21:18

Не бях очаквал подобно нещо. Честита победа КАТАЛУНЦИ! *beer*

Red_Manc
21.11.2015 21:13

Честита ни победа ! Страхотен Суарес и Браво.

Hazarddddd
21.11.2015 21:12

Отново браво за Барса! Тотално разбиха Реал на "Бернабеу".

Barsabg
21.11.2015 21:12

Айдееее честито на всички от Барса!Реал без опорен халф и с крила които не мисля че и 1 път се върнаха си изпатиха много жестоко от това.При 3 на 0 мача беше решен и просто се доиграваше.Серхи Роберто и абсолютно целия ни състав направиха силен мач...яд ме е че Пике не вкара накрая,личеше си колко мн искаше защото го освиркваха.лека вечер на вс!

MaLkO_LuD94
21.11.2015 21:10

Честита ни победа напълно заслужен резултат дори можеше да е и по-голям *beer*

sundza
21.11.2015 21:09

Честито на Барселона, макар че не знам дали са имали по-лесен съперник този сезон.

Daley_Blind
21.11.2015 21:08

Честита победа на феновете на Барса! Напълно заслужена.*smile*

pesholudiq
21.11.2015 21:07

Тоя Браво страшен, спаси 3 супер положения

RMRM7
21.11.2015 21:07

Анчелоти трябваше да остане,Бенитез просто не е за такъв отбор,все едно да сложиш Мъри там, имат качества,но нищо няма да направят,това че спечели един път ШЛ не го прави треньор от висока класа,при положение че и падаха с 3-0 първото полуврепе показва че пак е бил с грешна тактика,но футболистите са взели нещата в свои ръце,което днеска не стана

mitko1010
21.11.2015 21:39

Още с уволнението на Анчелоти ми стана ясно, че нищо няма да е както преди! Амбициозно заболелият Перес ще провали клуба! *stop*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 21:34

И на мен ми се иска да сте загубили титлата след тоя мач но на всеки е ясно че това не е така 6 точки не са толкова много с оглед че още дори не е преполовен сезона *thumb_up* Относно Бенитес всяка минута повече която ще изкара на Бернабеу е голяма грешка *thumb_up* Този треньор няма душа да води такъв клуб и се радвам много че не взехте Клоп защото онзи е адски луд и няма да остави играчите си толкова безпомощни на терена *wink*

El_Blanco
21.11.2015 21:30

Това ми направи впечатление и на мен. За пръв път виждам футболистите ни да играят без всякаква емоция и желание и то в Класикото. Това никога досега не се е случвало при нито един треньор. Което, разбира се, ме навежда на мисълта, че има проблеми в съблекалнята, за които не малко се спекулира напоследък. Ходът със смяната на Рафа за Карло, никой никога няма да може да си я обясни. Може би, само там в ръководството на Реал си знаят защо се случи това. Не мисля, че Барса ще е толкова убедително шампион. И те ще имат трудни мачове от тук до края, а ние няма да падаме само, но все пак титлата съм сигурен, че е загубена. На последно място ще кажа само че се надявам да остави Бенитес да довърши сезона, за да не станат по-големи катастрофи, но като знам Перес очаквам още след един-два дни да се появи официална статия, в която да се каже: Зидан сменя Бенитес на позицията треньор в Реал.

El_Blanco
21.11.2015 21:26

На Барса политиката винаги е била да се дава време на треньора, за да покаже на какво е способен. Само г-н Перес не разгадава тая мистерия, че трябва време, и един провален сезон не може да замаже какво постигна Карло в първия си.

mitko1010
21.11.2015 21:25

И аз смятам така. Мисля, че му трябваха най- много още 2 години и щеше да ни направи абсолютен доминатор в Европа. На всеки фен на Реал му се иска той да се върне, но това изглежда невъзможно.

El_Blanco
21.11.2015 21:24

Е страхотен му беше... 2 положения - 2 пропуска. Кога е било това при Роналдо? Не казвам нищо, но рядко му се случва.

ComsteR
21.11.2015 21:21

Нормално, използва Кроос като десен халф, Модрич се изкриви ту пред Хамес ту зад Хамес, Роналдо не направи най-лошият си мач.

Tearstained
21.11.2015 21:20

Нещата за Реал се разпаднаха още лятото, когато Анчелоти беше уволнен! Така и никой не разбра защо се предприе тази промяна. Татко Карло е страхотен и много опитен треньор, Реал играеше бързо и атрактивно и му трябваше още един сезон време за да доизгради схемата и облика на отбора... Бенитес е уникално зле - никога не съм го харесвал! Вижда се, че и футболистите нямат никакво желание за игра под негово ръководство, дори и срещу Барса... Перез върна отбора много назад с този си малоумен ход, От сега мога да кажа, че Барса ще е шампион с поне 15 точки преднина.... скучен, скучен сезон в Испания...

pesholudiq
21.11.2015 21:18

Роналдо беше прав - Реал няма да спечелят нищо с Бенитез.. В Челси от 7 трофея спечели един ..

marioooooooo
21.11.2015 21:15

Вашият отбор е страхотен,но на всяка цена трябва Рафата да напусне *wink* ....Чудно ми е защо бе нужно Карло Анчелоти да напуска,след като той ви спечели 10-тата..Започвам да си мисля,че треньорите в Испания започнаха да се сменят както се сменят и в А група,но Перес винаги ще прецака нещата..Все пак трябва да имаш 2-3 години стаж с този отбор,за да жънеш успехи непрекъснато както е сега с Барса *smile*

El_Blanco
21.11.2015 21:10

Не всеки може да води Реал... Няма клуб с по-голямо напрежение от медия/фенове към футболисти/треньори. Жалко... защото сезонът преди 2 кръга не изглеждаше загубен, но сега титлата е вече изгубена. Все пак дано Перез остави Рафа да завърши сезона пък било то и нулев, защото в противен случай нещата ще се разпаднат още повече, ако го изгони веднага.

Daley_Blind
21.11.2015 21:00

Coming soon :

Реал Мадрид 0-5 Барселона *lol**lol*

Man7united
21.11.2015 21:14

Идиот такъв, Юнайтед играха с 18 годишните, а вие с титулярния състав.. не се излагай така

Daley_Blind
21.11.2015 21:14

Алкоркон 4 - 0 Реал.*tongue*

123321
21.11.2015 21:13

Юнайтед 0-4 МК Донс.*tongue**tongue*

Daley_Blind
21.11.2015 21:07

Реал 2 - 6 Барса, Барса 5 - 0 Реал.*tongue*

123321
21.11.2015 21:06

Много ми е интересно защо трябва да хейтваш?Един път да няма спорове м/у феновете на Реал и Барса и ти да започнеш да хейтваш.А и междудругото Юнайтед 1-6 Сити.*tongue*

Matteo_Poker
21.11.2015 20:55

Напълно разнищени....Сменяй яко треньорите Перес и това е....Какво му пречеше Анчелоти.Сега и този ще махне и по-добре защото е по-слаб от Анчелоти,ама Анчелоти няма да се върне...Ще отиде някъде и с тях ще печели титли.

El_Blanco
21.11.2015 20:55

Заслужено Барса си води с подобен резултат. Когато направиш толкова много груби грешки в центъра и в защита, отбор като Барса няма да се спре, докато не те унищожи. Честита победа на феновете на Барса - разкатаха ни. Бенитез сбърка състава още от началото, но е напълно възможно и за последен път да бърка състава в Реал.

Brezov25
21.11.2015 20:52

към 5 върви няма го моу барса отново нямат спиране

razbiracha87
21.11.2015 20:52

Този мач изобщо не може да стъпи на малкия пръст на английското дерби! Кой каквото ще да ми говори-ВЛ е с много пред Ла Лига и сега го доказва. В единия мач има само един отбор, докато при другия дори и при 0:3 Сити не се отказва и има все още интрига. ВЛ>>>>>>>>>Ла Лига.

babavuna
21.11.2015 20:52

Не Роналдо, а Флорентино и това недоразомение Бенитез трябва да се махнат.....

123321
21.11.2015 20:52

Може би все пак ще има нещо позитивно от този мач, а именно това, че Бенитес може да бъде уволнен.

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:52

Искам да попитам ComsteR това ли е силната защита на Реал за която говореше или я пазят за мач с Леванте ?

MaLkO_LuD94
21.11.2015 21:18

Казах ти че и 2-те защити са слаби няма какво да се оправдаваш класа мласа това че срещу ПСЖ оцеляхте не беше силна защита а голям късмет защитата ви не е с нищо по-силна от нашата просто вашите нападатели не са във форма докато Суарес и Неймар са не на 100 а на 200% от там идва и голямата разлика *thumb_up* И като цяло всички играха силно само Мунир накрая малко се поизложи ако беше отавил за Пике отиваше отново на 5*erm*

ComsteR
21.11.2015 21:13

Стига смехурии, 2 грешки имаха днес 2 гола паднаха, на Иниеста си беше класа, а паса на Роберто за първият гол беше фамозен.

ComsteR
21.11.2015 20:51

Няма какво да се каже, смазахте ни, киофтето зачерви бузки*lol*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:53

А ето те и теб *beer*

biserms
21.11.2015 20:51

Деба, отиде ми точния 0:3 го бях играл...*joking*

RealMadrid_4ver
21.11.2015 20:51

БЕНИТЕС АУТ! Да си върнем Анчелоти януари докато не е подписал с друг клуб.

j_mourinho
21.11.2015 20:42

До коментар [@comment 1853549] от [@user Brezov25]:

Асенчо се крие от срам *lol*

levskirealfen
21.11.2015 20:41

Барса просто е по-добирят отбор! Всеки фен на Реал, който каже обратното може да се скире, като мадридист от 15 години до казвам! На бялото - черно не може да се каже!

barceloneca666
21.11.2015 20:39

Жалко тая година първенството можеше да е по интересно но уви пак Барца *smile*

Daley_Blind
21.11.2015 20:35

Хора, Роналдо изобщо играе ли, че не го виждам по-терена?*lol*

Daley_Blind
21.11.2015 20:45

Рано или късно ще свърши ерата на Меси и Роналдо и ще започне нова.Все пак поколенията се сменят.

Daley_Blind
21.11.2015 20:44

И аз съм на това мнение.Може би ще е най-добре да го продадете на ПСЖ за 100-на млн.*smile*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:43

И аз съм на това мнение започва да залязва и ще е хубаво да го продадете за едни 100млн през лятото *thumb_up*

123321
21.11.2015 20:42

Меси беше по-активен от него, докато беше на пейката.*lol**lol* Мисля, че вече му дойде времето Роналдо и Реал да се разделят.

biserms
21.11.2015 20:30

Тоя мач си беше ясен отвсякъде не знам кво се учудвате *joking* Рафа отново ще остане Безтитлес*joking*

Daley_Blind
21.11.2015 20:29

Мачкай, Барса! хахахах

Балерините на колене!

Garrincha
21.11.2015 20:29

Ибааа си , гола ... ииибааа си гола , брат !

123321
21.11.2015 20:28

Честита победа!Мисля, че ще се повтори 2:6.

Hazarddddd
21.11.2015 20:27

До коментар [@comment 1853520] от [@user sviliev]:

Пич аз съм от Челси, а в мач между Барса и Реал винаги ми е различно мнението. Сега съм от Барса главно заради твоя психично болен колега "BlakYellowPower", който плюе по Челси във всяка тема. А не съм забелязал фен на Барса да пише подобни глупости. Затова в този мач съм за Барса. Но като цяло ми е абсолютно безразлично кой ще бие.

biserms
21.11.2015 20:26

От 2те дербита в момента разбираме колко важен е треньорът... Пуул без никви класни играчи, но с един велик Клопо направо съдират милиардерите от Сити, а Реал в такива футболисти играят по-левашки от средняци. Ако Клоп беше отишъл в Реал....

sundza
21.11.2015 20:55

Въпроса е не дали, а кога ще се случи. На мен и на много хора вече ни се гади - това не е Реал и тоя набеден за треньор лайнар няма да изкара зимата в Мадрид.

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:22

Марсело ако беше подал ставаше 1-2 добре че реши сам да играе *erm*

sviliev
21.11.2015 20:18

А, ама ти си бил не само от Челси, но и от Германия. Е, това обяснява нещата *smile*

mitko1010
21.11.2015 20:18

Ужасно първо полувреме за нас *angry* . Бенитес бе съобщил, че ще видим офанзивен отбор тази вечер. Къде е офанзивата?
Данило не знае къде е. Изостава от Неймар изцяло. Точно заради минаване през неговата зона резултатът можеше да е 3-0. В края на първото полувреме! Хамес изобщо не си е на мястото и играе слабо! Бейл не се отличи почти с нищо. Кристиано си финтира спокойно по крилата, но финтовете му отдавна са неефективни *thinking* . Единствено се отличи с един добър финт срещу Масчерано *nerd* . Бензема се връща от контузия, но и той не сътвори нищо *sick* . Модрич и Кроос са по- стабилни. *smile* Те поне дават някаква сигурност! Варан, Рамос и Марсело се представят добре, но няма значение, щом нападателите не са на ниво, за да вкарват! Фен съм на Реал, но истината боли! *sad*
Дано през второто полувреме се посъбудим!

Matteo_Poker
21.11.2015 20:16

Яко натискат Барселона...Нищо не можаха да направят Реал Мадрид,топката не можеха да пипнат.Защитата на нищо я правят.

Hazarddddd
21.11.2015 20:13

Браво на Барса! Дано ги разгромите! Попринцип не харесвам и двата отбора, но в този мач съм твърдо зад Барса, най-вече заради някои нагли фенчета на Реал. Пък и с оглед играта, би било напълно заслужено Барса да ги разгроми. Да видим все пак дали Реал няма да се надигнат през 2-то, но не вярвам.

sviliev
21.11.2015 20:12

Толкова сме слаби, че нямам думи. Жалка история. Дано Бенитес бъде уволнен още днес, Зидан да идва, по-добре. Главният виновник е Перес.

marioooooooo
21.11.2015 20:11

Няма никаква изненада според мен,ами напротив...Това е поредното доказателтво,че Барса не е Меси,а е един голям колектив...Голямо браво за първото полувреме.А относно Реал,то си се вижда,че този дефанзивен футбол,които налагаше в Наполи Рафата рано или късно ще повлияе...Просто това не е трениора,който Реал трябва да имат в момента,но това е отделен въпрос *smile*

ryangiggs1000
21.11.2015 20:10

Сложи Роналдо на фланга, ве аутист........... а дюнерите даже не ми трябва да ги гледам.

Moskovskia
21.11.2015 20:10

Сега очаквам тоя смешник Рафата ще тръгне да пази резултата..махна се от Наполи ,сега мачкат.Перес изгони и натири топ треньор за Реал ,заради ПАРИ.

crip1
21.11.2015 20:08

Само се надявам след края на мача най-после да се разделим с Бенитез.Не мога повече какво прави с такъв отбор, да гледам как ни мачкат на собствения ни стадион.Ако не беше Класико бих пожелал колкото се може по-голяма загуба та да светне лампата вече окончателно.Ако трябва да дам име на отбора бих го нарекал ПУМИЯ.Бенитез не знае изобщо какво прави.

sundza
21.11.2015 20:08

Кво викате за Бенитес? Още ли му се радвате на тоя пуяк? Имаме футболисти без треньор! Без треньор няма отбор.

123321
21.11.2015 20:08

Напълно заслужен резултат.С тази игра очаквам той да набъбне до разгром.

bojkt
21.11.2015 20:07

Бенитес ако не вземе да се обади на Анчелоти на полувремето за съвет, Реал ще лапнат ощя някой и друг гол....

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:05

Безупречно първо полувреме от наша страна при по-добра концентрация можеше спокойно резултата да е и по-голям *thumb_up*

biserms
21.11.2015 20:04

Коефициента за тая 2ка си беше жив подарък. Честито на спечелилите, коиот са го играли 2 на пп, а на останалите, които са го играли 2 на кр ще им честитя след 1 час *joking* Иначе Пуул разкатава Сити, тва вече не го очаквах *joking*

Daley_Blind
21.11.2015 20:04

Реал 0 - 2 Барса, Сити 0 - 3 Ливърпул, поредното доказателство, че само с пари не става!

Daley_Blind
21.11.2015 20:09

Освен Силва и Компани, кой друг е важен футболист е контузен? Бони ли? Нали си имате Де Бройне и Стърлинг, Агуеро също е на терена, не знам от какво сте недоволни.Просто Ливърпул ви разкатават.

KunAgu16
21.11.2015 20:07

Я виж състава на Сити !!! Цял отбор контузени играчи. А Тоя боклук Пелегрини оставил резерва Фетнандинио и Отаменди

j_mourinho
21.11.2015 20:04

Не съм очаквал толкова слаб Реал Мадрид.Барселона все едно играят срещу отбор от долната половина на таблицата.Явно играчите бойкотират Рафата.

MaLkO_LuD94
21.11.2015 20:03

До коментар [@comment 1853484] от [@user nigh28]:

Трябва ли да са ме *wonder* Ама внимавай че заради мен има много баннати ти да не си следващия *thumb_up*

Daley_Blind
21.11.2015 20:00

Дядо Перес, не става само с пари, трябва и акъл.*lol**lol*

NoDiggity
21.11.2015 19:58

Къде си бе, Пернишки льольо! Завивай се през глава и реви цяла нощ! Вамос Барса!!!!

MaLkO_LuD94
21.11.2015 19:58

Казах ви *beer* Мисля че второто е ред на Меси да се позабавлява малко *cup*

123321
21.11.2015 19:57

С Бенитес нищо добро не ни очаква.Дано Перес се осъзнае колкото се може по-бързо.

123321
21.11.2015 20:04

Не просто той дава пример как се разваля отбор за 4 месеца.*joking*

Brezov25
21.11.2015 19:58

да той играе*joking**joking**joking**joking*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 19:48

Много хитър тоя Роналдо как го делна умишлено с лакът *joking*

j_mourinho
21.11.2015 19:40

До коментар [@comment 1853461] от [@user Nanas18]:

Какво да ги гледаме, Ливърпул бият...

ryangiggs1000
21.11.2015 19:38

Дъртия измъчи яко Роналдо(и феновете) като го слагаше 9ка през 2009 включително финала с/у Барса.Резултата бе плачевен....не знам що Гафа решава, че разбира повече

razbirachi
21.11.2015 19:36

В Англия възможно ли е да се гледа или всичко е платено? Линк? *sad*

j_mourinho
21.11.2015 19:34

Не знам за вас, но аз гледам мача от един линк с ненормални коментатори 2-ма и една женска *lol* и при гола започнаха да натискат един бутон за повече шум.Лудницата е на макс *joking*

demona127
21.11.2015 19:43

Я го дай тоя линк,че не мога да намеря *joking*

GaLaxY94
21.11.2015 19:02

Някакви фенчета на посредствени отбори като ювентус и милан се опитват да дразнят май май.. то техните отборчета вече кой ги гледа, нормално е да хейтват горките *sad* HALA MADRID !

mitko1010
21.11.2015 18:14

Оставете негативните емоции настрани. Винаги е имало шум преди този мач и винаги ще има. Да си пожелаем добра игра от двата отбора и много голове. *beer*

Fcb10
21.11.2015 17:20

Не мога да разбера феновете на другите отбори като не ги интересува Ел Класико защо въобще пишат *joking* ? Гледат ми се голове , късмет и нс двата отбора. *beer**beer*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 17:06

Аржентинската суперзвезда на Барселона Лионел Меси иска да играе на всяка цена в предстоящото дерби на испанския футбол срещу Реал Мадрид. Ел Класико е днес от 19.15 часа на “Сантиаго Бернабеу”. Единствената голяма въпросителна преди големия сблъсък е колко точно игрово време ще получи “Ла Пулга”.

Omen
21.11.2015 16:41

Еии ,голямата работа ""Ел Класико"", (разбира се те са в момента наи-гобрите тимове в света)но винаги ме е дразнило голямата еуфория преди ма4а,Сащото е и с Ман Ю-Ливерпул,Интер -Милан ,Дортмунд-Баиерн,Юве-Интер и Рома-Лацио.Само4е тези дербита не са наре4ени с грамкото име ""ел класико"",Пример:Рома Лацио- дерби делла Капитале, по - скромно име и тнт...Да има извесна истина в Класикото 4е ,просто тези два клуба от 90+ години си делят титлите в Испания и просто нямат конкуренция ,и вероятно от там е дошло прозвището Ел Класико..

crip1
21.11.2015 15:53

Мача ще бъде гледам от над 500 милиона.Това е на всяко Класико.

pesholudiq
21.11.2015 15:25

тоя тъп мач ще го гледат само феновете на Реал и Барса.. сигурно 10 пъти повече хора ще предпочетат Сити - Ливърпул.. То тоя е ясен - Барса печелят, освен ако Реал нямат някакъв късмет и да спечелят точката

Omen
21.11.2015 16:48

Аз,пак ще си гледам от 19:00 Болония-Рома и от 21:45 Юве- Милан..Не ме инересува Ел Класико,може би ако Рома не играеха от 19:00 щях да ги гледам .

crazy_rabbit
21.11.2015 16:44

Нисшата лига като цяло не може да предизвика интереса, който предизвиква Класикото... А ти си вярвай....

MaLkO_LuD94
21.11.2015 16:12

Мога да ти кажа че сигурно всички дербита в Англия взети заедно са по-малко гледани от 2-те Класики през сезона *thumb_up*

sdw
21.11.2015 15:51

Не случайно му се вика Ел Класико.По-скоро съм сигурен в обратното - всички ще гледат класикото,освен феновете на Пуул и Сити.

THFC1882
21.11.2015 15:36

Момче спри да се излагаш като пишеш такива простотии .. Само феновете на Реал и Барса щяли да гледат мача хахаахахахах е по-голяма простотия не бях чел . Знаеш ли мача на колко континента и в колко страни ще бъде предаван ? А знаеш ли кой е най-гледания мач във света ? Четете малко преди да ръсите глупости ..

Blue_Eyes
21.11.2015 15:12

А на виваком може ли да се хваща спорт+ хд?

ryangiggs1000
21.11.2015 14:58

Моля не подценявайте Гафа, бащата на дефанзивния секс.0:1/1:1.Реал вкарат ли гол мача моментално се превръща в катеначо,

Red_Manc
21.11.2015 14:05

Дано се получи зрелищен мач. Според мен 1-2.

sdw
21.11.2015 14:01

Дано гледаме мач с повече голове пък по-добрия победи.Примерата ще е по-интересна при хикс или победа за Реал,защото ако Барса бият,6 точки не са никак малко.Не знам кой е в по-добра физическа форма,защото това са 2 от 3-те най-добри отбори в Европа в момента,но определено Барса са с по-добър психически статус,именно заради евентуалните 6 точки преднина.Реал ще се хвърлят със зъби и нокти не само защото е класико.

RealMadrid_4ver
21.11.2015 13:30

Пичове по Ф+ или СПОРТ HD ще го дават?

j_mourinho
21.11.2015 14:56

Използвай Сопкаст.Аз съм много доволен от добрата резолюция и не завися по никакъв начин от това какво ще излъчват по телевизията.

tishowinner2
21.11.2015 14:47

Кой идиот я измисли тая спорт + .. аз съм на N3 и я нямам. и в интернет я няма .. ТВ+ и Ф+ поне в интернет ги имаше .. някой ако намери линк за спорт + жив и здрав да е и да го дава тука

123321
21.11.2015 13:42

Спорт+ HD

Napadatel_9
21.11.2015 12:47

Барса са в по-добра форма не само физическа, но и психическа, 3-1 за Барса според мен.*smile*

THFC1882
21.11.2015 12:26

До коментар [@comment 1853291] от [@user west_hamu]:

Мнението може да си го даваш в статиите за Уест Хям ако има такива , а не тук. През к*ра ни е за твойто мнение. А това на кой съм фен не мисля , че те засяга. Ако искам и на Астра Гюргево ще стана фен *wink*

THFC1882
21.11.2015 12:11

Само не знам като не ви хареса мача , какво правите тук ? Тая година дербитата в Англия бяха "толкова много успорвани" , че ... До фенчето на Уест Хям , мисля че даже няма за какво да го споменавам *lol* Оставете ни нас да си гледаме най-гледания мач в света , който винаги дава предпоставка за много голове *wink*

RoSKo0o0
21.11.2015 11:57

Аз пък не съм затаил дъх. Безинтересен мач, скука. *cool*

MaLkO_LuD94
21.11.2015 13:59

Дерби в което последните 18 мача има гол/гол го наричаш скука *wonder*

THFC1882
21.11.2015 11:55

Дано се получи хубав мач и по-добрия да победи.

j_mourinho
21.11.2015 11:52

Аз пък ще си гледам Ман Сити и Ливърпул *beer*

123321
21.11.2015 12:04

Тогава какво правиш в тази тема?

Uigtfri
21.11.2015 11:11

Доста ме притеснява реферът, под ръководенето на който, въпреки че имаме две победи от две срещи, сме и рязани като за световно. Надявам се съдията този път обаче да не бъде в центъра на събитията и да наблюдаваме мач, в който ще се мерят футболните достойнства на двата отбора.

MaLkO_LuD94
21.11.2015 11:07

В последните 18 мача, нито един от двата отбора не е оставал с чиста мрежа.

Този факт ме изуми и честно казано с тези защити мисля че и днес няма да спре серията *cigarette*

chiki11
21.11.2015 10:52

Едните дават по 1 милиард за играчи на лято и за подлогите на Франко , а на другите фенската им маса е само от деца и са яко бутани от съдиите всеки мач

sundza
21.11.2015 11:03

Дори да не съм фен на някой от двата отбора пак бих сметнал коментара ти за смешен и празен откъм истина и смисъл. Освен ако смисъла не е да дразниш безпричинно. Тогава е ок, ама такива сме ги виждали вече много и вече не хващате ред.

IvailoGeorgiev
21.11.2015 10:28

Заставам твърдо зад Барса, но си пожелавам един зрелищен и пълен с емоции мач, който радва окото. Нека по - добрият отбор да победи! *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*